Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Slovan" - "Dinamo" 1:2 (pēcspēles metieni)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Slovan" - "Dinamo" 1:2 (pēcspēles metieni)
Kaspars Saulietis un Aleksandrs Jerofejevs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pēc trim uzvarām mājās pēc kārtas Rīgas "Dinamo" viesojas Slovākijā, lai tiktos ar tiešo konkurenti Bratislavas "Slovan". Pirmā spēle kopš 26. oktobra Ralfam Freibergam, kurš otrajā aizsargu pārī ir kopā ar Aleksandru Jerofejevu, bet Kasparam Saulietim atgriešanās no savainojuma, un viņš iekļauts uzbrucēju ceturtajā virknējumā. Vārtos Jakubs Sedlāčeks.

Bratislavas "Slovan" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 3:17 Tafs (Smoleņāks, Novāks) 1:0, 25:40 Sestito (Mulens, Meija) 1:1, 65:00 Mulens 1:2
Soda minūtes: 10:12
Vārtsargi: Berijs Brasts – Jakubs Sedlāčeks

Pēcspēles metieni: Arī Niks Plastino netiek galā ar Rīgas "Dinamo" vārtsargu. Jakubs Sedlāčeks atnes ceturto uzvaru pēc kārtas.

Pēcspēles metieni: Džefs Tafs nespēj apspēlēt viltīgo Jakubu Sedlāčeku, kamēr Patriks Mulens skaisti izslidina ripu starp kājsargiem.

Pēcspēles metieni: Žigas Jegliča metienu tver Jakubs Sedlāčeks, bet arī Gintam Meijam neizdodas izcelties - viņš pārbauda vārtu staba izturību.

65' Pagarinājuma pēdējā sekundē iespēju neizmanto Tims Sestito. Līdz ar to uzvarētāju noskaidrosim pēcspēles metienu sērijā.

64' Pozicionāla kļūda Rīgas "Dinamo" aizsardzībā ļauj Bratislavas "Slovan" izveidot lielisku iespēju uzvaras izraušanai, bet viesus izglābj pašaizliedzība, bloķējot vairākus metienus tukšos vārtos.

61' Laukuma saimnieki izraujas pretuzbrukumā trīs pret vienu, Kails Čipčura izvēlas mest pats un cenšas trāpīt tuvajā stūrī, bet ceļā ir Jakubs Sedlāčeks.

61' Sācies pagarinājums.

60' 14 sekundes līdz pamatlaika beigām rīdzinieki izdara pārmetienu, taču Tims Sestito aizsardzības zonā uzvar iemetienā, un tas ļauj Slovākijā nopelnīt vismaz punktu. Uzvarētāja noskaidrošana tiek atlikta uz pagarinājumu.

57' Rīgas "Dinamo" izdodas izdarīt spiedienu uz laukuma saimnieku vārtiem - pēc Pjotra Ščastļivija un Gunāra Skvorcova saspēles pie iespējas no tuvas distances tiek Edgars Kulda, bet viņam neizdodas tuvcīņā tikt galā ar Bratislavas "Slovan" vārtsargu Beriju Brastu.

55' Pretuzbrukums divi pret vienu aizsargu, Māris Bičevskis nogādā ripu līdz Laurim Dārziņam, tomēr viņam neizdodas metiens. Seko Mika Indraša piespēle un Bičevska metiens no vārtu priekšas, taču pēdējos mačos pārliecinošu sniegumu demonstrējošais virknējums nespēj izcelties.

50' Bratislavas "Slovan" sniegums vairākumā ir tik bēdīgs, ka slovāku līdzjutēji komandu pavada ar svilpieniem. Tikmēr Rīgas "Dinamo" spēlē pilnā sastāvā.

48' Aizsardzības zonā pretinieku bloķē Māris Bičevskis, kurš atstāj rīdziniekus skaitliskajā mazākumā. Visi iepriekšējie mazākumi izturēti, un sērijai jāturpinās arī noslēdzošajā trešdaļā.

45' Kļūdās Krišjānis Rēdlihs, vārtu priekšā uzdāvinot ripu Jakubam Valskim, kurš nekavējoties izdara metienu pa Rīgas "Dinamo" vārtiem, bet Jakubs Sedlāčeks ir īstajā vietā un īstajā laikā.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa. Vai Rīgas "Dinamo" uzvaru sērija turpināsies arī izbraukumā?

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" mazākumā izveidoja pretuzbrukumu, punktu ar rezultatīvu metienu pieliekot Timam Sestito. Tādējādi pēc 40 minūtēm neizšķirts.

37' Abas komandas spēlē pilnos sastāvos. Mika Indraša plaukstas metiens no distances, pirmais pie atlēkušās ripas ir Lauris Dārziņš, bet viņa centieni izvirzīt komandu vadībā cieš neveiksmi, jo metiens nolūzt.

