Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam sezonas otrais punkts, Brants nomaina komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovam sezonas otrais punkts, Brants nomaina komandu
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā aizvadītajās piecās spēlēs pie diviem punktiem ticis uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja Lavālas "Rocket" izcīnīt uzvaru bullīšos. Savukārt Kvebekas junioru līgā jaunu komandu atradis aizsargs Harijs Brants.

AHL

Lavālas "Rocket" ar 5:4 pēcspēles metienos pieveica Providensas "Bruins", kaut gan pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā ar 4:0. Pie sava sezonas otrā punkta tika Ņikita Jevpalovs, kurš rezultatīvi piespēlēja "Rocket" otrajos vārtos, kas turklāt tika gūti mazākumā. Jevpalova kontā arī trīs metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Toronto "Marlies" savā laukumā ar 4:3 pieveica Hēršijas "Bears", bet Kristiāns Rubīns nebija pieteikts spēlei. Viņš šajā sezonā piedalījies divos mačos.

QMJHL

Lielu zaudējumu piedzīvoja "Baie-Comeau Drakkar", kas izbraukumā ar 2:9 piekāpās "Rimouski Oceanic". Mājinieku rindās ar 1+3 izcēlās kapteinis Aleksis Lafrenjē, kuram tiek prognozēts NHL nākamā drafta pirmais numurs. Viesu sastāvā Raivis Ansons izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, būdams viens no pieciem spēlētājiem "Drakkar" rindās, kuri maču nepabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu.

Savukārt komandu nomainījis Harijs Brants. Viņš sezonu sāka "Chicoutimi Sagueneens" rindās, bet tika ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā, no kura viņu izvēlējās "Acadie-Bathurst Titan". Iepriekšējās komandas rindās viņš aizvadīja astoņas spēles, pie punktiem netiekot, izdarot 11 metienus un sakrājot -2 lietderību. 17 gadus vecais aizsargs jau pārstāvējis Latvijas U20 izlasi.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-17 10:29, pirms 5 gadiem
Kāds zin, kas ir ar Ābolu??
Pilnīgi nekur nav ticis pieminēts pēdējā laikā.