Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievijas futbolisti Kokorins un Mamajevs izlaisti no cietuma un cer turpināt karjeru

Rolands Eliņš

Krievijas futbolisti Kokorins un Mamajevs izlaisti no cietuma un cer turpināt karjeru
Aleksandrs Kokorins atstāj cietumu. Foto: Reuters/Scanpix

Šorīt no cietuma iznākuši Krievijas futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs, kuri priekšlaicīgi atbrīvoti. Viņi par huligānismu cietumā pavadīja 11 mēnešus, bet tagad cer turpināt futbolistu karjeras.

Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs par savām izdarībām pagājušā gada oktobra sākumā, kad Maskavā iesaistījās vairākos kautiņos un nodarīja miesas bojājumus vairākiem cilvēkiem, saņēma pusotra gada cietumsodu. Viņiem abiem, kā arī vēl divām iesaistītajām personām, tika piespriests reāls cietumsods, taču pilnā apmērā viņiem tomēr tas nebūs jāizieš, un Kokorins un Mamajevs abi šorīt izlaisti brīvībā.

Sanktpēterburgas „Zenit”, viena no Krievijas spēcīgākajām komandām un šīs sezonas Čempionu līgas dalībniece, vakar noslēdza jaunu līgumu ar Kokorina, kas, kā teica Kokorina advokāts, ir līdz ziemai. „Zenit” arī paspēja iekļaut Kokorinu savā pieteikumā Krievijas Premjerlīgas mačiem. Savukārt Mamajevam ir spēkā esošs līgums ar citu Krievijas klubu „Krasnodar”.

Futbola treneris Aleksandrs Petrenko, kurš cietumā tiesāja futbola maču ar Kokorina un Mamajeva dalību, krievu medijiem norādījis, ka Kokorins šobrīd plāno doties uz Sočiem, lai aizvadītu individuālos treniņus. Savukārt Mamajevs cerot doties īrē uz Turcijas klubu „Galatasaray”, tiesa, tas varētu būt problemātiski viņa priekšlaicīgās atbrīvošanas noteikumu dēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-09-17 14:42, pirms 5 gadiem
Šos bandītēnus izlaiž priekšlaicīgi, bet parasto tautu sēdina uz 3+ gadiem par pastaigu pa ielu...

  -1 [+] [-]

, 2019-09-17 15:26, pirms 5 gadiem
cxarly rakstīja: Šos bandītēnus izlaiž priekšlaicīgi, bet parasto tautu sēdina uz 3+ gadiem par pastaigu pa ielu...
Tas labs, jā. Abiem urļikiem par vairākiem kautiņiem nav pat pilns gads cietumā. Džekam, kurš vienkārši stāvēja un kuru ne par ko nones 5 rossgvardieši (guļošam vēl sit ar stekiem), vienam mentam nogāšanas laikā sastiepjot plecu, iedod nogāztajam džekam 3,5 gadus. Jo esot pretojies un vainīgs pie pleca savainojuma.

Citam ar iedeva 3 gadus, jo nabaga mentam esot aizstāvoties pret sišanu parāvis ķiveri - mentam esot sāpīgi bijis zodam no ķiveres siksniņas. Tie menti ir tādi pida*asi - sit visus barā, ar stekiem, paši ekipēti bruņojumā. Kad no sišanas sastiepj plecu, vai uz resnā zoda siksniņa noberzusi, sēdina sistos uz 3 gadiem. Brīnumzeme.

Bet nu labi, skaidrs, kādēļ tā dara - nepatīk Kremlim, ka cilvēki iet ielās un beidzot sāk izteikt nepatiktu pret valsti izzogošo režīmu. Jāsit, jāsēdina, lai nedomātu iet vēl vairāk cilvēku ielās.

     [+] [-]

, 2019-09-17 15:41, pirms 5 gadiem
Nebūtu puikas uzbrukuši neīstajam cilvēkam visticamāk nebūtu jāsēž nemaz.. Vienkārši nepaveicās un sanāca saķert ies ar ietekmīgu ierēdni..

     [+] [-]

, 2019-09-17 15:51, pirms 5 gadiem
Jūrmalas Spartakam esot grūti laiki, labus leģionārus grūti atrast. Kontingents arī būs savējais.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-17 17:48, pirms 5 gadiem
Ceru, ka mēsliem karjera vairs nekāda neizdosies.

     [+] [-]

, 2019-09-17 18:23, pirms 5 gadiem
Kādā īrē var doties Mamajevs ja transfēru un īres periods ir beidzies, tas ir viens iemesls, otrs iemesls ir tas ka Gaļickis jau sen pateica ka ar Mamajevu līgums tiks lauzts un Gaļickis 100% to izdarīs.

RUS sporta portālos jau raksta ka Paška došoties uz "Krilya Sovetov" spēlēt!

     [+] [-]

, 2019-09-17 18:24, pirms 5 gadiem
Agrilson rakstīja: Nebūtu puikas uzbrukuši neīstajam cilvēkam visticamāk nebūtu jāsēž nemaz.. Vienkārši nepaveicās un sanāca saķert ies ar ietekmīgu ierēdni..
Krievijā jau smejas ka Millers tas kurš Gazprom šefs ļāva varasiestādēm nedaudz pārmācīt Kokorinu jo Gazprom šefam tāds Paks esot pie vienas vietas un ja Millers gribētu tad Kokorins vispār netiktu aiztikts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-02-05 23:19, pirms 3 gadiem
Mēsls ticis Fiorentīnā!!!