Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruklinas "Nets" maz spēlējošo Kurucu nosūta uz fārmklubu

Ints Megnis
Ints Megnis

Bruklinas "Nets" maz spēlējošo Kurucu nosūta uz fārmklubu
Rodions Kurucs. Foto: Longailendas "Nets"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bruklinas "Nets" uz savu G līgā spēlējošo fārmklubu Longailendas "Nets" svētdien nosūtījusi pēdējā laikā maz spēlējošo latvieti Rodionu Kurucu.

Kurucs laukumā nav izgājis četrās no pēdējām piecām spēlēm, šomēnes kopā laukumā esot vien 40 minūtes un gūstot piecus punktus. Līdz ar to viņš aizsūtīts uz fārmklubu un, visticamāk, svētdien piedalīsies duelī, kurā Longailenda uzņems "Windy City Bulls". Mačs šovakar sāksies plkst. 22:00 pēc Latvijas laika.

Arī pagājušajā sezonā Kurucs tieši novembrī vairākkārt īslaicīgi tika nosūtīts uz Longailendu, četrās spēlēs izceļoties ar vidēji 9,5 punktiem un 5,8 atlēkušajām bumbām. Pēc tam viņš sezonas turpinājumā kļuva par stabilu NBA komandas vērtību.

Bruklinas "Nets" savu nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad uzņems Indiānas "Pacers". Tāpat otrdien Kurucam Ņujorkā jāapmeklē tiesa, kur plānots izskatīt lietu par apsūdzību fiziskā uzbrukumā un elpceļu nosprostošanā savai draudzenei.

Šajā sezonā NBA Kurucs laukumā bijis astoņās spēlēs, vidēji iemetot 2,4 punktus un savācot 2,5 bumbas zem groziem. Bruklina ar piecām uzvarām 12 spēlēs ir Austrumu konferences astotajā vietā.

Tāpat šovakar plkst. 22:00 spēle gaidāma arī Anžeja Pasečņika pārstāvētajai "Capital City Go-Go" komandai, kas uzņems "Wisconsin Herd".

  -1 [+] [-]

, 2019-11-17 18:16, pirms 4 gadiem
Nesapratu ka vins izkrita no sastava tik atri. Tgd Musa kurs pagajsgad sedeja uz Sola pat nãk laukuma.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-17 18:34, pirms 4 gadiem
Paši treneri un NEts Stafs ir iebraukuši auzās šosezon. Kurucu hvz kapēc nelaiž laukumā, komanda reāli buksē ar Irving priekšgalā. Tā ir kad 2 čuskas apvienojas vienā komandā( Durants) un sabojā komandā noskaņojumu

  -1 [+] [-]

, 2019-11-17 18:36, pirms 4 gadiem
Tricktrick1993 rakstīja: Nesapratu ka vins izkrita no sastava tik atri. Tgd Musa kurs pagajsgad sedeja uz Sola pat nãk laukuma.
Bleg, Musa spēlē citā pozīcijā pavisam. Plus klāt nācis Prince un vēl daži PF

     [+] [-]

, 2019-11-17 19:20, pirms 4 gadiem
Pazors Bruklina manās acīs ir tāda pati miskaste kā Knicks.
Cerams Rodions atradīs jaunu komandu kur viņam uzticēsies

     [+] [-]

, 2019-11-17 19:23, pirms 4 gadiem
Tam arī zvaigžņu stunda beigusies

     [+] [-]

, 2019-11-17 19:28, pirms 4 gadiem
ja arī Nets ar viņu vairs nerēķinās !!! ticu ka viņš pagājušās sezonas laikā iekritis acīs kādam klubam !!!

     [+] [-]

, 2019-11-17 19:28, pirms 4 gadiem
san4ito rakstīja: Bleg, Musa spēlē citā pozīcijā pavisam. Plus klāt nācis Prince un vēl daži PF
tēju iedzer

     [+] [-]

, 2019-11-17 19:43, pirms 4 gadiem
Būtu noderīgs vairākām komandām. Tiem pašiem Mavs tieši trūkst normāls SF. Lieta, ko Rodiond pašiem Nets tagad nav vajadzīgs, bet viņa cena iepriekšējās sezonas, vecuma, atlētiskuma un auguma parametru dēļ ir visai augsta attiecībā pret viņa potenciālo pienesumu.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-17 19:44, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Būtu noderīgs vairākām komandām. Tiem pašiem Mavs tieši trūkst normāls SF. Lieta, ko Rodiond pašiem Nets tagad nav vajadzīgs, bet viņa cena iepriekšējās sezonas, vecuma, atlētiskuma un auguma parametru dēļ ir visai augsta attiecībā pret viņa potenciālo pienesumu.
Nah Maviem vajag Rodionu ja viņiem jau ir DFS un jaunais Džeksons?

