Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts ''Amur'' viesos otrā uzvara pēc kārtas, Šuplers atkal zaudē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Amur'' viesos otrā uzvara pēc kārtas, Šuplers atkal zaudē
Arī šodien ''Amur'' hokejisti laukumu pameta labā noskaņojumā
Foto: hcamur.ru

Otro uzvaru pēc kārtas izbraukumā guvis Kontinentālās hokeja līgas klubs Habarovskas ''Amur'', kas Novokuzņeckā ar 3:1 pārspēja vietējo ''Metallurg''. Atkal lieliska spēle čehu uzbrucējam Jakubam Petružālekam, kurš šobrīd ir līgas rezultatīvākais hokejists. Tāpat pie otrā panākuma tikusi Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā pārliecinoši ar 4:1 uzvarēja Juliusa Šuplera trenēto Maskavas CSKA, kas ir Rīgas ''Dinamo'' nākamā pretiniece.

Abas komandas spēli uzsāka ļoti aktīvi. Labākā iespēja atklāt rezultātu bija ''Metallurg'' uzbrucējam Aleksandram Bumaginam, bet viņš 5. minūtē neprata realizēt soda metienu, kuru atvairīja ''Amur'' vārtsargs Jāns Lašāks. Interesantajā spēlē vienības turpināja izniekot momentus un šķita, ka pirmajā trešdaļā rezultāts atklāts netiks. Tomēr 20. minūtes ievadā Dmitrijs Tarasovs pirmoreiz karjerā bija precīzs ''Amur'' labā - mērķi sasniedza viņa plaukstas metiens tieši iepretim vārtiem.

Otrās trešdaļas ievadā viesi prata izmantot ''Metallurg'' aizsargu pozicionālo kļūdu un dubultot pārsvaru, jo vārtu priekšā viegli ar somu Tēmu Lasilu galā tika un ripu vārtos raidīja Aleksandrs Ņikuļins, nopelnīdams pirmo rezultativitātes punktu jaunajā sezonā. Neklusēja arī mājinieki - uzbrukumam pieslēdzās aizsargs Vladimirs Loginovs, ripu raidot tukšā vārtu stūrī un panākot 1:2.

Tomēr noslēdzošajai trešdaļai vairāk spēkus bija atlicinājuši ''Amur'' hokejisti. Punktu mačam ar rezultatīvu metienu no zilās līnijas pielika somu aizsargs Miko Maenpā, kuram tas bija pirmais vārtu guvums (arī pirmais punkts) KHL.

Lieliska spēle čehu uzbrucējam Jakubam Petružālekam - trīs rezultatīvas piespēles. Pēc pirmajām divām spēlēm pret Novosibirskas ''Sibir'' viņa kontā arī bija 0+3, tādēļ šobrīd tieši viņš ir rezultatīvākais hokejists līgā. Pirmdien pulksten 15:00 komandas tiksies atkārtoti.

Savukārt neveiksmi cietusi nākamā Rīgas ''Dinamo'' pretiniece Maskavas CSKA ar bijušo rīdzinieku Juliusu Šupleru pie stūres - 1:4 viesos pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA. Lieliskus pamatus uzvarai mājinieki ielika pirmās trešdaļas otrajā pusē, izvirzoties vadībā ar 3:0. Vispirms precīzs bija raženais uzbrucējs Jevgēņijs Artjuhins, pēcāk pārsvaru dubultoja aizsargs Deniss Deņisovs, bet 3:0 panāca norvēģu uzbrucējs Patriks Turesens, kuram tie bija pirmie vārti jaunās komandas rindās.

Vienu sekundi pirms trešdaļas izskaņas Šuplera padotie gan vienus vārtus atguva - Iļja Zubovs guva trešos vārtus sezonā. 26. minūtē mača gala rezultātu noteica zviedrs Matiass Vainhandls - 4:1. SKA otrā uzvara tikpat mačos, savukārt CSKA - otrā neveiksme trīs aizvadītajās spēlēs.

Atgādināsim, ka Rīgas ''Dinamo'' un Maskavas CSKA savstarpējo spēli aizvadīs pirmdien Rīgā, sākums pulksten 19:30.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2011-09-17 15:36, pirms 13 gadiem
zigmundoo rakstīja: rižā nāve aizgāja, lūk arī rezultāts... mums arī vajadzētu ātrāk no viņa atbrīvoties
tu tak esi loxs!

  -1 [+] [-]

, 2011-09-17 15:38, pirms 13 gadiem
zigmundoo rakstīja: rižā nāve aizgāja, lūk arī rezultāts... mums arī vajadzētu ātrāk no viņa atbrīvoties
Rižā nāve
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-17 15:52, pirms 13 gadiem
Cipulis prom Amur dod vaļā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-09-17 16:33, pirms 13 gadiem
zigmundoo rakstīja: vācietis teica, ka es te varētu būt pat eksperts, uzreiz aiz viņa un mistera N. un es spriest, ka Dinamo šogad labākajā gadijumā tiks playoffos kā astotie, paveicās, ka Loko nespēlē, tad jau stabīli būtu garantējuši ātro atvaļinājumu, bet tā kā notika šie sliktie notikumi, Dinamo visdrīzāk paliks 10 vietā, sīvā cīņā spēkojoties ar Vityaz par to, taču lielas veiksmes gadijumā, varētu pat tikt 8 vietā, taču tad būtu jānotiek lielām pārmaiņām komandā un nedot Dievs, būtu jānokrīt vēl vienai lidmašīnai. Ekspertu biedrība jau ievēroja, ka Dinamo jau pāriet uz Vityaz spēles stilu, jo vairāk zaudēs, jo vairāk viņi to piekops. Pirmajā spēlē Sotka vienu uz celīša, tā normaļna traumiņu viņam, otrajā Galviņš vienam tā notēmēja un precīzi pa galviņu un žoklis pušu!
Fricis un negatīvā pakaļa ir tipiņi ar kuriem nevajadzētu ielaisties!Paši saindējušies un pavelk līdzi savam stulbumam citus!Vācu auns ir pirmdzimtenis visam fufelim par Dinamo !Uzskata visus sc.com lietotājus par mazajiem pok3,protams izņemot savu mafiju ar vācu līderi priekšgalā un pakalpiņu priekšteci negatīvo..+vēl tas nožēlojamais hokeja ''eksperta'' tops ar 2.līgu pasaulē - DEL,nu ibio!
diagnoze - tu esi inficējies ar šo ''troļļu'' slimību!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-09-17 17:37, pirms 13 gadiem
Šinī līgā vāju komandu nav

     [+] [-]

, 2011-09-17 18:37, pirms 13 gadiem
Nekas, gan jau Šupleram lietas aizies un viņš nākamo spēli uzvarēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-09-17 18:53, pirms 13 gadiem
plikadīda rakstīja: es tavā ar labprāt ielīstu


gan jau 1dien Jūlis vinnēs!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-17 19:25, pirms 13 gadiem
shtanga rakstīja: Šinī līgā vāju komandu nav
Jebkurā līgā ir vājās komandas.

  -2 [+] [-]

, 2011-09-17 20:09, pirms 13 gadiem
čista zini?
Marcela81 rakstīja:

gan jau 1dien Jūlis vinnēs!
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-17 20:19, pirms 13 gadiem
NormundsSejejs_Highlights rakstīja: čista zini?
čista zinu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja