Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

De Breinem nebūs vajadzīga operācija, bet jāizlaiž trīs mēneši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Breinem nebūs vajadzīga operācija, bet jāizlaiž trīs mēneši
Kevins de Breine
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas čempiones "Manchester City" līderim Kevinam De Breinem pēc medicīniskajām pārbaudēm konstatēts ceļgala sānu saites bojājums. Pussargam nāksies izlaist nākamos trīs mēnešus.

"Manchester City" jauno Premjerlīgas sezonu ievadīja ar pārliecinošu uzvaru izbraukumā pret Londonas "Arsenal" (2:0), un pēdējās 30 minūtes laukumā pavadīja arī pussargs Kevins De Breine, kuram pēc nogurdinošās Pasaules kausa izcīņas tika piešķirtas ilgākas brīvdienas. Čempione sezonu sāka uz pacilājošas nots, taču trešdien saņēma triecienu – treniņā savainojumā iedzīvojās līderis Kevins De Breine.

Beļģis savainoja labās kājas ceļgalu, un klubs pirms medicīnisko pārbaužu veikšanas nevēlējās prognozēt, cik ilgu laiku nāksies izlaist pussargam. Dažādi speciālisti spekulēja, ka tie varētu būt divi līdz četri mēneši, un prognozes izrādījušās visnotaļ precīzas. "Manchester City" šodien paziņoja, ka De Breinem konstatēts ceļgala sānu saites bojājums, un tas viņam liegs laukumā doties nākamos trīs mēnešus. Labā ziņa – nebūs nepieciešama operācija, kas procesu krietni paildzinātu.

Pērn "Manchester City" savāca 100 punktus un pārliecinoši triumfēja Premjerlīgā, gan mājās, gan izbraukumā piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. De Breine bija komandas motors, gūstot 12 vārtus un izdarot 21 rezultatīvu piespēli, un viņš pelnīti tika atzīts par labāko spēlētāju čempionu rindās. Līdz ar to izkrišana no ierindas būs liels trieciens vienībai, kas noskaņojusies iegūto titulu nosargāt.

Ja De Breine ierindā neatgriezīsies ātrāk, viņam nāksies izlaist vairākus dueļus pret tiešajām pretiniecēm – "Liverpool" (7. oktobris), "Tottenham Hotspur" (28. oktobris) un "Manchester United" (11. novembris). Tāpat 27 gadus vecajam pussargam secen ies pirmās spēles UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

2016. gadā De Breine savainoja labo ceļgalu Līgas kausa pusfināla mačā pret "Everton", un pēc tam viņam nācās izlaist 12 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/first-...

     [+] [-]

, 2018-08-17 14:28, pirms 6 gadiem
Labi ka vismaz De Bruine vesels , vismaz viens no līderiem bez traumām

     [+] [-]

, 2018-08-17 14:29, pirms 6 gadiem
izredzētais rakstīja: Labi ka vismaz De Bruine vesels , vismaz viens no līderiem bez traumām
Pats lasīji šo rakstu?

  -1 [+] [-]

, 2018-08-17 14:32, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: Pats lasīji šo rakstu?
Izlasi kā uzvārds uzrakstīts un tad varbūt sapratīsi kāpēc tā uzrakstīju

     [+] [-]

, 2018-08-17 15:07, pirms 6 gadiem
Klau, nav apnicis pie katra raksta cepties par viņa uzvārda atveidošanu? Cik ilgi tas turpināsies? Neesat pieraduši vēl???

  -1 [+] [-]

, 2018-08-17 15:12, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Klau, nav apnicis pie katra raksta cepties par viņa uzvārda atveidošanu? Cik ilgi tas turpināsies? Neesat pieraduši vēl???
Skaties futbolu - De Bruine , lasi ziņas Angliski - De Bruine , palasi nedaudz sportacentru - De Breine... Tāpēc nē , neesmu pieradis.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-17 16:02, pirms 6 gadiem
izredzētais rakstīja: Skaties futbolu - De Bruine , lasi ziņas Angliski - De Bruine , palasi nedaudz sportacentru - De Breine... Tāpēc nē , neesmu pieradis.
Ja tev tādi sīkumi izraisa problēmas galvā, tad laikam esi vēl zem 18 un neesi dzīvē vēl pieredzējis lietas, par kurām tiešām varētu cepties.
Tas protams nav pārmetums, bet gan vnk konstatējums- galu galā visi esam bijuši tīņu gados un sprāguši gaisā par totāliem niekiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-17 17:02, pirms 6 gadiem
yuka rakstīja: Ja tev tādi sīkumi izraisa problēmas galvā, tad laikam esi vēl zem 18 un neesi dzīvē vēl pieredzējis lietas, par kurām tiešām varētu cepties.
Tas protams nav pārmetums, bet gan vnk konstatējums- galu galā visi esam bijuši tīņu gados un sprāguši gaisā par totāliem niekiem.
Kurā vietā es sprāgstu? Es jau neko neesmu teicis ka nepareizi vai ko , vienkārši pasmejos par to ka raksta De Breine

     [+] [-]

, 2018-08-17 17:14, pirms 6 gadiem
Pēc holandiešu izrunas vēl varētu būt De Braune, bet nu de Breine, jau ir kropļojums

     [+] [-]

, 2018-08-17 17:16, pirms 6 gadiem
izredzētais rakstīja: Kurā vietā es sprāgstu? Es jau neko neesmu teicis ka nepareizi vai ko , vienkārši pasmejos par to ka raksta De Breine
Viss skairs ar Tevi, joprojām šausminies arī par Seterberjiem un Lāšoniem. Un tā jau nez cik gadus.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-17 17:51, pirms 6 gadiem
sandis_kampe_1398455420192386 rakstīja: Pēc holandiešu izrunas vēl varētu būt De Braune, bet nu de Breine, jau ir kropļojums
Ir bijuši ntie varianti- Bruine, Braune, Broine, bet nu godīgi sakot Breini es saklausu vismazāk- https://www.youtube.com/watch?v=Enb...

Ja reiz nedzird izteiktu E, tad manuprāt nav ko kacināt tautu un lietot tomēr tuvāk rakstībai esošo.
Bet nu man īsti nekasa- es lasu rakstu, nevis katru dienu piekasos uzvārdiem.

     [+] [-]

, 2018-08-17 19:31, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Viss skairs ar Tevi, joprojām šausminies arī par Seterberjiem un Lāšoniem. Un tā jau nez cik gadus.
Nešausminātos , ja varētu saprast kurš no visiem Zviedriem tas ir

  +1 [+] [-]

, 2018-08-17 20:50, pirms 6 gadiem
izredzētais rakstīja: Nešausminātos , ja varētu saprast kurš no visiem Zviedriem tas ir
NEMELO! Jau vairākus gadus rakstos figurē visi tie Lāšoni utt.
Nu nesaki, ka pat pēc vairākiem simtiem rakstu, tu joprojām neesi spējīgs saprast...
Ja tiešām nevari, tad tev ir ļooooti nopietnas problēmas ar atmiņu.
Savu vārdu vismaz atceries?

Taču atzīstat vienkārši, ka kasaties principa pēc.
Es tik brīnos, kā var neapnikt visu laiku malt vienu un to pašu.
Akurāt kā šodien, kad pateici precīzi to pašu jociņu par KDB, ko viens cits lietotājs jau uzrakstīja divas dienas iepriekš.