Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Pirms spēles pret Krieviju Latvijas treniņā nepiedalās Indrašis un Galviņš

Ints Megnis
Ints Megnis

Pirms spēles pret Krieviju Latvijas treniņā nepiedalās Indrašis un Galviņš
Latvijas hokeja izlases treniņš Slovākijā. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja izlase piektdienas pēcpusdienā aizvadīja treniņu, gatavojoties rīt agri gaidāmajai pasaules čempionāta spēlei pret Krieviju. Uz ledus kāpa visi Slovākijā esošie spēlētāji, izņemot Miku Indraši un Gunti Galviņu, kuri izvēlējās atpūsties.

Latvijas izlase ceturtdienas vakarā ar 3:6 piekāpās Čehijai, kaut dueļa laikā bija vadībā ar 2:0. Piektdien Latvijai treniņš bija pēcpusdienā, bet sestdien spēle pret Krieviju gaidāma plkst. 13:15.

Atpūšoties Indrašim, piektdienas treniņā kopā ar kapteini Lauri Dārziņu un Gintu Meiju slidoja Toms Andersons, kurš pagaidām vēl nav pieteikts čempionātam. Savukārt pārējie uzbrucēju virknējumi bija bez izmaiņām.

Kā zināms, pirms tam piektdien Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Disciplinārā komiteja bija sanākusi uz sēdi par Ralfa Freiberga pārkāpumu spēles pret Čehiju beigās. Kaut oficiāli lēmums vēl nav izziņots, visticamāk, viņš saņems vienas spēles diskvalifikāciju. Tas varētu likt Latvijai pirms sestdien gaidāmās spēles pret Krieviju pieteikt 25. spēlētāju - šobrīd pieteikumā ir 24 no atļautajiem 25 spēlētājiem, bet ar komandu joprojām trenējas uzbrucējs Toms Andersons, kā arī aizsargi Jānis Jaks un Edgars Siksna.