Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" testēs LBL jaunpienācējus

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" testēs LBL jaunpienācējus
Līdz šim labākais punktu guvējs BK "Ventspils" mačos LBL bijis Stīvens Grejs.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64 Photo Agency

Otrdien trešo maču LBL čempionātā aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas rīkos ugunskristības spēcīgāko sabiedrības debitantu "Jūrmala/Fēnikss" komandu ar vairākiem labi zināmiem spēlētājiem sastāvā. Spēles sākums pulksten 19.00.

Ventspilniekiem tas būs ne tikai trešais mačs līgā, bet arī trešā šī turnīra spēle savu līdzjutēju priekšā. Pirmajos divos piegājienos kurzemnieki laukumu pameta ar pārliecinošām uzvarām, un jādomā, ka uz to pašu BK "Ventspils" cer arī spēlē ar kūrortpilsētas pārstāvjiem. "Jūrmala/Fēnikss" komanda līdz šim bija zināma kā stabila LBL2 vērtība, bet pēc "Barona" atteikšanās spēlēt LBL 1.divīzijā, piekrita ieņemt rīdzinieku vietu elitē. Salīdzinoši īsā laikā jūrmalniekiem izdevies sapulcēt diezgan interesantu sastāvu, iesaucot savās rindās arī pieredzējušus cīnītājus.

Jūrmalas klubā karjeru turpinās Aigars Vītols un Jevegeņijs Kosuškins, bet no Liepājas atgriezies iepriekšējo sezonu līderis Atis Ozols, kļūdams arī par vienu no komandas treneriem. Pieredzi jūrmalnieku komandā krās arī jaunais BK Ventspils saspēles vadītājs Dāvis Čoders, turklāt komandā netrūkst arī citu eksstudentu – no pagājušās sezonas "Ventspils Augstskolas" sastāvā uz Jūrmalu pārcēlušies Ervīns Jonāts un Uģis Pinete, bet vēl senāk pie fēniksiem pārcēlās Einārs Bučs. Vilcējiem noteikti jāpierēķina arī slaidais uzbrucējs Kaspars Raiskums, tā kā tikai par statistiem šajā sezonā LBL debitantus diez vai varēs nosaukt.

BK "Ventspils" pagājušās nedēļas nogalē viesos tika pie otrās uzvaras BBL čempionātā, ar 84:74 pieveicot "Kedainiai/Triobet" komandu. Ja vēl pierēķina klāt divas spēles Eirokausu kvalifikācijā, redzams, ka kurzemnieki jau paguvuši iekrāt krietnu spēļu pieredzi, kamēr jūrmalniekiem saspēlēt sastāvu vēl nav bijis iespēju.

Nākamo spēli savu līdzjutēju priekšā ventspilnieki aizvadīs pēc vairāk nekā nedēļas – 28.oktobrī Ventspilī viesosies Rudupis vienība.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"

  +4 [+] [-]

, 2011-10-17 22:04, pirms 13 gadiem
Domājams vēl viena uzvara ar +25 un vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 08:20, pirms 13 gadiem
+40

  +2 [+] [-]

, 2011-10-18 11:51, pirms 13 gadiem
+50

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 14:37, pirms 13 gadiem
+20 ka minimums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 16:59, pirms 13 gadiem
galvenais teksts rakstā par LBL, resursi - BBL