Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" un "Jūrmala" saņem sodu par komercreglamenta punktu nepildīšanu

Agris Suveizda

"Skonto" un "Jūrmala" saņem sodu par komercreglamenta punktu nepildīšanu
"Skonto" prezidents Vladimirs Koļesņičenko
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

"SMScredit.lv" Virslīgas komandas "Skonto" un "Jūrmala" šodien tika sodītas ar 50 latu lielu naudas sodu, tiek vēstīts līgas oficiālajā mājaslapā. Iemesls sankcijām bija atsevišķu komercreglamenta punktu nepildīšana. Tikmēr "Jelgava" savā mājaslapā paziņoja par jauna sadarbības partnera iegūšanu - degvielas tirdzniecības uzņēmumu "Astarte - Nafta".

"Skonto" un "Jūrmala" saņem sodu

"Virslīgas komandas "Skonto un "Jūrmala" tiek sodītas ar 50 latu lielu naudas sodu par atbilstoša pēcspēles preses konferences fona nenodrošināšanu, kā ievērošana balstās uz Latvijas futbola Virslīgas komercreglamenta apstiprinātiem punktiem, kā arī "SMScredit.lv" Virslīgas čempionāta oficiālā logo neievietošanu kluba mājaslapā. "Mettai"/LU tiek izteikts brīdinājums par "SMScredit.lv" Virslīgas čempionāta oficiālā logo neesamību kluba mājaslapā," teikts paziņojumā.

"Biedrības valde ir lēmusi kārtējas biedru pilnsapulces laikā rosināt futbola centra "Jūrmala" komandai piespriest naudas sodu, kas pārsniedz valdes pilnvaru ietvaros lielākās piespriežamās sankcijas. Iemesls soda piespriešanai būtu kvalitatīva interneta pieslēguma nenodrošināšana, kā rezultātā biedrībai ir radušies zaudējumi par translācijas nenodrošināšanu sadarbības partneriem. Lēmums pieņemts, atsaucoties uz SIA ''4.VARA'' sniegto paskaidrojumu par radušos situāciju un spēļu translāciju pircēja brīdinājuma vēstuli," paziņojumā turpināts. Atgādinām, ka trešajā kārtā tehnisku iemeslu dēļ no Kauguriem tiešajā pārraidē netika translēta spēle starp "Jūrmalu" un "Ilūksti" (1:1).

2.PRASĪBAS MĀJAS SPĒĻU RĪKOŠANAI
2.5. KLUBI apņemas organizēt preses konferenci ar abu komandu treneru piedalīšanos (konference jāsākas ne vēlāk kā 20 minūtes pēc spēles beigām), aiz intervējamām personām redzamā veidā eksponējot noteiktus logotipus saskaņā ar noteiktu shēmu „Obligāti izvietojamie logotipi” (pielikums 3).

2.7. KLUBI apņemas nodrošināt kvalitatīvu interneta pieslēgumu Virslīgas translāciju partneriem, saskaņā ar Virslīgas 2013.gada reglamenta un Infrastruktūras reglamenta prasībām.

5.SODA SANKCIJAS
5.2.Par komercreglamenta apzinātu prasību nepildīšanu biedrības valde var pieņemt soda sankcijas apmērā līdz 100 LVL. Par lielākām sankcijām lemj pilnsapulce pēc valdes priekšlikuma.

"Jelgavai" jauns sadarbības partneris

Tikmēr cita Virslīgas komanda "Jelgava" tikusi pie jauna sadarbības partnera - par to kļuvis degvielas tirdzniecības uzņēmums "Astarte - Nafta", kas no katra ar "Jelgavas futbola degvielas kartes" starpniecību iegādātā degviela litra "Jelgavai" pārskaitīs vienu santīmu. "2+1 santīms nebūt nav vienīgā iespējamā sadarbības forma. Mēs jau šobrīd domājam arī par citām mārketinga kopīgām akcijām ar FK "Jelgava". Tā var būt gan degvielas izloze starp skatītājiem, tādējādi veicinot viņu ierašanos just līdzi komandai klātienē. Tā var būt arī īpaša cena, piemēram kafijai vai karstajai desiņai. Tā var būt arī īpaša akcija pēc uzvarētās spēles. Mēs esam ļoti radoši un tikpat pretimnākoši," sacīja "Astarte - Nafta" valdes priekšsēdētājs Ojārs Karčevskis.

