Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Raba" trīsreiz atspēlējas, uzvar papildlaikā un iekļūst Virslīgas finālā

Rolands Eliņš

"Raba" trīsreiz atspēlējas, uzvar papildlaikā un iekļūst Virslīgas finālā
Foto: LTFA

Šovakar Jēkabpilī norisinājās „Optibet” telpu futbola Virslīgas pusfinālsērijas spēle, kurā „Raba” papildlaikā ar 4:3 pārspēja „Jēkabpils lūšus/Ošukalnu” un sērijā bija pārāka ar 3:1.

Pusfinālsērija starp „Raba” un „Jēkabpils lūšiem/Ošukalnu” bija sākusies jau ziemā, kad abas komandas guva pa vienai uzvarai. Sezona atsākās pirms dažām dienām, kad „Raba” visnotaļ saspringtā mačā uzvarēja ar beigās pārliecinošo rezultātu 8:3, nonākot uzvaras attālumā no vietas finālsērijā.

„Jēkabpils” komanda mača gaitā vairākkārt izvirzījās vadībā, ieskaitot vārtu guvumu jau mača pirmajā minūtē, taču otrā puslaika vadībā rezultāts bija neizšķirts 2:2. Abas komandas līdz tam bija arī apmainījušās ar noraidījumiem, kurus nopelnīja Oskars Ikstens un Artjoms Kozlovskis. Spēlējot vairākumā, „Jēkabpils” iesita trešos vārtus, kad otro reizi mačā izcēlās Dmitrijs Kuzmins, taču „Raba” arī šoreiz paspēja atbildēt, brazīlietim Edersonam panākot neizšķirtu.

Tas noveda pie papildlaika, kura pirmā puslaika izskaņā „Raba” beidzot izvirzījās vadībā, gūstot vārtus ar atkārtotu sitienu, ko izpildīja Artūrs Kuļešovs. Papildlaika otrajā puslaikā „Jēkabpils Lūši” turklāt palika mazākumā Kuzmina noraidījuma dēļ un pieredzēja pendeli uz saviem vārtiem, taču tā tika sista garām un arī mazākums tika izturēts. Sekojošā Jēkabpils ofensīva palika bez rezultātiem, un „Raba” uzvarēja ar 4:3, iekļūstot finālā.

Otrā pusfinālā starp „Petrow” un Daugavpils „Lokomotiv” ar 2-1 vadībā ir „Petrow”, nākamā spēle paredzēta 20. jūnijā Daugavpils Olimpiskajā centrā. Arī tās tiešraide paredzēta "Sportacentrs.com TV".

”Jēkabpils lūši/Ošukalns” – ”Raba” 3:4

Vārti: Putāns, Kuzmins 2x – Zabarovskis, Strazdiņš, Edersons, Artūrs Kuļešovs.