Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Anaheimai trešā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Anaheimai trešā uzvara pēc kārtas
Bobijs Raiens saņem komandas biedru apsveikumus par gūtajiem vārtiem
Foto: AFP/Scanpix

Vienīgajā aizvadītās nakts spēlē Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Anaheimas "Ducks", pateicoties Bobija Raiena diviem gūtajiem vārtiem, ar rezultātu 4:2 savā laukumā apspēlēja Sentluisas "Blues", izcīnot trešo panākumu pēc kārtas.

Tieši Raiens atklāja spēles rezultātu jau trešajā minūtē. Patriks Berlunds otrajā trešdaļā panāca izlīdzinājumu, bet pēdējais spēles nogrieznis piederēja mājiniekiem - jau otrajā tā minūtē atkal tika panākta vadība. Savukārt pēc Meta d'Agostini noraidījuma Korijs Perijs izmantoja Tēmu Selanes un Raiena Geclafa piespēles, lai vairākumā pirmo reizi panāktu divu vārtu pārsvaru (3:1). Vēl pēc brītiņa Bobijs Raiens izcēlās otro reizi šovakar, un 13 ar pusi minūtes pirms mača beigām "Blues" bija nonākuši neapskaužamā situācijā, esot iedzinējos ar trim vārtiem.

Vienus vārtus gan izdevās atgūt jau trešdaļas vidū, atgādinot, ka cīņa vēl nav galā, taču vairāk Sentluisas komanda vairs nespēja, pat spēlējot ar sešiem laukuma spēlētājiem, kad Halaks atstāja vārtus pusotru minūti pirms beigām. Līdz ar to "Ducks" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:2, tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas. Vēl vairākām komandām ir pa trim uzvarām, bet četru uzvaru sērija izdevusies pagaidām tikai trim vienībām.

     [+] [-]

, 2011-10-17 09:02, pirms 12 gadiem
Lets go Ducks! Laba spēle no šo puses, nenožēloju, kad skatījos

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 09:11, pirms 12 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Lets go Ducks! Laba spēle no šo puses, nenožēloju, kad skatījos
A, ja kādreiz gadās tādu švakāku spēli redzēt, tad tu to tā baigi nožēlo? apmēram no sērijas: ''Bļāa viens, ko es esmu izdarijis?! ''

     [+] [-]

, 2011-10-17 09:36, pirms 12 gadiem
TML parādija raksturu un atspēlējās no 0:2. Kessels ir zvērs. Pirms sezonas lasīju viena analītiķa rakstu kur bija teikts, ka, lai Toronto šī sezona būtu veiksmīga Kesselam ir jārealizē viss savs potenciāls un no zvaigznītes jākļūst par superzvaigzni. Sākums ir

Tāpat man patika kā nospēlēja daudz kritizētais Komisareks. Pāris epizodēs pamatīgi iztrenkāja Iginlu. Nebūtu viņam tik zvērīgs līgums labprāt redzētu viņu Leafs arī turpmāk.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-17 10:25, pirms 12 gadiem
Martijs Maksorlijs rakstīja: A, ja kādreiz gadās tādu švakāku spēli redzēt, tad tu to tā baigi nožēlo? apmēram no sērijas: ''Bļāa viens, ko es esmu izdarijis?! ''
Ducks spēles cenšos vienmēr skatīties, pat ja šiem arī neiet

     [+] [-]

, 2011-10-17 10:38, pirms 12 gadiem
Beidzot lielā maiņa tiek pie punktiem.

Bleika trauma 2. maiņu padarījusi vēl klusāku. Šie (Koivu, Selanē) joprojām bez punktiem.

     [+] [-]

, 2011-10-17 11:39, pirms 12 gadiem
Kalvinators rakstīja: Beidzot lielā maiņa tiek pie punktiem.

Bleika trauma 2. maiņu padarījusi vēl klusāku. Šie (Koivu, Selanē) joprojām bez punktiem.
Sezona vēl gara ceru, kad Tēmu gūs 30 vārtus

     [+] [-]

, 2011-10-17 17:04, pirms 12 gadiem
Pagaidām ir dažas komandas, kuru triecienspēki galīgi nepārliecina. Sharks-Džambo un Co šķiet ir paņēmuši papildus brīvdienas. Ducks-Pagaidām muļļājas gan pirmais, gan otrais ešalons. Red Wings-komanda spēlē labi, bet Dacjuks, Zeterbergs un Lidstrēms so, so. Capitals-reāli tikai Bekstroms iekrājis +/- pieklājīgu statistiku.

Sezonas sākumā priecē Skiners (pagaidām nav manāms "otrgadnieka sindroms"), Seguins (ir redzams progress), Hola-Hookinsa saite un, protams, Tavaresa sniegums.

     [+] [-]

, 2011-10-17 17:51, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Pagaidām ir dažas komandas, kuru triecienspēki galīgi nepārliecina. Sharks-Džambo un Co šķiet ir paņēmuši papildus brīvdienas. Ducks-Pagaidām muļļājas gan pirmais, gan otrais ešalons. Red Wings-komanda spēlē labi, bet Dacjuks, Zeterbergs un Lidstrēms so, so. Capitals-reāli tikai Bekstroms iekrājis +/- pieklājīgu statistiku.

Sezonas sākumā priecē Skiners (pagaidām nav manāms "otrgadnieka sindroms"), Seguins (ir redzams progress), Hola-Hookinsa saite un, protams, Tavaresa sniegums.
Fauleram arī nav manāms otrgadnieka sindroms, vismaz pagaidām. Godīgi sakot, viņš tagad šķiet ir Ducks #1 aizsargs. Spēles laiks ir lielākais komandā parasti, spēlē arī mazākumā utt.