Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Reklāma: desmit bagātākie futbola klubi

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Mēs zinām, ka rietumu futbola sacensībās iesaistītās naudas apjoms ir pārsteidzoši liels, taču vai jūs zināt, kuri no šiem futbola klubiem ir bagātākie? Raksta turpinājumā iepazīstieties ar turīgākajiem futbola klubiem visā plašajā pasaulē.

10. FK Juventus Turin

• 405,7 miljoni eiro
Old Lady ir vienīgais itāļu klubs, kas šogad ir iekļuvis bagātāko desmitniekā. Milānai un Neapolei ir vēl jāpacenšas. Atgriežoties topā pēc sarežģīta perioda, Juventus valda savas valsts ietvaros. Kā pierādījums tā dominancei, klubs iegādājas labākos valsts spēlētājus, lai sagrautu konkurentus, piemēram, Higuain 2016. gada vasarā.

9. FK Liverpool

• 424,2 miljoni eiro
Sarkanie gūst peļņu, tāpat kā visas pārējās premjer līgas komandas, kas saskaras ar televīzijas tiesību izmaksām. Tās dalība Čempionu līgā šogad nāca kā papildinājums savam budžetam.
Liverpool ieņēmumi, bez šaubām, joprojām pieaugs, jo īpaši nesen pārdodot spēlētāju Cautino Futbola Klubam Barcelona par 122 miljoniem EUR.

8. FK Chelsea

• 428 miljoni eiro
Šī kluba finansiālais spēks ir slavens. Tā īpašnieks ir Romāns Abramovičs jau vairāk nekā 10 gadus, un viņš joprojām tajā iegulda savu bagātību. Un pat ar gandrīz 20 miljonu eiro zaudējumu no sava budžeta, salīdzinot ar pagājušajā sezonu, šis klubs ir joprojām starp bagātākajiem.
Pietiekoši, lai izveidotu 5 zvaigžņu komandu, šogad papildinot to ar Bakajoko, Moratu un Bārkliju.

7. FK Paris Saint-Germain

468,2 miljoni eiro
Lai gan PSG futbola klubs sevi atkal nodrošinājis ar tādiem spēlētājiem kā Neimars, Mbappe vai Dani Alvesu, bagātības ziņā tie atrodas vienu pozīciju zemāk nekā pagājušajā gadā.

6. FK Arsenal

• 487,6 miljoni eiro
Arsenal neapstājas starpsezonu laikā, lai tuvotos piecu bagātāko futbola klubu pieciniekam. Londonas klubs bieži tiek kritizēts par to, ka tas ir diezgan kautrīgs, kad runa ir par spēlētāju tirgu. Bet šis gads ir izņēmums. Arsenal ir izmantojuši vairāk nekā 100 miljonus eiro pieņemot darbā Lacazetti un Aubamejangu. Divas jaunās zvaigznes, kas ir pieņemtas klubā, lai palīdzētu komandai atgriezties čempionātā.

5. FK Manchester City

• 527,7 miljoni eiro
Runājot par budžetu, Manchester City gandrīz nav mainījies gada laikā. Pagājušā gada finansiālā revolūcija notika pateicoties jaunajam spēlētājam Pepam Guardiolam. Ar daudziem spēlētājiem, kuri kopumā izmaksājuši 300 miljonus eiro, angļu klubs ir parādījis savas ambīcijas. Un tas atmaksājas, jo šajā sezonā klubs ir vadošais premjerlīgā.

4. FK Bayern Munchen

• 587,8 miljoni eiro
Bayern ir iespaidīgas finanšu iespējas. Klubam pieder savs vienmēr pilnais stadions un tam izdodas būt starp valsts līderiem un nepalikt vājiem. Pateicoties viņu labajiem rezultātiem čempionu līgā, klubs saņem daudz līdzekļu.

3. FK Barcelona

• 648,3 miljoni eiro
Ja Barca bija priekšā savam konkurentam Real Madrid pagājušajā gadā, tagad tas ir beidzies. Tagad klubs atrodas ranga trešajā vietā ar desmitiem miljonu eiro aiz Madrides. Barcelona tagad paļaujas uz milzīgajiem ienākumiem no mārketinga un tā stadiona, lai izveidotu iespaidīgu bagātību. Jebkurā gadījumā tas neaizkavē komandas nostiprināšanos ar tādu spēlētāju ierašanos kā Dembels un Coutino.

2. FK Real Madrid

674,6 miljoni eiro
Ilgu laiku tas tika uzskatīts par bagātāko klubu pasaulē, Real Madrid pirmo reizi pēc 11 gadiem ir nokrities uz trešo vietu 2017. gadā. Atpakaļ uz otro pozīciju, joprojām tas ir aiz cita giganta.

1.FK Manchester United

• 676,3 miljoni eiro
Klubs paliek līderos uz vēl vienu gadu bez konkurences. Īstena finanšu mašīna, kas ir slavena visā pasaulē, Manchester United pārspēj savus konkurentus finanšu aspektā. Red Devils ir izmantojuši lielu daļu no šī kapitāla pārvedumiem. Klubs nevilcinājās pieņemt darbā Romelu Lukaku, Matiku un Lindelofu par iespaidīgām naudas summām.

Kā redzams, šiem futbola klubiem tāda lieta kā kredīti nudien nav aktuāla un nepieciešama, bet, ja jūs esat starp tiem, kuriem ar saviem finanšu līdzekļiem kritiskās situācijās ir par maz, iesakām jums apmeklēt portālu kredits247.lv, un, atlasot sev interesējošos rādītājus, aplūkot, kurš aizdevums Latvijā ir piemērotākais tieši jums. Atcerieties, ka aizdevumu salīdzināšana ir viens no pamatnosacījumiem, lai ietaupītu naudu, iesaistoties kredītsaistībās.