Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" leģenda Toti pēc nesaskaņām ar prezidentu atkāpjas no kluba direktora amata

Emils Ozerinskis

"Roma" leģenda Toti pēc nesaskaņām ar prezidentu atkāpjas no kluba direktora amata
Frančesko Toti. Foto: SIPA/Scanpix

Frančesko Toti, kurš 30 gadus pavadījis Itālijas futbola klubā "Roma", pametis kluba direktora amatu, atstājot vienību kurā bijušais Itālijas izlases futbolists pavadīja visu savu profesionālo karjeru.

Pasaules kausa ieguvējs Itālijas izlases rindās, 42 gadus vecais Frančesko Toti atkāpies no "Roma" direktora amata pēc tam, kad pasliktinājušās viņa attiecības ar kluba prezidentu Džeimsu Palotu. Amerikānis izteicis piedāvājumu Toti kļūt par kluba tehnisko direktoru, kas ir liela necieņa "Roma" leģendārajam futbolistam.

Aizvadītajā sezonā "Roma" Itālijas čempionātā palika vien sestajā vietā, neiekļūstot Čempionu līgā. Itālijas čempionātā ar 66 punktiem palika trīs punktus aiz trešo un ceturto vietu dalošajām "Atlanta" un "Inter".

Frančesko Toti paziņojis: "Atkāpjos no amata klubā. Cerēju, ka šī diena nekad nepienāks, taču šobrīd ir ļoti neglīta un smaga situācija. Tas ir vēl smagāk nekā noslēgt spēlētāja karjeru. Pametot "Roma", sajūta ir tāda it kā mirtu."

Toti vaino komandas vadību pie intrigām un frakciju veidošanas, lai kluba iekšienē nostādītu cilvēkus pret ilggadējo "Roma" futbolistu. Toti uzskata, ka komandas prezidents uzklausa nepareizos cilvēkus, kuri vēlas no "Roma" rindām izraidīt īstos romiešus.

Spēlētāja karjeras laikā uzbrūkošais pussargs Frančesko Toti "Roma" rindās aizvadīja 786 spēles, izceļoties ar 303 gūtiem vārtiem. Itālijas izlasē futbolists aizvadīja 58 spēles, raidot vārtos deviņus precīzus sitienus un iegūstot Pasaules kausu. Pēc spēlētāja karjeras noslēgšanas Toti ieņēma amatu kā "Roma" direktors.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/

     [+] [-]

, 2019-06-17 18:27, pirms 5 gadiem
"Pēc spēlētāja karjeras noslēgšanas" - kas tas par teikumu raksta beigās? google translate?!!