"Jelgavas futbola degvielas karte"” kalpos arī kā ielūgums divām personām uz visām "Jelgavas" mājas spēlēm 2013.gada sezonā. Pirmā mājas spēle Zemgales olimpiskā centra (ZOC) stadionā būs sestdien, 11.maijā, plkst. 14:00 pret "Mettu"/LU. Šobrīd ir izgatavotas 1000 "Jelgavas futbola degvielas kartes"”. Tās sākotnēji saņems FK "Jelgava" futbolisti, kluba sistēmā trenējošos bērnu vecāki, sponsoru kolektīvi, līdzjutēju kluba biedri. "Šogad, domājams, ar tūkstoti pietiks, taču ceram, ka karte kļūs tik populāra, ka nākamgad ar šo skaitu būs jau par maz," piebilda kluba prezidents Ainārs Tamisārs.

Izmantotie resursi:
Latvijas futbola virslīga - Futbola virslīga
Futbola Klubs Jelgava

  +2 [+] [-]

, 2013-04-17 16:58, pirms 11 gadiem
kā arī "SMScredit.lv" Virslīgas čempionāta oficiālā logo neievietošanu kluba mājaslapā. "Mettai"/LU tiek izteikts brīdinājums par "SMScredit.lv" Virslīgas čempionāta oficiālā logo neesamību kluba mājaslapā," teikts paziņojumā.

Pag pag, ja pareizi sapratu tad Skonto un Metta ir soditi/bridinati par logo neesamibu majaslapa ar naudas sodiem.

Ilukstei vispar nav majaslapas, to logo vienigi uz pakalas kadam var uzlimet Ilukste, un viniem nekas par to!!!

Jaa jau sen teicu kopsh Virsligas ''biedriba'' parnjema Virsligu, shii liiga ir kluvusi par nospodrinatu suudu!

Jaa mums ir smuki zimejumi aprakstijumi utt. Bet vai nav kauns ka dazhaas speelees spelju sastavus var dabut tikai stundu pec speles(!) nevis ieprieksh!!!!!

Kauns...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-17 17:04, pirms 11 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Jaa jau sen teicu kopsh Virsligas ''biedriba'' parnjema Virsligu, shii liiga ir kluvusi par nospodrinatu suudu!
Jūs uzskatāt, ka LFF prastu organizēt čempionātu labāk par biedrību LFV?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-17 17:10, pirms 11 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Jaa jau sen teicu kopsh Virsligas ''biedriba'' parnjema Virsligu, shii liiga ir kluvusi par nospodrinatu suudu!
Jūs uzskatāt, ka LFF prastu organizēt čempionātu labāk par biedrību LFV?

Labaak nu noteikti nee, bet tomer neskatoties cik slikti LFF to organizeja prastas lietas bija pieejamas vienmer un 95% operativi.

Virsligas Biedriba ir uztaisijusi loti ''profesionalu'' chempionatu, bet aizmirsusi par visprastakajam lietam. Sportacentrs ir zinju portals. Ne oficalaja Virsligas lapa, ne LFF (Jo Lff vairs nav vajadziga operativitate, jo ir shii biedriba) Sastavu nevar atrast neviena no spelem.

Ja apsveicu Virsligas biedribu ar visam jaunam lietam tiesham prieks, bet tomer neskatoties cik vien skaista ir uzbuveta pils, bez pamata lietam vinja ir pilnigi nekas!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-17 17:22, pirms 11 gadiem
Virslīgas čempionātu joprojām rīko LFF (Sacensību daļa) un tikai maza daļiņa (komerclietas, t.i., partneru un sponsoru piesaiste un ar to saistītās lietas) no org.lietām ir deleģēta biedrībai LFV. Un nekas neliecina, ka LFF tuvākajā nākotnē gribētu "atdot grožus".