35' Pjotrs Ščastļivijs labi pietur ripu uzbrukuma zonā. Iegūtas vērtīgas sekundes, bet vēl vairāk situāciju sabojā paši Bratislavas "Slovan" hokejisti, jo mājiniekiem fiksēts skaitliskā sastāva pārkāpums.

34' Spēle ar augstu paceltu nūju Ralfa Freiberga izpildījumā maksā Rīgas "Dinamo" palikšanu mazākumā un cīņu aizsardzības zonā.

32' Filipa Novāka metiens no zilās līnijas, un ripa vēlreiz izslīd starp Jakuba Sedlāčeka kājsargiem. Aleksandram Jerofejevam neizdodas trāpīt pa ripu, bet briesmas likvidē pats vārtsargs, pēdējā brīdī piespiežot ripu pie vārtu līnijas.

30' Noraidījums aiz Bratislavas "Slovan" vārtiem pret Ralfu Freibergu. Tomēr vairākums beidzas uzreiz pēc iemetiena uzbrukuma zonā, jo divas minūtes nopelna arī centra uzbrucējs Māris Bičevskis.

29' Lielisks reids Mika Indraša izpildījumā, apspēlējot divus laukuma saimniekus un nonākot pateicīgā metiena pozīcijā, tomēr pēdējā brīdī viņa metiens tiek iztraucēts. Vairākuma turpinājumā Rīgas "Dinamo" neko nopietnu neizveido.

27' Klupināšana pret Kasparu Saulieti dod rīdziniekiem skaitlisko vairākumu un iespēju turpināt iesākto jeb izvirzīties vadībā.

26' Rīgas "Dinamo" mazākumā aizskrien pretuzbrukumā divi pret vienu aizsargu un panāk izlīdzinājumu - 1:1. Komandas kapteinis Gints Meija nogādā ripu līdz Timam Sestito, un centra uzbrucējs iemet pirmo ripu kopš 21. oktobra.

24' Spēcīgs Džefa Tafa metiens pretuzbrukumā, Kails Čipčura dodas uz vārtu priekšu un mēģina Jakubu Sedlāčeku noķert pretkustībā, bet abiem Bratislavas "Slovan" uzbrucējiem no Ziemeļamerikas pietrūkst precizitātes.

23' Pēc iemetiena cīņā par ripu iesaistās Aleksandrs Jerofejevs, bet aizsargs pārkāpj noteikumus, klupinot pretinieku, un atstāj Rīgas "Dinamo" mazākumā uz divām minūtēm.

21' Sākusies otrā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" jāmēģina lauzt spēles ritējumu, jo pirmajās 20 minūtēs laukuma saimnieki izdarīja divreiz vairāk metienu - 14 pret septiņiem.

20' Pirmā trešdaļa noslēdzas ar Bratislavas "Slovan" spiedienu, tomēr laukuma saimniekiem pirms pārtraukuma neizdodas dubultot pārsvaru.

17' Piespēle no aizvārtes pēc rikošeta no Krišjāņa Rēdliha slidas nonāk līdz Tomāšam Kopeckim, kuram no diviem metriem jāpārceļ ripa pāri Jakubam Sedlāčekam, taču čehu vārtsargs špagatā glābj Rīgas "Dinamo" no vēl vieniem ielaistiem vārtiem. Seko metiens no labās malas, bet pašaizliedzīgi spēlē Vitālijs Pavlovs, ripu bloķējot.

15' Lauris Dārziņš met no kreisās malas, Tims Sestito - no labās. Māris Bičevskis vārtu priekšā pielabo Oskara Cibuļska metienu no zilās līnijas. Vairāki pusmomenti, taču rīdziniekiem neizdodas izmantot viena spēlētāja pārsvaru, lai panāktu izlīdzinājumu.

13' Ralfs Freibergs neitrālajā zonā dodas izpildīt spēka paņēmienu, bet tā vietā saņem sitienu ar elkoni pa seju. Galvenā tiesneša roka augšā, Rīgas "Dinamo" pirmais skaitliskais vairākums.

12' Kaspars Saulietis izdara metienu pēc zilās līnijas šķērsošanas un agresīvi dodas uz Bratislavas "Slovan" vārtu priekšu, izraisot nekārtības, kurās iesaistās visi laukuma saimnieki un trīs rīdzinieku uzbrucēji. Ceturtā maiņa cenšas lauzt spēli, tomēr aizķerties sāncenšu zonā lāgā neizdodas.

8' Pateicoties pašaizliedzībai, Rīgas "Dinamo" iztur mazākumus un spēlē pilnā sastāvā, lai gan vārtus no tuvas distances apdraudēja Kails Čipčura un Džonatans Čīčū, bet no distances meta Ivans Švarnijs un Filips Novāks.

6' Jakubs Sedlāčeks iziet no vārtiem un izdara piespēli, bet izmet ripu ārpus laukuma robežām, atstājot rīdziniekus mazākumā. Pēcāk noteikumus pārkāpj arī Ralfs Freibergs, uz 24 sekundēm atstājot Rīgas "Dinamo" trijatā pret pieciem.

