Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pekinas kluba prezidente: "Plānojam izveidot vairākas komandas KHL"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pekinas kluba prezidente: "Plānojam izveidot vairākas komandas KHL"
Emma Čžijui Ljao komandas prezentācijā
Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Pekinas "Red Star Kunlun" prezidente, ASV augusī amerikāņu universitātes absolvente Emma Čžijui Ljao atklāj, ka līgas debitants cer tikt izslēgšanas spēlēs, šis īstermiņa mērķis nav pretrunā ar pamatlīniju - veiksmīgi sagatavoties 2022. gada ziemas olimpiskajām spēlēm Pekinā.

"Mani nozīmēja par kluba prezidenti, lai "Red Star Kunlun" spēlēšana vienā no pasaules spēcīgākajām līgām veicinātu Ķīnas hokeja attīstību. Šis projekts ir vērsts uz veiksmīgu startu 2022. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Pekinā. Hokejs pie mums tikai sāk attīstīties, šajā stadijā mums pietrūkst profesionālu spēlētāju un personāla. Ķīnas tirgum un auditorijai tā ir pilnīgi nezināma joma. Ar divu valstu augstākā līmeņa atbalstu mēs virzām šo projektu uz ziemas sporta uzplaukumu Ķīnā, piesaistot un informējot arī auditoriju. Klubam ir svarīga loma Ķīnas un Krievijas attiecībās," norāda prezidente Emma Čžijui Ljao.

Pekinas klubam ir īstermiņa mērķis, kas netraucē lieliem nākotnes plāniem. "Ceram uz komandas iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Ir lietderīgi attīstīt komandu pašpietiekamības virzienā, tas nav pretrunā pamatlīniju - veiksmīgi sagatavoties ziemas olimpiskajām spēlēm Pekinā. Ķīnā sporta mārketings neattīstās tradicionālajā amerikāņu veidā. Ķīnas valdība kontrolē lielāko daļu no sporta industrijas, tāpēc jābūt uzmanīgiem. Nākotnē mūsu kompāniju grupa plāno izvaidot vairākas Ķīnas komandas KHL. Tas ļaus lielākam ķīniešu hokejistu skaitam spēlēt augstākajā līmenī un pilnveidoties. Pie nākamajiem projektiem ķersimies, kad nostabilizēsim pašreizējo."

Ķīnas kluba debija ir izdevusies. Šobrīd ķīniešu klubs ieņem 12. vietu Austrumu konferencē. Citi klubi aizvadījuši vairāk spēļu, līdz ar to tā ir iespēja pakāpties augstāk. "Domāju, ka esam atraduši pareizo galveno treneri. Vladimirs Jurzinovs [jaunākais] ir ļoti pieredzējis speciālists - viņš profesionāli izmanto spēlētāju labākās īpašības, kā arī sabalansē ārzemju un ķīniešu hokejistus komandā. Esam savākuši starptautisku kolektīvu no astoņām valstīm, ir arī septiņi ķīnieši. Ķīniešu hokejisti ir pateicīgi par iespēju spēlēt KHL, viņus motivē arī patriotisms. Esam paveikuši labu darbu, komandas starts ir veiksmīgs," atzīst prezidente.

Kā zināms, Pekinas "Red Star Kunlun" nodarbināts arī Latvijas pilsonis Raitis Pilsētnieks, kurš ir sporta direktora Vladimira Krečina vietnieks.

__
Foto: instagram.com/emmazhiyuliao

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-10-17 14:16, pirms 8 gadiem
Kam ir vajadzīgas komandas bez faniem un ar tukšām tribīnēm? Pilnīgs fufelis un absurds ir tas KHL..
Pastāvēs tas, kas mainīsies.... KHL mainās bet ceru, ka ilgi nepastāvēs
NHL - nekas kardināli nemainās, taču joprojām līgā viss iet uz augšu

     [+] [-]

, 2016-10-17 14:45, pirms 8 gadiem
Number 0 rakstīja: Kam ir vajadzīgas komandas bez faniem un ar tukšām tribīnēm? Pilnīgs fufelis un absurds ir tas KHL..
Pastāvēs tas, kas mainīsies.... KHL mainās bet ceru, ka ilgi nepastāvēs
NHL - nekas kardināli nemainās, taču joprojām līgā viss iet uz augšu

To jau visi zina .
Tas ir vienkarsi,izskata divi nosaukumi,un tie ir, Amerika,un Krievija,tas pierada valsts attistibu kopuma

     [+] [-]

, 2016-10-17 14:46, pirms 8 gadiem
kepka96 rakstīja: A ko ķīnieši saka par Aldarīti?
Nav nosmeķējuši!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-17 14:48, pirms 8 gadiem
Kunlun 2, Kunlun 3......

     [+] [-]

, 2016-10-17 15:12, pirms 8 gadiem
Ķīnieši ir visazartiskākā tauta pasaulē, kuru visvieglàk uzsēdināt uz atkarības adatas...ja ieguldīs līdzekļus, tad hokejs aizies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-17 16:10, pirms 8 gadiem
vispirms izveidojiet 1 komandu ar saviem spēlētājiem, kurā ne vairāk par 5-7 baltajiem, un tad sapņojiet tālāk

  +2 [+] [-]

, 2016-10-17 16:24, pirms 8 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: vispirms izveidojiet 1 komandu ar saviem spēlētājiem, kurā ne vairāk par 5-7 baltajiem, un tad sapņojiet tālāk
Rīgā tā jau izdarīja, un rezultāti ir redzami.