Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogre" tiek galā ar "Latgolu", "Tenax" turpina pārliecinoši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ogre" tiek galā ar "Latgolu", "Tenax" turpina pārliecinoši
"Tenax" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

LETA. Pie uzvarām "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas mačos sestdien tika valsts čempioni Dobeles "Tenax" un "Ogre".

"Tenax" spēlētāji viesos ar 47:28 (26:13) pārspēja "Vaiņodi". Dobeles komandas sastāvā desmit vārtus iemeta Antons Šuleiko, kamēr "Vaiņodes" vienībā ar deviņiem precīziem raidījumiem atzīmējās Rihards Plūme.

Tikmēr "Ogre" sestdien savā laukumā ar 23:16 (9:8) uzvarēja Ludzas "Latgolu". Ogrēniešu sastāvā ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Arvis Laganovskis, kamēr "Latgols" labā piecus vārtus iemeta Normunds Seņkāns.

Turnīra tabulas līderpozīcijā ar maksimāli iespējamiem 20 punktiem desmit mačos ir Dobeles "Tenax", bet par trim punktiem atpaliek Rīgas "Celtnieks", kas aizvadījusi jau 11 cīņas, kamēr Ludzas "Latgols" ar 12 punktiem ir trešā. Desmit punkti tikuši MSĢ/LAT-"Hertz" komandai, astoņi punkti ir "Vaiņodei", septiņi ir "Jūrmalas Sportam", sešus punktus guvusi "Ogre", kamēr bez punktiem cīnās ASK/LSPA.

     [+] [-]

, 2018-11-17 22:40, pirms 5 gadiem
Sulīgs apraksts par spēlēm, autors pamatīgi iedziļinājies un pacenties.
Nākamreiz ieliec tik virsrakstu un iemet linku uz LHF mājaslapu.