Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Virslīga atsākas ar pārliecinošu ''Ventspils'' uzvaru

Egils Broks
Egils Broks
Galvenā trenera Pola Ešvorta vadībā SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgā trešo uzvaru pēc kārtas guvusi ''Ventspils''. Šodien savā laukumā kurzemnieki ar 4:0 sagrāva BFC ''Daugavpili'', kas turnīra tabulā ļāvis apsteigt ''Jelgavu'' un pakāpties uz trešo vietu.
Vērtējums: +3

  +7 [+] [-]

, 2015-10-17 22:04, pirms 9 gadiem
Lai piedod man ventspilnieki, bet tā kā tagad sākuši skriet atsevišķi spēlētāji, Pučinskim tā pat sapņos nerādījās. Pareizi alguns savulaik teica, ka te oda pēc diversijas pret Pučinski no spēlētāju puses. Tagad kā driģenes sarijušies visi skrien, pat Karlsons sāk kustēties pirmo reizi šajā sezonā.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-17 23:45, pirms 9 gadiem
Jā, es arī gribēju ierakstīt, ka, cik nu var no ekrāna saprast, Ventspils spēlētāji darbojas ar jūtami lielāku entuziasmu, nekā Pučinska laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-19 02:47, pirms 9 gadiem
Pārmaiņas tik tiešām nesušas redzamu pozitīvu rezultātu FKV. Uzslavas Kurakinam par ļoti labo spēli, bet to īsti nevar teikt par aizsargiem, kuri pārāk bieži kļūdījās sava soda laukuma tuvumā. Karļiks dara, ko prot un pierāda, ka ir karalis otrajā stāvā.