Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Maljorkas čempionei Sevastovai ielozē neparocīgo Kuzņecovu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Maljorkas čempionei Sevastovai ielozē neparocīgo Kuzņecovu
Anastasija Sevastova
Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien notikušajā Maljorkas WTA "International" turnīra izlozē noskaidrojās, ka pagājušā gada čempione Anastasija Sevastova titula aizstāvēšanu sāks ar maču pret Krievijas veterāni Svetlanu Kuzņecovu, kuru viņa vēl ne reizi nav spējusi uzvarēt.

Sevastovai Maljorkā, kur notiek zālāja seguma turnīrs, ir 9-1 bilance, finālā spēlējot pirmajos divos turnīra gados. Anastasija 2016. gadā titula mačā zaudēja Karolīnai Garsijai, bet pērn pieveica Jūliju Gērgesu.

Sevastova esošās čempiones statusā Maljorkā šogad izlikta ar trešo numuru, bet pirmie divi ir Garsijai un Andželikai Kerberei. Izsētās spēlētājas statuss vairumā turnīru nozīmē atvieglojumus pirmajās divās kārtās, bet šoreiz Sevastovai nav paveicies, jo tika ielozēta viņai ļoti neparocīgā Kuzņecova.

Lai arī Sevastova viņai ir zaudējusi visos trīs mačos, šoreiz viņai ir vislabākās cerības uz pirmo uzvaru, jo Kuzņecova 2018. gadā uzvarējusi tikai trīs mačos (3-7) un Maljorkā spēlēs, pateicoties "wild card". Bijusī pasaules otrā rakete šobrīd WTA rangā atrodas 57. vietā.

Sevastovas un Kuzņecovas mača uzvarētāja 2. kārtā sacentīsies ar beļģieti Kirstenu Flipkensu, kura šodien zaudēja Hertogenbošas finālā, vai Baltkrievijas tenisisti Aleksandru Sasnoviču, kurai Anastasijai janvārī piekāpās Brisbenas pusfinālā.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-17 16:49, pirms 6 gadiem
Ja grib ko sasniegt jāuzvar!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-17 18:13, pirms 6 gadiem
Tā vien liekas ka autoram šķiet ka mūsējās var ko sasniegt ja ir laba izloze. Ja bez tās uzvar tad pretiniece nav bijusi formā.