Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavai" pēdējā spēle ar igaunietēm

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Ķekavai" pēdējā spēle ar igaunietēm
Team Eesti
Foto: PPB Media

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks aizvadīta viena cīņa, kurā FK "Ķekava" savā laukumā uzņems pašreizējās turnīra tabulas līderes "Team Eesti".

Igaunijas komanda pašlaik turnīrā deviņās spēlēs iekrājusi 21 punktu, kas ir labākais rādītājs turnīrā. Komandai bez šodienas spēles ar FK "Ķekava" vēl paliks divas spēkošanās ar Latvijas labāko komandu "Rubeni", bet pēc tam priekšā starts pasaules florbola čempionātā. Igaunietes vakar aizvadīja rezultatīvu un saspringtu cīņu pret otru Ķekavas komandu, kad pēc 50 nospēlētām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 6:6, taču spēles nākamajās divās minūtēs igaunietes guva četrus vārtus, izšķirot cīņas likteni. Ar trim vārtu guvumiem un vienu piespēli uzvarētājām izcēlās Kati Kutisāra, kurai tā bija vien otrā spēle šajā sezonā. Komnadas rezultatīvākās spēlētājas ir 1984. gadā dzimušās uzbrucējas Kristi Rickberga (3+8), Merli Suvari (5+5) un Reti Vārta (7+2).

Ja igaunietes spēlēja arī vakar, tad "FK Ķekava" savu līdz šim pēdējo maču aizvadīja pirms divām nedēļām, kad savā laukumā ar 5:13 piekāpās "Rubenei", kuru šosezon nav spējusi uzvarēt vēl ne reizi. Pret Kocēnu komandu neveiksmīgi tika nospēlēta otrā trešdaļa, kad pašām neizdevās gūt nevienus vārtus, bet ielaist nācās sešas reizes. Par labāko spēlētāju tika nosaukta Klinta Mārtiņjēkaba, kura ar trim punktiem bija rezultatīvākā tajā spēlē. Arī sezonā kopumā viņa ir labākā punktu guvēja, iekrājot 17 (9+8) punktus. Tikmēr komandas kapteine Elīza Elīza Bērziņa, kura spēlējusi teju katrā otrajā spēlē, iekrājusi 12 (8+4) punktus. Kopumā komandai deviņās spēlēs astoņi punkti un trešā vieta tabulā.

Šosezon komandām šī būs ceturtā savstarpējā cīņa. Sezonas ievadā FK "Ķekava" savā laukumā bija pārāka papildlaikā, uzvarot ar 7:6. Savukārt oktobra ievadā, kad abas komandas aizvadīja divas spēles pēc kārtas, igaunietes savā laukumā bija pārākas ar rezultātiem 7:2 un 7:5.

Šodien komandas laukumā dosies pulksten 13:00.