Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sharks" iznīcina "Ducks" ar 8:1, visi 12 uzbrucēji tiek pie punktiem

"Sharks" iznīcina "Ducks" ar 8:1, visi 12 uzbrucēji tiek pie punktiem
"Sharks" uzbrucējs Tomass Hertls
Foto: Usa Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā Sanhosē „Sharks” sagrāva Anahaimas „Ducks” ar 8:1, svinot trešo uzvaru sērijā.

Pie pirmā panākumā sērijā pret Bostonas „Bruins” tika Toronto „Maple Leafs”, svinot uzvaru ar 4:2. Atšķirībā no divām iepriekšējām cīņām, šajā spēlē Bostona nebija vadībā nevienu minūti, lielā mērā pateicoties Frederika Andersena lieliskajai darbībai Toronto vārtos – ja otrajā mačā vārtsargs tika nomainīts pēc pirmajiem pieciem metieniem, no kuriem viņš tika galā tikai ar diviem, tad šonakt vārtu vīrs atvairīja 40 no 42 metieniem pa saviem vārtiem.

Uzvaras vārtus otrajā periodā guva Ostons Metjūzs, izdarot metienu no šaurā leņķa, savukārt 38 gadus vecais Patriks Marlo atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem. Rezultāts sērijā joprojām ir „Bruins” labā – 2:1.

Pirmo zaudējumu šīs sezonas „play-off” piedzīvoja Tampabejas „Lightning” - 2:5 pret Ņūdžersijas „Devils”. Pēc diviem periodiem rezultāts bija neizšķirts 1:1, bet trešās trešdaļas sākumā Stīvens Stemkoss izvirzīja „Lightning” vadībā – 2:1. Šī situācija saniknoja „Devils”, jo turpinājumā komanda iemeta četras ripas pretinieku vārtos, divus no tām – pēdējā minūte, turklāt vienus – mazākumā. Kad līdz beigam palika 23 sekundes, notika kautiņš, kura rezultātā līdz spēles beigām tika noraidīti pieci hokejsti no katras komandas

Arī Kolorado „Avalanche” spēja samazināt deficītu sērijā pret Nešvilas „Predators”, svinot uzvaru ar 5:3. Savās mājās komandai izdevās panākt 4:0 vadību jau pēc 25 nospēlētajām minūtēm, divus vārtus gūstot Neitanam Makinonam, un lai gan „Predators” divus vārtus atspēlēja, Kolorado mierīgi novadīja spēli līdz beigām un nosargāja pirmo uzvaru sērijā, kurā "Avalanche" zaudē 1:2. Ar trīs (1+2) punktiem uzvarētāju rindās atzīmējās Gabriels Landeskūgs.

Tikmēr Sanhosē „Sharks” turpina droši soļot otrās kārtas virzienā, sērijas trešajā mačā iznīcinot Anahaimas „Ducks” ar 8:1. Pie rezultativitātes punktiem tika visi 12 haizivju uzbrucēji, visveiksmīgāk maču aizvadīja Jonass Donskojs un Logans Kutūrs – katram no viņiem pa trīs (1+2) punktiem. Pirmajā periodā nekas neliecināja par sagrāvi, jo tā noslēdzās ar 1:1. Otrajā trešdaļā „Ducks” vārtos ielidoja četras ripas, trešajā – trīs. Rezultāts sērijā ir 3:0 „Sharks” laba.

Stenlija kausa izcīņa turpināsies naktī uz 18. aprīli ar trīs spēlēm. Pirmā nākamajā kārtā iekļuvusi komanda var noskaidroties jau rītdien – ja Vegasas „Golden Knights” uzvarēs arī ceturto spēli sērijā pret Losandželosas „Kings”.

Stenlija kauss, 17. aprīlis

SpēleRezultātsSērijā
Bruins – Maple Leafs2:42:1
Lightning – Devils2:52:1
Predators – Avalanche3:52:1
Ducks – Sharks1:80:3

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

Vai Vegasai izdosies pārvarēt pirmo izslēgšanas spēļu kārtu bez zaudējumiem?

  • 113

  • 34


  -1 [+] [-]

, 2018-04-17 10:34, pirms 6 gadiem
Raksts tik operatīvs ,ka pat spēles aizmirsušās.Jāsaka Anaheima nepieklājīgi sabruka.Otrā rīta spēlē starp lavīnām un plēsoņām bija riktīga kauja un tiesneši ļāva spēlēt hokeju uz daudz ko pieverot acis.Žēl ,ka neskatījos nakts spēles jo pēc apskatiem ļoti labas.Izskatās ,ka Bostonas/Toronto spēlē vārtu stabi tika apmētāti pamatīgi un Andersens aizvadīja izcilu spēli.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-17 11:12, pirms 6 gadiem
No tās Anaheimas, kas bija vēl dažus gadus atpakaļ, pāri nav palicis it nekas. Kārlailam no kauna vajadzētu zemē ielīst.
Prieks par Holu un Makkinonu.