Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pirmssvētku dienā trīs ELVI florbola līgas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirmssvētku dienā trīs ELVI florbola līgas spēles
Jānis Ragovskis (Talsu NSS/Krauzers). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Dienu pirms simtās gadadienas, kopš tika proklamēta Latvijas Republika, ELVI florbola līgā tiks aizvadītas trīs vīriešu komandu spēles. Par dienas centrālo cīņu var uzskatīt maču Ulbrokā, kurā nūjas krustos pašreizējā čempionvienība "Betsafe Oxdog Ulbroka" un ambiciozā kurzemnieku komanda "Talsu NSS/Krauzers".

ELVI florbola līga vīriešiem

SK "Pārgauja" – "Lekrings", pulksten 15:00 Cēsīs
Stalbes "Pārgauja", kas astoņās spēlēs ieguvusi 14 punktus un ieņem 7.vietu, šodien laukuma saimnieces statusā spēkosies ar Cēsu "Lekringu", kam tikai astoņi punkti un tikai 9.vieta. Domājams, ka šajā mačā komfortablāk jutīsies cēsnieki, jo tas notiks tieši viņu arēnā, lai gan Stalbes komanda labi zināma ar savu kuplo līdzjutēju pulku, kas savus favorītus atbalsta ne tikai pašu sporta zālē, bet arī izbraukuma spēlēs. "Pārgauja" līdz šim šomēnes aizvadījusi tikai vienu spēli, kurā viesojās Liepājā pie komandas "Kurši/Ekovalis" un piekāpās ar 9:11. Komandas uzbrukuma līderis ar 29 (19+10) punktiem ir Gvido Lauga, bet starp vārtsargiem labāk veicies Dāvim Helmutam Zvejniekam, kurš atvairījis 78,30% pretinieku metienu. Cēsu "Lekrings" vakar piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēc kārtas, savā laukumā ar 4:7 atzīstot "Valmieras" pārākumu. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 15 (10+5) punktiem ir Emīls Dzalbs, bet no vārtsragiem labākā statistika Markusam Plūdumam, kurš neitralizējis 81,82% pretinieku metienu.

"Bauska" – "Kurši/Ekovalis", pulksten 18:00 Bauskā
"Bauska", kas ar trim punktiem turnīra tabulā ieņem tikai priekšpēdējo vietu, uzņems šosezon atzīstamu sniegumu demostrējošo Liepājas klubu "Kurši/Ekovalis", kam 15 punktu un 6.vieta. Bauškenieki savu vienīgo uzvaru guvuši pār pastarīti "Ogres Vilki", bet šobrīd viņiem jau iespaidīga zaudējumu sērija – septiņas neveiksmes pēc kārtas. Rezultatīvākais Bauskas komandā ar 13 (6+7) punktiem ir Pēteris Zeltiņš, bet vārtsargs Reinis Kirilko atvairījis 70,91% metienu. "Kurši/Ekovalis" Bauskā ieradīsies ar divām pēc kārtas nosvinētām uzvarām – pār "Ogres Vilkiem" (17:6) un pār "Pārgauju" (11:9). Liepājnieki var palepoties ar simtprocentīgu bilanci mājas spēlēs, bet izbraukumā četros mačos piedzīvoti trīs zaudējumi. Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 30 (13+17) punktiem ir Mihails Kostusevs, bet vārtsargs Aksels Imbovics ticis galā ar 85,88% pretinieku metienu (labākais rādītājs visā līgā).

"Betsafe Oxdog Ulbroka" – "Talsu NSS/Krauzers", pulksten 19:00 Ulbrokā un Sportacentrs.com TV
Čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" ar astoņās spēlēs gūtiem 16 punktiem ieņem 3.vietu. Tikpat punktu ir arī talsiniekiem, kuri aizvadījuši par vienu maču vairāk. Ulbrokas komanda šomēnes vēl nav spēlējusi, bet oktobri tā noslēdza ar uzvaru viesos pār Bausku – 6:4. Rezultatīvākais starp ulbrokiešiem ar 21 (10+11) punktiem ir Rolands Kovaļevskis, bet vārtu vīrs Emīls Ērglis atvairījis 82,93% metienu. "Talsu NSS/Krauzers" novembtra sākumā savā laukumā ar 7:4 pārspēja "Bausku". Rezultatīvākais Talsu komandā ar 20 (14+6) punktiem ir Toms Bitmanis, bet vārtsargs Valters Kasjaņenko ticis galā ar 80,73% pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...