Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamsons pat neapsver iespēju izstāties no drafta un uz gadu atgriezties NCAA

Rolands Eliņš

Viljamsons pat neapsver iespēju izstāties no drafta un uz gadu atgriezties NCAA
Zaions Viljamsons. Foto: AP/Scanpix

NBA drafta galvenais favorīts Zaions Viljamsons ir priecīgs par gaidāmo pievienošanos Ņūorleānas „Pelicans” organizācijai, un viņa pārstāvji pat neizvērtē iespēju, ka varētu dalību draftā uz gadu atlikt, ESPN radio šovā pastāstīja Viljamsona patēvs Lī Andersons.

NBA drafta loterijā paveicās „Pelicans” vienībai, kuru pārstāv arī latviešu basketbolists Dairis Bertāns. Starp četrām komandām, kas loterijā tika nosauktas pēdējā, bija arī ASV lielpilsētu Ņujorkas un Losandželosas komandas, un Ziemeļamerikas sporta mediji norādīja, ka brīdī, kad „Pelicans” tika nosaukta par pirmā izvēles numura ieguvēja, galvenais drafta favorīts Zaions Viljamsons pārāk sajūsmināts nav izskatījies.

Taču jau pavisam drīz sekojošajā intervijā Viljamsons neko no tā nepieminēja, tiesa, atzina, ka Ņūorleānā pagaidām nav bijis, kā arī norādīja, ka vēl nevar uzskatīt savu pirmo vietu draftā un spēlēšanu „Pelicans” par garantētu lietu. Šajā sakarā parādījās spekulācijas, ka Viljamsons, lai izvairītos no nonākšanas Ņūorleānā, vienā no mazākajām pilsētām ar NBA klubu, varētu atgriezties uz NCAA. Teorētiski tas ir iespējams, jo Viljamsonam vēl nav oficiāli nolīgta aģenta, un viņš pēc gada varētu atkal pretendēt uz pirmo vietu draftā.

Šīs spekulācijas noraidījis Zaiona patēvs Lī Andersons, kurš pārstāvēja Viljamsonu ESPN radio šovā „104.5 Baton Rouge”, un norādīja, ka šāda iespēja pat netiekot izskatīta: „Jūs pieminējāt iespēju atgriezties Djūkā. Par to tiek runāts, taču tā ir lieta, par ko mēs nemaz neesam runājuši, pat neapsveram tādu iespēju.”

„Viena lieta, ko Zaions jau sen ir iemācījies, ir tā, ka jāpieņem lietas, kuras viņš nevar izmainīt, taču jācenšas izmainīt tās lietas, kuras var izmainīt. NBA drafta izlozi viņš nevarēja ietekmēt,” teica Andersons. Viņam tika vaicāts, vai līguma neparakstīšana ar aģentu tomēr nav rīcība, kas dod klubiem signālu par iespējas atgriezties NCAA paturēšanu, taču Andersons norādīja, ka kopā ar Zaionu nolemts šajā ziņā nekur nesteigties: „Dzīvē nav daudz reižu, kad cilvēks var pats kontrolēt, kas ar viņu notiks, un šobrīd mēs ar Zaionu jūtam, ka šī ir tāda reize. Vēlamies būt droši, ka aģentu un reklāmas lietās pieņemam pareizos lēmumus.”

„Esam priecīgi par Ņūorleānu,” teica Andersons. „Pēc drafta loterijas tikos ar „Pelicans” prezidentu, mums bija lieliska saruna, esam priecīgi par iespēju spēlēt viņu komandā un iejusties pilsētā.”

Izmantotie resursi:
Stepdad—Zion's excited to play for Pelicans

  +1 [+] [-]

, 2019-05-17 09:24, pirms 5 gadiem
Runā tā it kā jau drafts būtu noticis

„Pēc drafta loterijas tikos ar „Pelicans” prezidentu, mums bija lieliska saruna, esam priecīgi par iespēju spēlēt viņu komandā un iejusties pilsētā.”

