Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausā Latvija, visticamāk, pirmoreiz startēs ar trim četriniekiem

Jānis Pārums

Pasaules kausā Latvija, visticamāk, pirmoreiz startēs ar trim četriniekiem
Zintis Ekmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas bobslejisti gaidāmajā Pasaules kausa sezonā pirmoreiz vēsturē, visticamāk, startēs ar trim četrinieku ekipāžām (ar pilotiem Edgaru Maskalānu, Oskaru Melbārdi un Uģi Žaļimu), sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis.

"Jaunajā sezonā startēsim ar trim ekipāžām, iespējams, pat trim četriniekiem. Uģim Žaļimam pietrūkst divu startu Eiropas kausos, lai tas varētu realizēties. Negribu samelot, bet, ja arī kaut kad Pasaules kausos esam braukuši ar trim ekipāžām, tad divniekos nevis četriniekos," sacīja Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis. "Ja iepriekš bija bažas vai spēsim nokomplektēt trīs četriniekus ar spēcīgiem stūmējiem, tad šobrīd šādu bažu nav. Puiši ir progresējuši, labā kondīcijā."

"Ir puiši, kas atlasīti pirms diviem vai trim gadiem, bet turpinājuši strādāt, progresējuši, tagad gatavi startēt arī lielajā izlasē," par stūmējiem sacīja Ekmanis. "Pilnīgi gatavs neatnāca neviens, varbūt izņemot Melbārdi, taču arī viņš bija jāiemāca skriet, stumt un tā tālāk. Pārējie bija jāgatavo [nopietnāk]."

Zintis Ekmanis arī uzsvēra, ka nākamnedēļ Latvijas Bobsleja federācija iepazīstinās ar izlases sastāvu gaidāmajai sezonai. Viņš atzina, ka federācija saista cerības arī ar jaunajiem bobslejistiem, kuriem ir iespēja kvalificēties jaunatnes olimpiādei, kas nākamā gada sākumā norisināsies Insbrukā (Austrija).

  +7 [+] [-]

, 2011-10-17 20:54, pirms 13 gadiem
Es varu pateikt tikai vienu - no vienas puses ļoti labi priekš jaunajiem sportistiem - bet no otras puses - man nav saprotama federācijas darbība - pagāšgad nepietika naudas pasaules top 3ieka pilota startam visos posmos (es personīgi biju patagīvi vīlies, kad Miņins vairs nestartēja), bet te šogad mauks ar 3 4inieku ekipāžām uzreiz!?
Nu ja tā tad cerams, ka būs arī kvalitāte ne tikai kvantitāte!.
Beigās jāsaka - lai puišiem veicās trasē un traumas negadās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-10-17 21:29, pirms 13 gadiem
geografs rakstīja: Es varu pateikt tikai vienu - no vienas puses ļoti labi priekš jaunajiem sportistiem - bet no otras puses - man nav saprotama federācijas darbība - pagāšgad nepietika naudas pasaules top 3ieka pilota startam visos posmos (es personīgi biju patagīvi vīlies, kad Miņins vairs nestartēja), bet te šogad mauks ar 3 4inieku ekipāžām uzreiz!?
Nu ja tā tad cerams, ka būs arī kvalitāte ne tikai kvantitāte!.
Beigās jāsaka - lai puišiem veicās trasē un traumas negadās!
neesi padomajis no cita aspekta?Respektivi ka tas ko teica par Mininu ir tikai sikumi un viss patiesiba ir drumak?Ar to domaju ja VEF nenema Skeli par kapekam jo sponsoriem nepatika attieksme,kur teiks ka daziem sponsoriem nevaretu patikt Minina izgajieni utt?Otra lieta ka iespejams kadi no stumejiem vai pilotiem piesaistijusi savus sponsorus un tapec ir iespeja startet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-17 21:46, pirms 13 gadiem
Puisis kurš ir veicis starptautiski noteiktos braucienus , dabūjis naudu sponsoru , nu kautvai ir Anrijs no Ventspils - mauc kaut vai bez sliecēm!

