Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

BFC "Daugavpils" izsaka pateicību Treimanim par Sokolova dzīvības glābšanu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

BFC "Daugavpils" izsaka pateicību Treimanim par Sokolova dzīvības glābšanu
Jurijs Sokolovs
Foto: bfcdaugava.lv

Bērnu Futbola centra "Daugavpils" vadība izsaka milzīgu pateicību tiesnesim Andrim Treimanim, ārstiem Mārim Monkevičam un Dmitrijam Semjonovam, kā arī Daugavpils neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai par operatīvu darbību Jurija Sokolova dzīvības glābšanā vakardienas Virslīgas spēlē.

Vakardienas Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē starp BFC "Daugavpils" un Rīgas "Daugava" ļoti neveiksmīgi savā starpā sadūrās divi mājinieku futbolisti - Taisei Jamazaki un Jurijs Sokolovs. Sokolovs, cenšoties izsist bumbu ar galvu, nepamanīja, ka to pašu grasās darīt Jamazaki. Pēc saņemtā sitiena ar galvu Sokolovs saļima laukumā un zaudēja samaņu. Futbolisti, redzot Sokolovu, no šoka saķēra galvas un nekavējoties sauca palīgā ātrās palīdzības brigādi.

Operatīva abu komandu ārstu Māra Monkeviča un Dmitrija Semjonova, spēles galvenā tiesneša Andra Treimaņa un neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes darbība ļāva glābt Sokolova dzīvību. Sokolovs tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam tika konstatēts smadzeņu satricinājums, bet labā ziņa bija tāda, ka cita veida komplikācijas netika konstatētas. Šodien Jurijam Sokolovam tiks veiktas papildus pārbaudes un, iespējams, vakarā viņš varēs doties mājās.

BFC "Daugavpils" izsaka milzīgu pateicību par sniegto medicīnisko palīdzību Andrim Treimanim, Mārim Monkevičam, Dmitrijam Semjonovam un Daugavpils neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai.

Jāpiemin, ka vakar tika fiksēts jauns 1. puslaika kompensācijas laika ilguma rekords - 8 minūtes! Svētdien pret Rīgas "Daugavu" diezgan nevainīgā situācijā savainojumu guva Daugavpils "Daugavas" uzbrucējs Džemals Džaliašvili. Sākotnējā informācija liecināja, ka viņam ir lauzta kāja, bet atkārtotās pārbaudēs atklājās, ka viņam ir tikai sastiepums.

  +3 [+] [-]

, 2014-04-17 12:32, pirms 10 gadiem
Labi, ka viss vēl tā beidzās!

lai veseļojas!

 +11 [+] [-]

, 2014-04-17 12:36, pirms 10 gadiem
Man prieks, ka šādos Bīstamos momentos palīdzīgu roku spēj sniegt pat tiesnesis.

  +5 [+] [-]

, 2014-04-17 12:43, pirms 10 gadiem
Visu cieņu viņiem !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-17 15:27, pirms 10 gadiem
vilibalds123 rakstīja: visu cieņu cilvēkiem,kas spēja palīdzēt cietušajam.

ŠĀDI ATGADĪJUMI NOTIEK LIELAJĀ FUTBOLĀ, BET , BAIL IEDOMĀTIES, KAS BŪS JA jAUNATNES FUTBOLA ČEMPINĀTĀ, KUR SPĒLĒ DIVUS UN PAT TRĪS GADUS JAUNĀKI PUIŠI KAUT KAS TĀDS NOTIKSIES......!!!!!!
KAS ATBILDĒS???? TRENERIS, TIESNESIS, LFF JAUNATNES KOMITĒJA, LFF,.....?????? UN DIEMŽĒL SPĒLĒ UN TIEK PIEĻAUTS TAS KA SPĒLĒ....!!!! KAM DOMĀTS LFF JAUNATNES ČEMPIONĀTA NOLIKUMS, JA TAS NAV JĀIEVĒRO NE TRENERIEM, NE PAT ZEMGALES REĢIONA VADĪBAI UN SPĒLES TIESNESIM KURŠ PIE VIENA IR ARĪ ZEMGALES REĢIONA FUTBOLA VADĪTĀJS!!!!!!!!
īsti nesaprotu, ko tu gribi ar to pateikt. būtu visai pasaulei jāaizmirst par sportu ?! sportā bija, ir un būs visādās traumas, no tām nevar izvairīties. cilvēks pats nodarbojoties ar sportu uzņemas atbildību. viņš rēķinās ar to, ka var būt traumas.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-17 16:09, pirms 10 gadiem
nu sorry,bet ātros futbolisti nepartraukti sauca un vini pat loti kavejas,laikam aizpipejusies bija vai guleja...labi ka tā

  +1 [+] [-]

, 2014-04-17 16:21, pirms 10 gadiem
Atvainojos , bet NEATLIEKAMĀ palīdzība nebija līmenī!

  -1 [+] [-]

, 2014-04-17 16:46, pirms 10 gadiem
Radzinsh rakstīja: nu sorry,bet ātros futbolisti nepartraukti sauca un vini pat loti kavejas,laikam aizpipejusies bija vai guleja...labi ka tā
gan jau pieraduši, ka tjipa nekas nenotiek... mierīgas pāris stundas... bet labi, ka viss ir labi beidzies

  -2 [+] [-]

, 2014-04-17 18:10, pirms 10 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Atvainojos , bet NEATLIEKAMĀ palīdzība nebija līmenī!
SMScredit.lv Virslīga: BFC Daugavpils - Daugava...

Sadursme spēles laikā 14:18

Vari paskaitīt sekundes, cik tad ātri vajadzēja būt līmenī. 40 sekundēs maksimums ja viss būtu jau ar iedarbinātu motoru utt. Treimanis palīdzību sauc pēc 17 sekundēm, mašīnas tīrais braukšanas laiks+ ārsta izkāpšana 20 sekundes.
Bet reāli 80 sekundes.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-17 19:39, pirms 10 gadiem
kauls rakstīja: SMScredit.lv Virslīga: BFC Daugavpils - Daugava...

Sadursme spēles laikā 14:18

Vari paskaitīt sekundes, cik tad ātri vajadzēja būt līmenī. 40 sekundēs maksimums ja viss būtu jau ar iedarbinātu motoru utt. Treimanis palīdzību sauc pēc 17 sekundēm, mašīnas tīrais braukšanas laiks+ ārsta izkāpšana 20 sekundes.
Bet reāli 80 sekundes.
Es biju stadionā. Ātrie turpināja sēdēja mašīnā un nereaģēja uz notiekošo laukumā. Sauca spēlētāji , skatītāji , bet tie turpināja sēdēt un nekur nebraukt. Izbrauca tajā brīdī , kad pie viņiem pieskrēja skatītāji..