Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Tomass Šileika - ''Safe Grand Whip 2015'' čempions

Juris Grīns
Juris Grīns

Tomass Šileika - ''Safe Grand Whip 2015'' čempions
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Jau trešo gadu pēc kārtas ''Monster Energy Superkauss'' sezona tika noslēgta ar ''Safe Grand Whip'' konkursu.

Iepriekšējos divos gados par uzvarētāju kļuva Dāvis Līvs, bet šogad Dāvim ''izaicinājuma cimdu'' meta septiņi konkurenti - iepriekšējo sezonu konkursa dalībnieki Matīss Karro, Nikijs Platkevičs, Vairis Aļeksējevs, Gints Filipsons, bet pirmo reizi konkursā piedalījās Reinis Čudarāns, Kārlis Sabulis un Tomass Šileika.

Konkursa nolikums paredzēja, ka katrs no astoņiem dalībniekiem izpilda divus izmēģinājuma un trīs fināllēcienus. Fināllēcienu lielākās punktu summas īpašnieks kļūst par konkursa uzvarētāju un izcīna 250 Eur čeku no kompānijas ''Safe''. Otrā vieta tika prēmēta ar 100 Eur, bet trešā vieta ar 50 Eur.

Organizatori vienojās ar žūriju un sportistiem, ka vērtēšana tiek veikta stingri un noteica atzīmju skalu:
- 1 balle - es arī tā varu
- 2 balles - labi
- 3 balles - teicami
- 4 balles - izcili
- 5 balles - pasaules klase

Pirmo sēriju visveiksmīgāk veica Tomass Šileika un Reinis Čudarāns, kuriem abiem pa 16 punktiem (4x4), bet par vienu punktu no viņiem atpalika iepriekšējo gadu uzvarētājs Līvs, kuram 15 punkti. Otrajā sērijā iepriekš sasniegto spēja atkartot Šileika, kuram 16 punkti, bet identisku rezultātu uzrādīja Karro. Trešajā - izšķirošajā sērijā izcilus mēģinajumus veica Šileika un Čudarāns, kuri skatītāju ovāciju pavadījumā saņēma maksimālo žūrijas vērtējumu - 20 punktus.

Pēc aizvadītiem trīs lēcieniem vietas bija sadalītas un uzvarētāji noskaidroti! Par 2015.gada sezonas ''Safe Grand Whip'' uzvarētāju, izpildot trīs fantastiskus mēģinājumus, kļuva Tomass Šileika (52 punkti), 2.vieta Reinim Čudarānam (49 punkti), godpilnā trešā vieta Dāvim Līvam (45 punkti), bet ceturto un piekto vietu dalīja Kārlis Sabulis un Matīss Karro, kuriem abiem 44 punkti.

Apbalvošanas ceremonijā visi konkursa dalībnieki tika pie veicināšanas balvām no ''Monster Energy'' un ''Optibet Sporta bāra'', bet godalgotais trijnieks pie naudas balvām no kompānijas ''Safe''.

Izmantotie resursi:
superkauss.lv