Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" uzvaru sērija apraujas pēc pieciem pēc kārtas ielaistiem vārtiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgas" uzvaru sērija apraujas pēc pieciem pēc kārtas ielaistiem vārtiem
Gustavs Dāvis Grigals
Foto: Kaspars Volonts, HK Rīga

Galvenā trenera Ronalda Ozoliņa vadībā trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījušais Krievijas Jaunatnes hokeja līgas klubs "Rīga" šodien izbraukumā ar 1:5 atzina Ņižņijnovgorodas "Chaika" pārākumu, lai gan guva pirmos vārtus.

"Rīga" rezultātu atklāja sestajā minūtē – metienam no zilās līnijas sekoja burzma vārtu priekšā un cīņa par atlēkušo ripu, un izveicīgākais bija Frenks Razgals, kurš guva desmitos vārtus sezonā un panāca 1:0. Tomēr turpinājumā rīdzinieki ielaida piecas ripas pēc kārtas.

13. minūtē izlīdzinājumu panāca Vadims Artemjevs, kurš pēc neveiksmīgā "Rīgas" mēģinājuma izmest ripu ārpus aizsardzības zonas no tuvas distances trāpīja augšējā stūrī. Ņižņijnovgorodas "Chaika" vadībā izvirzīja Mihaila Potapova izlaušanās no stūra, tikšana līdz vārtu priekšai un metiens no neērtā satvēriena.

Līdz 55. minūtei laukuma saimnieki turējās vadībā ar divu vārtu pārsvaru, taču turpinājumā izdevās handikapu dubultot. Punktu pielika Iļja Kondrašins, kurš pēc Renāra Kārkla pārkāpuma realizēja soda metienu – Ņižņijnovgorodas "Chaika" uzvara ar 5:1.

Gustavs Dāvis Grigals rīdzinieku vārtos atvairīja 26 no 31 metiena, kamēr viņa komandas biedri mājinieku vārtus apdraudēja 24 reizes. "Rīga" atrodas Rietumu konferences priekšpēdējā vietā, bet nākamajā nedēļā aizvadīs četrus mačus savā laukumā, un visas spēles tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Ņižņijnovgorodas "Chaika" - "Rīga" 5:1 (2:1, 1:0, 2:0)

Vārti: 5:37 Razgals 0:1, 12:35 Artemjevs (Mirjasovs) 1:1, 16:08 Potapovs 2:1, 38:47 Babrusjovs (Runovs) 3:1, 54:26 Rodioničevs (Seranovs, vair.) 4:1, 58:10 Kondrašins (soda metiens) 5:1
Soda minūtes: 8:8
Metieni: 31:24
Vārtsargi: Andrejs Suhanovs - Gustavs Dāvis Grigals

     [+] [-]

, 2016-11-17 14:38, pirms 7 gadiem
ozoliņ, kā tad tā
turpmāk bija jābūt tikai uzvarām!