Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Rastorgujevs jaunajai sezonai gatavosies kopā ar Vācijas biatlona izlasi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rastorgujevs jaunajai sezonai gatavosies kopā ar Vācijas biatlona izlasi
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Andrei Ivanov/Latvijas Biatlona federācija

Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs jaunajai sezonai gatavosies kopā ar Vācijas izlasi, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

Andrejs Rastorgujevs atzina, ka jau sezonas laikā aprunājies ar Vācijas valstsvienības galveno treneri Marku Kirhneru par iespējamo pievienošanos vāciešu nometnēm, un ierosinājums uzņems ar lielāko prieku. Jāpiezīmē, ka pēc Soču olimpiskajām spēlēm un arī pēc tam paši vācieši aicinājuši Rastorgujevu trenēties kopā ar viņiem.

Augustā tiks aizvadīti treniņi Francijā, kam sekos došanās uz Vāciju. Rastorgujevs pauda, ka nometnes notiks arī septembrī, oktobrī un novembrī. Biatlonists atzina, ka trenēšanās spēcīgā kolektīvā varētu palīdzēt uzlabot šaušanu, pierast pie konkurences šautuvē un arī baudīt augstvērtīgu atjaunošanos. Tiesa, treniņi kopā ar Vācijas izlasi ir finansiāli dārgs uzdevums.

"Neviens nestrādā par velti. Viņi piedāvā arī to, kas saistīts ar atjaunošanos. Par sākuma posmu satraukuma nav. Redzēsim, kā būs beigās, jo Covid-19 ietekmējis arī manus atbalstītājus, tostarp ģenerālsponsorus. Taču iespēja sadarboties ar vāciešiem ir ne katram. Viņi principā darbojas savā sistēmā un komandā nevienu īsti iekšā nelaiž," teica Rastorgujevs.

Pagājušajā sezonā Rastorgujevs Pasaules kausa kopvērtējumā ierindojās 29. vietā. Labākais no vāciešiem bija Benedikts Dolls, kurš ieņēma astoto pozīciju. Viņam priekšā atradās četri francūži, divi norvēģi un krievs. 11. vietā bija Arnds Peifers.

Tāpat jāpiezīmē, ka Rastorgujevs atjaunojis sadarbību ar treneri Intaru Berkuli, ar kuru kopā strādāja līdz 2018. gada Phjončhanas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
"Latvijas Avīze"

  -3 [+] [-]

, 2020-07-17 15:56, pirms 4 gadiem
Vinjam ar medniekiem vajadzeetu kopaa gatavoties...

  -1 [+] [-]

, 2020-07-17 16:13, pirms 4 gadiem
Pirmais solis uz GER pasi

  +5 [+] [-]

, 2020-07-17 16:38, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Pirmais solis uz GER pasi
Nu nē, vāciešiem savu pietiek. Tā drīzāk ir labdarība, vāciešiem viņa palika žēl un neuzskata par īstu konkurentu. Es skatos vācu Eurosport un viņu komentētājs bieži jūt līdzi Andrejam un saka, ka viņš varētu izšaut, taču tas būtu brīnums. Wundertüte, tā viņi sauc Andreju. Latviski tas būtu apmēram - brīnumu lādīte.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-17 21:01, pirms 4 gadiem
Turpina mētāšanos, tieši stabilitātes viņam pietrūkst sniegumā un stabila pacietīga darba ilgtermiņā.

  -3 [+] [-]

, 2020-07-17 21:32, pirms 4 gadiem
Valsts naudu shim tochna nevaig dot,ja par saviu un sponsoru tad ok.

     [+] [-]

, 2020-07-17 22:04, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Vinjam ar medniekiem vajadzeetu kopaa gatavoties...
Šis labs! Līdz asarām nosmējās!
Bet taisnību pateici - skrien jau neslikti, tik šaut nemāk.

  -2 [+] [-]

, 2020-07-17 22:30, pirms 4 gadiem
Viņš nepateica, ko nometnēs dara. Varbūt tīra vāciešu istabiņas, bet CV ieraksts- trenējos ar Vācijas izlasi.

     [+] [-]

, 2020-07-18 08:56, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Nu nē, vāciešiem savu pietiek. Tā drīzāk ir labdarība, vāciešiem viņa palika žēl un neuzskata par īstu konkurentu. Es skatos vācu Eurosport un viņu komentētājs bieži jūt līdzi Andrejam un saka, ka viņš varētu izšaut, taču tas būtu brīnums. Wundertüte, tā viņi sauc Andreju. Latviski tas būtu apmēram - brīnumu lādīte.
Silovam arī ļāva trennēties ar nīderlandiešiem, kamēr saprata, ka konkurents.

     [+] [-]

, 2020-10-12 22:51, pirms 4 gadiem
Lai nu izdodas Andrejam!