  +3 [+] [-]

, 2019-11-17 19:46, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Paši treneri un NEts Stafs ir iebraukuši auzās šosezon. Kurucu hvz kapēc nelaiž laukumā, komanda reāli buksē ar Irving priekšgalā. Tā ir kad 2 čuskas apvienojas vienā komandā( Durants) un sabojā komandā noskaņojumu
Loģika, vainot Durantu, kurš šosezon nemaz nespēlēs

  +2 [+] [-]

, 2019-11-17 20:04, pirms 4 gadiem
Rodionam ir jācer maiņas darījumu, jo šī komanda pilnīgi neuzticas viņam

  -1 [+] [-]

, 2019-11-17 20:06, pirms 4 gadiem
Nu paskatīsimies. Pagājušogad bez Kuruca komanda zaudēja, šis atnāca sāka vinnēt. Atkinsons laikam vēlreiz grib to pašu izmēģināt.

  -3 [+] [-]

, 2019-11-17 20:16, pirms 4 gadiem
Njā, es skatos, ka vidējais dirnētājs uz dīvāna ir šortos pielaidis. Es nesaprotu, ko jūs vēlaties? Tā ir konkurence, nespēj to izrādīt, nespēlē.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-17 20:42, pirms 4 gadiem
Tiesi kurucs sevi paradija ka konkurentspejigu. Sastavs tika papildinats ar itka "meistarigakiem" kadriem, kuriem minutes tiek dotas avansaa sobrid.

  -2 [+] [-]

, 2019-11-17 20:44, pirms 4 gadiem
edgarjans rakstīja: Tiesi kurucs sevi paradija ka konkurentspejigu. Sastavs tika papildinats ar itka "meistarigakiem" kadriem, kuriem minutes tiek dotas avansaa sobrid.
Kuram tur ir avansā iedots? Un kur Kurucs šosezon ir pierādījis, ka spēj konkurencē iziet kā pirmais? Viņš nospēlēja normāli priekš sevis, bet sastāva līmenis ir audzis. Es protams saprotu, ka viņš ir mūsējais utt. bet cilvēki, lūdzams esam racionālāki un pragmatiskāki. Lokālpatriotismu ir ļoti problemātiski uz nba attiecināt. Rodions pierādīs sevi un atkal sastāvā būs. Nestresojat.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-17 21:47, pirms 4 gadiem
fantomas rakstīja: Nu paskatīsimies. Pagājušogad bez Kuruca komanda zaudēja, šis atnāca sāka vinnēt. Atkinsons laikam vēlreiz grib to pašu izmēģināt.
Atkinsons acīmredzot uzmetis lūpu par to, ka Kurucs pirms sezonas sākuma izteicās, ka vēloties pievērsties komandas saspēles veikšanai. Sekoja diezgan pikts uzbrēciens no austrālieša, ka tā esot viņa izvēle un lai Kurucs vairāk trenējas uzbrukumam. Nu un pēc KD un KyI iegūšanas nepārprotami Kurucs Atkinsonam vairs nav vajadzīgs, tādēļ domāju, ka pēc tam, kad beigsies tas Kuruca tiesas skandāls, viņu aizmainīs.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-17 21:47, pirms 4 gadiem
Tricktrick1993 rakstīja: Nesapratu ka vins izkrita no sastava tik atri. Tgd Musa kurs pagajsgad sedeja uz Sola pat nãk laukuma.
Viņš īsti neizkrita - mainījies ir komandas kodols un spēles stils - un Kurucam ir iedota pastarīša loma. Bet pats interesantākais ir tas, ka komanda laikam šogad spēlē švakāk nekā pirms gada. D'Lo Russell deva piespēles visiem un arī pats meta iekšā, bet Kyrie Irving pārsvarā tur bumbu un pats arī met iekšā īpaši nedomājot par vieglākiem variantiem kā izspēlēt caur komandas biedriem - tāpēc arī Nets šobrīd mētājas pa austrumu konferences play-off kandidātu apakšgalu un reizēm pat izkrīt no tā laukā. Es pat nebrīnīšos, ja Nets netiks play-off, jo Nets mērķis bija iegūt Durent un Irving, lai 2020. - 2021.g. varētu cīnīties par titulu un tas, vai Kurucs spēlē maz minūtes, vai vispār nespēlē treneri neintresē, jo mērķis ir tituls pēc gada, bet šobrīd vienkārši būs kā būs. D'Lo Russell vispār izmeta no komandas kā nevajadzīgu šuneli, lai arī visi labi zina, ka viņš ir labs saspēles vadītājs un nesavtīgs spēlētājs (viņš ļoti būtu noderējis New York Knicks). Viss Kuruca ziņā var pamainīties tad, ja Nets noraujas kādas 3x spēles pēc kārtas pat ar visu to, ka Irving katrā spēlē gūtu ap 30 pts. - tad trenerim nāksies rotēt sastāvu.