  +5 [+] [-]

, 2011-10-17 21:47, pirms 13 gadiem
eh, bija kādreiz laiki, kad ltv7 translēja bobsleju...tas tā no sērijas- gribētos redzēt mūsu startus

     [+] [-]

, 2011-10-17 21:48, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: kas tur tāds dīvains? Federācijai parādijusies vairāk naudas, piesaistīti vairāk sponsori, dabūts lielāks finansējums un mauks ar 3im ekipāžām.. nekā neparasta vai dīvaina.. drīzāk priecīga ziņa..
Ne jau federācijai ir sponsori - ja ir tad tie tik nosedz algas darboņiem...sportistiem jānāk ar saviem maizes tēviem...

     [+] [-]

, 2011-10-17 21:50, pirms 13 gadiem
Augstāk izvietotais Zinta foto ir no ieplānotās reklāmas sesijas pieaicinot naudas devējus???

     [+] [-]

, 2011-10-17 22:15, pirms 13 gadiem
pikolo rakstīja: eh, bija kādreiz laiki, kad ltv7 translēja bobsleju...tas tā no sērijas- gribētos redzēt mūsu startus
Nesen, sporta ziņās, dzirdēju, ka LTV 7 šogad rādīšot bobus un skeletonu.

     [+] [-]

, 2011-10-17 22:16, pirms 13 gadiem
Sestdien Alūksnē notika Latvijas kausa posms svaru stieņa spiešanā guļus,piedalījās arī 2 bobslejisti-Dambis pacēla 160kg,Dreiškens170kg,kas parāda,ka vīri ir labi sagatavojušies sezonai.Tie ir ļoti labi rezultāti tiem,kas speciāli netrenējas šajā sporta veidā.Prieks,ka ir izveidota tik plaša komanda,var redzēt,ka sporta veida vadītāji labi pastrādājuši.Vēlu izdošanos unceru uz labiem rezultātiem sacensībās.

     [+] [-]

, 2011-10-17 22:47, pirms 13 gadiem
pikolo rakstīja: eh, bija kādreiz laiki, kad ltv7 translēja bobsleju...tas tā no sērijas- gribētos redzēt mūsu startus
Man liekas ka šosezon atkal LTV7 rādīs visus bobu posmus.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-17 23:49, pirms 13 gadiem
Prieks, patiess prieks, ka spējam, kas vēlreiz parāda, ka esam bobsleja lielvalsats... Miņins, hmm, gailītis, kur;s nesaprot par kādu naudu barots, bobsleja pasaulē škiet ik Langens, kad notraumējās un jau bija n-tais visu titulu daudzkārtējs čempis, par savu naudu atgriezās apritē jeb nedirs silē no kuras pašam jāēd neko ļaunu - disciplīna ir disciplīna arī gaiļiem vēl jautājumiņs- cik kārtējs olimpiskais un pasaules čempis mums Miņins ir, lai seksti paceltu????

     [+] [-]

, 2011-10-18 00:06, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Man liekas ka šosezon atkal LTV7 rādīs visus bobu posmus.
ja? tas gan būtu labi. (paldies par info)

     [+] [-]

, 2011-10-18 10:08, pirms 13 gadiem
maaris57 rakstīja: Sestdien Alūksnē notika Latvijas kausa posms svaru stieņa spiešanā guļus,piedalījās arī 2 bobslejisti-Dambis pacēla 160kg,Dreiškens170kg,kas parāda,ka vīri ir labi sagatavojušies sezonai.Tie ir ļoti labi rezultāti tiem,kas speciāli netrenējas šajā sporta veidā.Prieks,ka ir izveidota tik plaša komanda,var redzēt,ka sporta veida vadītāji labi pastrādājuši.Vēlu izdošanos unceru uz labiem rezultātiem sacensībās.
Ir dzirdēts ka Dreiškenam personiskais rekords guļus spiešanā ir 195kg

     [+] [-]

, 2011-10-18 12:47, pirms 13 gadiem
Lai izdodas

     [+] [-]

, 2011-10-19 17:29, pirms 13 gadiem
Lasiju kaut kādos krievu mēdijos,ka Dambis varot uzspiest 175kg