Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1334, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Piektdiena, 29. marts

16:05 LIVE Tonybet futbola virslīga: FS Jelgava - FK Metta
18:00 LIVE Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas 1/4 fināla 1.spēle: BK Ventspils - Tartu Ülikool Maks/Moorits (2.puslaiks)
20:00 Šodien BioSil Baltijas Sieviešu basketbola līgas pusfināls: TTT-Riga - Kibirkstis Vilnius

Video: Golubevs: ''Puiši ir varoņi''

Kristaps Desmitnieks
Ceturtdienas vakarā SMSCredit.lv futbola Virslīgas mačā ''Skonto'' savā laukumā nespēja uzveikt ''Jelgavu'', nospēlējot neizšķirti - 1:1. Pēc spēles komentārus sniedza gan ''Skonto'' galvenais treneris Tamazs Pertija, gan ''Jelgavas'' galvenais treneris Sergejs Golubevs.
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-17 10:01, pirms 11 gadiem
kn23m rakstīja: Pertija bija ļoti nekorekts šajā preses konferencē - ja tāds pats viņš ir arī ģērbtuvē, tad nav brīnums, ka Skonto pazaudēja divus punktus - par tādu attieksmi pat visi trīs bija jāpazaudē!!
Kādā ziņā nekorekts? vajadzēja teikt, ka Jelgava ir vienlīdzīgs pretinieks un ka komanda priecājas par izrauto punktu? Tamazs vienmēr saka ko domā, tādēļ jau domātas preses konferences.
Bet es domāju, ka viņa kļūda bija atstāt malā Rodi, domāju, ka tādā gadījumā gols nebūtu ielaists

     [+] [-]

, 2013-05-17 18:40, pirms 11 gadiem
Nezinu, ko Pertija teica (pagaidīšu rakstisko atšifrējumu), bet skaidrs, ka Datunašvili pamatsastāvā bija eksperiments, ko var atļauties pret vājāku komandu --, taču šoreiz vājākajai ļoti veicās un izdevās iekost stiprajiem.