Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Meksikas līdzjutēju prieki izraisa nelielu zemestrīci Mehiko

Rolands Eliņš

Meksikas līdzjutēju prieki izraisa nelielu zemestrīci Mehiko
Foto: EPA

Cik lieli spēj būt sporta līdzjutēju prieki pēc savas komandas panākuma vai vārtu guvuma? Vairākas ierastās robežas šovakar noārdījuši Meksikas futbola līdzjutēji, kuri izcēlās arī Krievijā, vērojot savas valstsvienības uzvaru pār pasaules čempioni Vāciju, taču vēl lielākos apmēros par sevi lika runāt līdzjutēji Meksikā.

Kā paziņojusi Meksikas valdība, Mehiko 11:32 pēc vietējā laika fiksēta neliela zemestrīce, kuras cēlonis tiek uzskatīts kā mākslīgs. Seismologu ziņojumā tiek pieļauts, ka zemestrīci izraisījusi cilvēku masveida kustība, piemēram, palēkšanās gaisā.

Nav grūti savilkt kopā divus faktus un secināt, ka zemestrīca fiksēta tieši ap to laiku, kad Irvings Lozano izvirzīja Meksiku vadībā spēlē pret Vāciju. Līdzjutēju prieki acīmredzot bijuši tik lieli un emocionāli pausti, ka tikuši fiksēti arī seismologu rādījumos.

Ziņojums un dati par zemestrīci

     [+] [-]

, 2018-06-18 14:53, pirms 6 gadiem
Dienvidkorejas seismologi sēž pie monitora un dzer. Pieņemsim, ka zaļo tēju. Pēkšņi instrumenti reģistrē pazemes grūdienus. Vadošais seismologs ķer pie sarkanā telefona un ziņo prezidentam: Ziemeļkoreja ir veikusi kārtējo kodolizmēģinājumu. Pēc brīža vēl viens grūdiens, trīs reizes stiprāks. Seismologs atkal zvana prezidentam: acīmredzot, amerikāņi atbildējuši. Prezidents viņam: aizveries, pirmīt ķīnieši iesita golu, bet nupat golu iesita indieši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-19 03:08, pirms 6 gadiem
Tad jau Ukrainā katru nedēļu zemestrīce!