Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Vorāčeks: "Ja nepamuktu malā, iznākums būtu diezgan bēdīgs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vorāčeks: "Ja nepamuktu malā, iznākums būtu diezgan bēdīgs"
Rūdolfs Balcers un Jakubs Vorāčeks vēl spēles vidū. Foto: EPA/Scanpix

Čehijas izlases kapteinis Jakubs Vorāčeks pēc uzvaras pret Latvijas valstsvienību (6:3) sarunā ar latviešu žurnālistiem izcēla pretinieku vairākumu, bet par panākuma atslēgu nosauca apgriezienu palielināšanu, kas lika sāncenšiem pagurt un zaudēt koncentrēšanos.

"Ļoti laba spēle. Uzskatu, ka kārtīgi cīnījāmies un parādījām labu ātrumu, arī vairākums saslēdzās. Diemžēl sākām ar 0:2 nonākšanu iedzinējos, bet turpinājumā parādījām, cik spēcīgi varam būt šādās spēlēs. Uzskatu, ka no otrās trešdaļas sākuma laukumā dominējām," stāstīja Jakubs Vorāčeks.

"Nedrīkstam pelnīt noraidījumus, jo tas ļāva viņiem pārņemt iniciatīvu, plus Latvijas vairākums ir ļoti labs. Runājām, ka jābūt ātrākiem, un tas arī izdevās – domāju, ka cīņas turpinājumā slidojām vairāk un ātrāk nekā viņi, tāpēc pretinieki nogura, un tā bija panākuma atslēga," priekškaru pavēra Čehijas komandas kapteinis, pastāstot, par ko tika runāts pēc pirmās trešdaļas.

"Viņi mūs nepārsteidza. Sākumā iemeta divus vārtus vairākumā, kamēr mums neizdevās dabūt ripu vārtos. Tādas spēles gadās. Ir svarīgi saglabāt pareizo kursu. Otrajā trešdaļā tieši to arī darījām, un tas atnesa rezultātu," pauda NHL kluba Filadelfijas "Flyers" uzbrucējs. Vorāčeks šosezon 78 spēlēs tika pie 66 punktiem, būdams ceturtais rezultatīvākais čehs. Pirmās trīs vietas turpina cīņu par Stenlija kausu.

"Pirmie divi vārti bija diezgan labi – ne tikai solo, bet arī lielā vairākuma izspēle. Viņi parādīja, cik spēcīgi ir vairākumā. Prieks, ka izdevās piecelties un uzvarēt," teica Vorāčeks, kurš spēli pabeidza ar diviem vārtiem un divām piespēlēm.

Pēdējo ripu Vorāčeks iemeta jau tukšos Latvijas vārtos, bet pēc tam viņš devās pie Rūdolfa Balcera, jo vēlējās aprunāties ar latvieša mēģinājumu izdarīt spēka paņēmienu. "Ja nebūtu pamucis malā, tad no aklās puses būtu spēka paņēmiens galvā. Manuprāt, tas nebija nepieciešams – manā priekšā bija tukši vārti. Ja nepamuktu, tad iznākums būtu diezgan bēdīgs. Nebiju priecīgs, bet – tā ir daļa no spēles. Beigās paspiedām viens otram roku. Tā ir pagātne."

Slēpts komentārs: valcha

  +4 [+] [-]

, 2019-05-17 03:24, pirms 5 gadiem
Pec zaudetas speles dziedatu citu dziesmu par Balceru..bet zaudejam mes un vins var izrunat to epizodi ar inteliģenci.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-17 05:45, pirms 5 gadiem
Bārdainais lašara. Prieks, ka Freibergs uzreiz noguldīja viņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-05-17 06:39, pirms 5 gadiem
Tātad Dārziņam 5+20 par to, ka Voračeks domāja, ka Balcers iespējams domājis izpildīt spēkā paņēmienu pret viņu. Paveicās, ka Voračeks vēl kko neiedomājās savā galvā spēles laikā un nepateica tiesnesim, tad būtu vēl vairāk noraidījumu mums.

  +7 [+] [-]

, 2019-05-17 07:20, pirms 5 gadiem
ogreskijs rakstīja: Tātad Dārziņam 5+20 par to, ka Voračeks domāja, ka Balcers iespējams domājis izpildīt spēkā paņēmienu pret viņu. Paveicās, ka Voračeks vēl kko neiedomājās savā galvā spēles laikā un nepateica tiesnesim, tad būtu vēl vairāk noraidījumu mums.
Manuprāt, Dārziņam 5+20 ir par to, ka Freibergs gandrīz nolauza galvu vienam čeham, kurš Dārziņu ielika bortā. Tiesneši burzmā sajauca, kam jādod sods.

  -3 [+] [-]

, 2019-05-17 07:55, pirms 5 gadiem
Žēl ka nebija neviena kurš šo blusubārdaino čehu skolotu!

  +2 [+] [-]

, 2019-05-17 09:31, pirms 5 gadiem
Maneejs rakstīja: Manuprāt, Dārziņam 5+20 ir par to, ka Freibergs gandrīz nolauza galvu vienam čeham, kurš Dārziņu ielika bortā. Tiesneši burzmā sajauca, kam jādod sods.
Tava epizode nav loģiski, jo tad spēle tiktu apturēta atrāk ne? Un ja tas bija aizturētais sods, tad jau pēc vārtu guvuma tas atceltos un nevienu nenoraidītu ne? Vai drīzāk neiedeva Dārziņam par to sīko grudienu pēc vārtu guvuma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-17 09:57, pirms 5 gadiem
Ivijis rakstīja: Tava epizode nav loģiski, jo tad spēle tiktu apturēta atrāk ne? Un ja tas bija aizturētais sods, tad jau pēc vārtu guvuma tas atceltos un nevienu nenoraidītu ne? Vai drīzāk neiedeva Dārziņam par to sīko grudienu pēc vārtu guvuma?
Ivij Tu esi stulbs, vai pa tādu nervozitātē izliecies ?

     [+] [-]

, 2019-05-17 10:06, pirms 5 gadiem
Jā, ļoti žēl, ka nebij Raiča Ivanāns.
Viņš varēja to pretekli blusbārdaino Voračeku nedaudz pamīcīt !
Tādus kā Vorāčeks ir jāpārmāca, lai pārāk nesprēgā !
Diemžēl, šajā izlasē nav veča , kas varētu tādiem pretekļiem paskaitīt zobus !

     [+] [-]

, 2019-05-17 10:12, pirms 5 gadiem
Raiča Ivanāns bļeee gandrīz apmīzos no smiekliem.. Jā Jā Tas ir īstais zobu skaitītājs, bļe kur tādi tupari rodas.. Gaidi izlasi lidostā, ilgi jau Tavas mocības nav palikušas, vēl dažas sagrāves tik..

  -1 [+] [-]

, 2019-05-17 10:25, pirms 5 gadiem
labaisn rakstīja: Raiča Ivanāns bļeee gandrīz apmīzos no smiekliem.. Jā Jā Tas ir īstais zobu skaitītājs, bļe kur tādi tupari rodas.. Gaidi izlasi lidostā, ilgi jau Tavas mocības nav palikušas, vēl dažas sagrāves tik..

Un tu - vienšūni, aizej nomaini pamperus - "bļeee gandrīz apmīzos no smiekliem"

     [+] [-]

, 2019-05-17 11:25, pirms 5 gadiem
Sods 5+20 ir Freibergam.
https://www.iihf.com/en/events/2019...
';

     [+] [-]

, 2019-05-17 15:33, pirms 5 gadiem
Balcers gāja uz Voraceka celi. Varēja redzēt