Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns iekļauts EHF Čempionu līgas zvaigžņu izlasē

Rolands Eliņš

Krištopāns iekļauts EHF Čempionu līgas zvaigžņu izlasē
Dainis Krištopāns. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Vēl pirms EHF Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sākuma treneri noteikuši zvaigžņu izlasi, kurā labā ārējā spēlētāja pozīcijā speciālisti izvirzījuši Latvijas izlases un Skopjes "Vardar" handbolistu Daini Krištopānu, vēsta Latvijas Handbola federācija.

EHF Čempionu līgas organizētāji informē, ka šosezon labākie spēlētāji tiks izvēlēti vairākos posmos. Treneri savu izvēli ir izdarījuši, balsojumu iesniedzot 24 no 28 Čempionu līgas klubu treneriem. Labā ārējā spēlētāja pozīcijā zvaigžņu izlasē iekļauts viens no labākajiem Eiropas handbolistiem Dainis Krištopāns, kurš šajā sezonā līdz šim jau guvis 67 vārtus, ir bijis ļoti nozīmīgs spēlētājs Skopjes "Vardar" uzbrukumu veidošanā un spēlē aizsardzībā.

No Skopjes "Vardar" treneru zvaigžņu izlasē ticis arī vārtsargs Dejans Miloslavļevs. Divi spēlētāji ir arī Francijas grandam PSG - kreisā mala Ūve Gensheimers un kreisās ārējās pozīcijas spēlētājs Mikels Hansens. Divi spēlētāji ir arī Vācijas "Rhein Neckar", kas nekvalificējās ceturtdaļfināliem - saspēle vadītājs Andrē Šmits un līnijas spēlētājs Janniks Kolbahers. Labajā malā izraudzīts "Vive Kielce" handbolists Blažs Jančs. Par labāko aizsardzības spēlētāju atzīts Tobiass Karlsons ("Flensburg-Handewitt"), Merlins Ričardsons ("Montpellier") treneru vērtējumā bijis labākais jaunais spēlētājs, bet labākā trenera atzinība tikusi Huanam Karlosam Pastoram ("MOL-Pick Szeged").

Tuvākajā laikā zvaigžņu izlase tiks noteikta arī citu speciālistu vērtējumā, bet īsi pirms pirmajām ceturtdaļfināla spēlēm startēs līdzjutēju balsojums.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Treneri iekļauj...