  +1 [+] [-]

, 2019-05-17 09:42, pirms 5 gadiem
parvisu rakstīja: Runā tā it kā jau drafts būtu noticis

„Pēc drafta loterijas tikos ar „Pelicans” prezidentu, mums bija lieliska saruna, esam priecīgi par iespēju spēlēt viņu komandā un iejusties pilsētā.”
Nav noticis,bet neviens muļķis netreidotu Zionu.Grifins noteikti nav muļķis,lai treidotu kaut ko tādu kuram reāli nevar nosaukt cenu.Ja paskatās kādas cenas ir par AD,tad reāli Zionu neviena līgas komanda nevar atļauties

  +1 [+] [-]

, 2019-05-17 09:44, pirms 5 gadiem
Šitas stulbais NY reportieru stulbums ar Steven A Smith priekšgalā.Paši taisa šitādus tematus,un tad nedēļu runā

  +1 [+] [-]

, 2019-05-17 10:51, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šitas stulbais NY reportieru stulbums ar Steven A Smith priekšgalā.Paši taisa šitādus tematus,un tad nedēļu runā
Es nesaprotu, kas vinu klausas ? VIns ir taaads klauns un nenormali kaitina ar savu blausanu. Bet vins jau nav vienigais "reportieris", kurs blaustas un psiho savos raidijumos, ka knicks nedabuja 1.piku un tagad stasta, ka Zionam jaiet atpakal uz Duke velvienu gadu spelet. Pirms paris menesiem vini bija pirmie rina, kas blava , ka Zionam vairs nav nekas japierada un jasez pedeja puse sezonas, lai netraumetos. Tiesam tik infantili cilvkei ir USA, kas seko lidzi tiem pamulkiem un priecajas ?

     [+] [-]

, 2019-05-17 12:01, pirms 5 gadiem
Tak loģiski, ka neapsver. Amerikas medijiem vienkārši nav izdevīgi, ka Zions ies uz NOP. Viniem vajag lielāku tirgu, jo neinteresē mazi tirgi, ja vien tas nav Lebrons

     [+] [-]

, 2019-05-17 12:20, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Es nesaprotu, kas vinu klausas ? VIns ir taaads klauns un nenormali kaitina ar savu blausanu. Bet vins jau nav vienigais "reportieris", kurs blaustas un psiho savos raidijumos, ka knicks nedabuja 1.piku un tagad stasta, ka Zionam jaiet atpakal uz Duke velvienu gadu spelet. Pirms paris menesiem vini bija pirmie rina, kas blava , ka Zionam vairs nav nekas japierada un jasez pedeja puse sezonas, lai netraumetos. Tiesam tik infantili cilvkei ir USA, kas seko lidzi tiem pamulkiem un priecajas ?
Visi viņu klausās,un sauc uz visiem ESPN šoviem.Ir interesanti paklausīties,kā viņi vnk tēlo muļķus ar tām pārlieku pārspīlētajām emocījām
Tagad gaidu,kad viņi nedabūs KD,un turpināsies cirks

     [+] [-]

, 2019-05-17 12:33, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nav noticis,bet neviens muļķis netreidotu Zionu.Grifins noteikti nav muļķis,lai treidotu kaut ko tādu kuram reāli nevar nosaukt cenu.Ja paskatās kādas cenas ir par AD,tad reāli Zionu neviena līgas komanda nevar atļauties
Nu nav tik viennozīmīgi, tomēr ir arī iespēja,ka Ziona griesti ir Bleiks. Un tādā gadījumā, kapēc Pelikāniem nepaturēt AD ar to,ka Zions ir iemainīts pret kaut ko jau tagad spējīgu. Diemžēl ir tik daudzi FA, ka grūti atrast šādu maiņu.. Pelikānu vietā, protams, arī mainītu prom AD pret BOS, LAL vai PHI talatiem un pagaidītu divus gadus..

     [+] [-]

, 2019-05-17 14:36, pirms 5 gadiem
Spele vien NOLA,jo citur lielas pilsetas bus spiediens ,ka LA un NY.

     [+] [-]

, 2019-05-17 17:40, pirms 5 gadiem
Kāda atšķirība, kura kluba spēlē? Kaut vai pēdējās līgas vietai, bet tu vari pacelt klubu nebijušos augstumos.

     [+] [-]

, 2019-05-17 23:25, pirms 5 gadiem
Tas būtu bezprecedenta gadījums. Būtu jābūt augstākās klases idiņam, lai kaut ko tādu izdarītu.

     [+] [-]

, 2019-05-18 08:51, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tas būtu bezprecedenta gadījums. Būtu jābūt augstākās klases idiņam, lai kaut ko tādu izdarītu.
Vispār jau tā nebūtu pirmā reize