4' Bratislavas "Slovan" izvirzās vadībā ar 1:0. Jakubs Sedlāčeks netiek galā ar metienu no zilās līnijas, ripu nevis piespiežot, bet izlaižot starp kājsargiem, un no vārtu līnijas cietoksnī to ievirza amerikānis Džefs Tafs, gūstot astotos vārtus sezonā.

3' Metiens no labās malas Lukāša Vopelkas izpildījumā Jakubam Sedlāčekam problēmas nesagādā. Mirkli iepriekš pirmo momentu izveidoja arī Rīgas "Dinamo", no vārtu priekšas metot Miķelim Rēdliham, kurš aizvada 500. spēli KHL, bet arī viņš duelī zaudēja vārtsargam.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā uzvar Tims Sestito.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Georgijs Pujacs – Patriks Mulens, Aleksandrs Jerofejevs – Ralfs Freibergs, Krišjānis Rēdlihs – Oskars Cibuļskis, Uvis Balinskis; Gints Meija – Tims Sestito – Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs – Pjotrs Ščastļivijs – Edgars Kulda, Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Kaspars Saulietis – Vitālijs Pavlovs – Roberts Lipsbergs.

1 2 3 4 117 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2016-11-17 17:52, pirms 7 gadiem
Na*uj, Sedlačeks?! Nu skaties, Jakub, netaisi suudus!!!

     [+] [-]

, 2016-11-17 17:52, pirms 7 gadiem
Kur var redzēt?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 17:55, pirms 7 gadiem
janka1127 rakstīja: Kur var redzēt?
STREAM.CLAN.LV

     [+] [-]

, 2016-11-17 17:58, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: http://stream.clan.lv/?id=hny97y
Paldies!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 17:59, pirms 7 gadiem
Ceturtdienā plkst. 17.00 pēc vietējā laika notiek spēle?! Domāju - WTF, izrādās viņiem dienu pirms mums ir neatkarības diena...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 18:00, pirms 7 gadiem
Nez vai Sedlačeks izvilks. Es viņam neuzticos vairs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 18:01, pirms 7 gadiem
Var paņemt arī Slovan

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:03, pirms 7 gadiem
vaseldžefs rakstīja: Nez vai Sedlačeks izvilks. Es viņam neuzticos vairs
Jādod vairāk spēlēt perspektīvajam Kalniņam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:07, pirms 7 gadiem
Obligāti jāņem 3 punkti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-11-17 18:08, pirms 7 gadiem
Bļe Sedlaček! Dod Kalniņam spēlēt! Tādus golus neielaistu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-17 18:09, pirms 7 gadiem
Kur palika Rīgas varonība kā pret Ak Bars??

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:09, pirms 7 gadiem
cūkas jau iemeta

  +2 [+] [-]

, 2016-11-17 18:09, pirms 7 gadiem
Ozolinsh999 rakstīja: cūkas jau iemeta
Cūka jau ielaida, tā būtu pareizāk. Tīrs Sedlo gols!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-17 18:10, pirms 7 gadiem
kāda sakarā pēc tik labām spēlēm un uzvarām tiek mainīts Gk. Nogurt Janka tpt nevarēja, bija laiks atpūsties

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:10, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Cūka jau ielaida, tā būtu pareizāk. Tīrs Sedlo gols!
tas gan

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:11, pirms 7 gadiem
Vēl Sedlačekam noraidījums....

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:11, pirms 7 gadiem
Lohs ielikt šo kastě

  +3 [+] [-]

, 2016-11-17 18:11, pirms 7 gadiem
nafiga likt sedlačeku vārtos, ja kalniņam trīs uzvaras pēc kārtas? profāni.

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:12, pirms 7 gadiem
Sedlij!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Drīz sāksies SKA pret Avtomobilisti. Pilnīgi žēl paliek automobīļu komanda.
Cik SKA šodien sametīs?? Man ir uzlikts pieticīgs -2.5 .

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
Izcils sākums .... zaibal, nav te ko redzēt pagaidām...

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
Nu johaidī Sedlāček

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Drīz sāksies SKA pret Avtomobilisti. Pilnīgi žēl paliek automobīļu komanda.
6 vārtu starpība garantēta

  -1 [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: nafiga likt sedlačeku vārtos, ja kalniņam trīs uzvaras pēc kārtas? profāni.
moš Kalnam pohas ?

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
Baris jau iemeta.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 18:13, pirms 7 gadiem
Bet nu kamēr vēl 3 tādus neielaidīs tikmēr Kalniņu neliks vārtos

  -2 [+] [-]

, 2016-11-17 18:16, pirms 7 gadiem
Izcila RD treneru izvēle vārtos likt pret Slovan savu vārtu vīru number one!

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:17, pirms 7 gadiem
Šobrīd tā kā bērnus vazā

     [+] [-]

, 2016-11-17 18:17, pirms 7 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Šobrīd tā kā bērnus vazā
nu tjip bija vairākums
1 2 3 4 117 komentāri