Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" piespriež Sanšešam 10 tūkstošu eiro sodu par kluba kritizēšanu

Rolands Eliņš

"Bayern" piespriež Sanšešam 10 tūkstošu eiro sodu par kluba kritizēšanu
Renatu Sanšešs. Foto: Christian Kolbert/Pixathl/SIPA/Scanpix

Vācijas futbola grands Minhenes „Bayern” sezonas ievadā cīnās ar iekšējām problēmām, un kluba vadība nolēmusi piespriest naudas sodu portugāļu spēlētājam Renatu Sanšešam, kurš pēc vakardienas spēles medijiem pauda neapmierinātību par komandas trenera rīcību un izteica publisku vēlmi atstāt komandu.

Minhenes „Bayern” vakar sāka Bundeslīgas sezonu ar neizšķirtu 2:2 pret „Hertha”. Renatu Sanšešs laukumā devās tikai 85. minūtē un pēc spēles nevairījās no asa viedokļa izteikšanas medijiem.

„Situācija man nav ļoti laba,” teica Sanšešs. „Tas notiek jau otro vasaru pēc kārtas. Es lūdzu klubam, lai ļauj man doties prom uz citu komandu. Taču viņi to neļauj. Piecu minūšu spēles laiks kā šodien man nav pietiekami. Tas ir viss, ko vēlos pateikt.”

Sanšešam arī tika vaicāts, vai viņš vēlas atstāt „Bayern”, uz ko viņš atbildēja apstiprinoši.

Vācijas medijs „Bild” vēsta, ka par šo rīcību „Bayern” vadība piespriedusi Sanšešam naudas sodu desmit tūkstošu eiro apjomā. Šorīt kluba treneris Niko Kovāčs vērsies pie spēlētājiem un norādījis, ka iepriekš nav pievērsis lielu uzmanību saviem kritizētājiem, taču vairs nevēlas ar to samierināties.

Iespējams, ka Kovāča noskaņojumu ietekmēja vēl kāds vakardienas atgadījums, par ko vēsta „Bild”. Tiek norādīts, ka pēc vakardienas spēles komandas ģērbtuvēs skaļi izteicies Džošua Kimmihs, arī pievēršot uzmanību trenera veiktajām maiņām.

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/bild-plus/sport...

  -1 [+] [-]

, 2019-08-17 18:16, pirms 5 gadiem
Maiņas jau bija pakaļā, līdz 85min kaut ko marinēja Kovačš.

Deivisu un Sančesu jau varēja vismaz 15min ātrāk laist laukumā

     [+] [-]

, 2019-08-17 23:29, pirms 5 gadiem
Neesmu futbola treneris un varbūt tāpēc arī neesmu, jo man reāli likās, ka maiņas atņēma Bayernam jebkādas cerības vispār uz uzvara vakardienas mačā, jo līdz maiņām šķita, ka tulīt tulīt būs gols un uzvara rokā, bet tad uzlaida nemotivēto Sančesu, kurš pat savās pāris epizodēs bija, maigi sakot, bomzīgs un Deivisu, kurš teorētiski var izšaut ..

Par Kimihu skaidrs ir tas, ka spēles pēdējās 15-20 minūtes zīmējums gāja caur labo malu (Kimihs > Millers > Gnabrī), un viss likās, ka ir pat ļoti ok, bet Kovāčs nomainīja tieši abus labās malas spēlētajus, Milleru un Gnabrī, kā rezultātā spiediens uz Hertas vārtiem pamatīgi kritās..
Gnabrī, viennozīmīgi, bija tas, kurš nereāli gribēja uzvarēt to spēli, bet viņu hujakš noņem nost.

Anyway, es paredzu Bayerna titulu Bundeslīgā ar nelielu Dortmundes pretestību, bet priekš lielākiem turnīriem treneris ir pārāk ''mazs''