Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Beils, šķiet, ne pārāk priecājas par Madrides "Real" čempionu titulu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Beils, šķiet, ne pārāk priecājas par Madrides "Real" čempionu titulu
Gerets Beils (pa kreisi) vēro galvenā trenera sumināšanu. Foto: Sporf

Velsas futbola superzvaigzne Gerets Beils kopā ar Madrides "Real" ceturtdienas vakarā līksmoja par Spānijas "La Liga" čempionu titulu. Velsieša atturīgā priecāšanās sociālajos tīklos izraisīja ažiotāžu, jo jau ilgstoši tiek mēļots, ka viņam ir konflikts ar komandas galveno treneri Zinedinu Zidanu.

Kā jau ziņots, Spānijas "La Liga" futbola čempionāta priekšpēdējās 37. kārtas spēlē Madrides "Real" ceturtdien savā laukumā ar pieveica "Villarreal" vienību (2:1), priekšlaikus nodrošinot čempiontitulu. "Real" pie titula tika pēc divu gadu pārtraukuma un 34. reizi vēsturē.

Kad spēlētāji sumināja galveno treneri un meta viņu gaisā, Gerets Beils smaidīja, taču bija vienīgais Madrides kluba futbolists, kurš stāvēja malā ar sakrustotām rokām. Ņemto vērā kontekstu, ar šādu bildi pilnīgi pietika, lai sociālajos tīklos izraisītu ažiotāžu. Un smaids viņu neglāba, jo tika vērtēta ķermeņa valoda kopumā.

Kad uzvarētāji pulcējās ap kausu, Beila iesaiste bija lielāka nekā trenera sumināšanā, taču, ņemot vērā iepriekš novēroto, tika norādīts uz rokas pacelšanu neieinteresētā veidā, kas varēja liecināt par prieka tēlošanu.

  -3 [+] [-]

, 2020-07-17 19:22, pirms 4 gadiem
Sviests. Varētu padomāt ka vienmēr ir jāpatīk savai darba vietai kur strādā! Ņemot vērā visu vēsturi tikai loģiska reakcija Beilam.

     [+] [-]

, 2020-07-20 08:38, pirms 4 gadiem
Ļoti ceru, ka atgriezīsies Premjerlīgā un piedzīvos savu otro jaunību!