     [+] [-]

, 2019-11-17 21:50, pirms 4 gadiem
adidzis rakstīja: Atkinsons acīmredzot uzmetis lūpu par to, ka Kurucs pirms sezonas sākuma izteicās, ka vēloties pievērsties komandas saspēles veikšanai. Sekoja diezgan pikts uzbrēciens no austrālieša, ka tā esot viņa izvēle un lai Kurucs vairāk trenējas uzbrukumam. Nu un pēc KD un KyI iegūšanas nepārprotami Kurucs Atkinsonam vairs nav vajadzīgs, tādēļ domāju, ka pēc tam, kad beigsies tas Kuruca tiesas skandāls, viņu aizmainīs.
Kurucu es domāju, ka nekur nemainīs, jo treneris zina, ka viņš nav gluži zemē metams, bet tai pašā laikā Nets algu budžetam viņš izmaksā kapeikas - nu jā, ja protams viņiem piedāvā ko vērtīgu pretīm tad Kurucu varētu iepakot kādā treida variantā ar citiem spēlētājiem, bet šobrīd Nets komandai Kuruca 4x gadu noslēgtais līgums galīgi nespiež kabatu!

     [+] [-]

, 2019-11-17 21:58, pirms 4 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Loģika, vainot Durantu, kurš šosezon nemaz nespēlēs
Tam pridurkinam loģika vispār nav. Vēl nesen teica, ka vasarā Raselu pret Janni iemainīs. GUDRI!

     [+] [-]

, 2019-11-17 22:17, pirms 4 gadiem
tikko Pasečniks uznāca laukumā tiešraide - https://gleague.nba.com/games/20191...

  +1 [+] [-]

, 2019-11-17 22:57, pirms 4 gadiem
kafka rakstīja: tikko Pasečniks uznāca laukumā tiešraide - https://gleague.nba.com/games/20191117/WISCCG/
blin -es nevaru īsti to DēLīgas bumbošanos pastīties
-hailaitos vēl izskatās nekas bet dzīvajā ...khemmm
-ir konkrēti redzams ka džeki vnk skraida bez jebkāda virsuztevuma
-tehniski protams tas laikam skaitās basketbõls

     [+] [-]

, 2019-11-17 23:03, pirms 4 gadiem
Ambrē rakstīja: Kyrie Irving pārsvarā tur bumbu un pats arī met iekšā īpaši nedomājot par vieglākiem variantiem kā izspēlēt caur komandas biedriem
jebkurš tīms kurā Kairijs būs alfa ir lemts neveiksmei
-individuālā meistarība neapšaubāmi ir neprātīgā līmenī -taču pamatīgi pietrūkst autoritatīva kolēģa kurš laiku pa laikam ir spējīgs iedot pa ļecku pēc visiem ballhogu gājieniem

     [+] [-]

, 2019-11-17 23:56, pirms 4 gadiem
Es ceru ka ilgi viņš tur nebūs var saprast arī kurucu čalim ir tāda apsūdzība nav viegli viņam vēl viņam nedod spēlēt un spēle arī nevedās ceru ka pierādīs tajā g leugue ka ir pelnījis spēlēt NBA, jo tur viņa īstā vieta par to neviens nešaubās, jo pagaiša gada sezonā viņš aizvēra visiem mutes, kuri neticēja viņam