Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Līdz sezonas sākumam palikuši trīs pilnvērtīgi treniņi"

Andrejs Siliņš

Ozoliņš: "Līdz sezonas sākumam palikuši trīs pilnvērtīgi treniņi"
Sandis Ozoliņš uz "Dinamo" soliņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc zaudējuma Jaroslavļas "Lokomotiv" Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas finālā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sandis Ozoliņš pateicās organizatoriem par iespēju aizvadīt augsta līmeņa pārbaudes spēles un norādīja, ka sezonas sākums ir jau tepat aiz stūra.

"Paldies organizatoriem par lielisko iespēju gūt pieredzi gan treneriem, gan spēlētājiem un komandai kopā, paldies par augstas klases hokeju sagatavošanās posmā," Rīgas komandas galvenais treneris Sandis Ozoliņš papildināja sava kolēģa Lokomotiv" pusē Alekseja Kudašova izteiktos komplimentus Dzelzceļa kausa organizatoriem.

"Tagad sagatavošanās posms ir noslēdzies, līdz sezonas sākumam palikuši trīs pilnvērtīgi treniņi, kuros gatavosimies sezonas pirmajai spēlei. Nav svarīgi, kas un cik spēlē, komanda ir kā viens vesels," garos monologos preses konferencē Ozoliņš neizplūda.

Jau ziņojām, ka Dzelzceļa kausa pēdējā spēlē "Dinamo" ar rezultātu 0:3 atzina "Lokomotiv" pārākumu. Kopumā turnīrā rīdzinieki izcīnīja divas uzvaras, ar 3:2 pieveicot Minskas "Dinamo" un ar 3:1 apspēlējot Kazaņas "Ak Bars", kā arī piedzīvoja divus zaudējumus - abus pret "Lokomotiv" ar rezultātiem 1:5 un 0:3.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jauno sezonu Rīgas komanda sāks 22. augustā, kad izbraukumā tiksies ar Omskas "Avangard". Pēc tam paredzētas vēl trīs izbraukumu spēles, bet pirmais mačs savā laukumā norisināsies 31. augustā, kad "Dinamo" uzņems Maskavas "Spartak".

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:29, pirms 7 gadiem
Vēlu veismi jaunajā sezonā!