Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Krauzers" pārliecinoši uzvar Kocēnos, izslēdzot "Rubeni"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" pārliecinoši uzvar Kocēnos, izslēdzot "Rubeni"
"Talsu NSS/Krauzers". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem sezona noslēgusies Kocēnu "Rubenei", kas šovakar savā laukumā ceturtdaļfināla sērijas sestajā mačā pret komandu "Talsu NSS/Krauzers" guva tikai goda vārtus – 1:5. Talsinieku rindās ar "hat-trick" izcēlās Toms Bitmanis. Sērijā Talsu komanda bija pārāka ar 4:2, pusfinālā tai pretī stāsies "Betsafe Oxdog Ulbroka" vai FBK "Valmiera". Visgarākā sērija izvērtās starp čempioni "Betsafe Oxdog Ulbroka" un vicečempioni "Valmieru". Šovakar savā laukumā uzvaru ar 7:3 svinēja valmierieši, sērijā atjaunojot līdzsvaru - 3:3. Viss izšķirsies sērijas septītajā spēlē, kas paredzēta 21.martā.

Ceturtdaļfināla sērijā starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "Rubene" (Kocēni) līdz šim vakaram nevienai no sāncensēm nebija izdevies gūt divas uzvaras pēc kārtas. Talsinieki bija parāki ar 5:3, 5:2 un 8:4, bet kocēnieši – ar 4:3 un 2:1. Tā kā pirmie uzvaru izcīnīja Talsu florbolisti, kuri arī vakar savā laukumā bija pārāki, tad viņi jau šovakar viesos varēja šo sēriju noslēgt ar uzvaru. Pirmie vārtus gan guva kocēnieši – 15.minūtē ar precīzu metienu izcēlās Matīss Mālnieks, izvirzot vadībā "Rubeni" (1:0). Tas bija vienīgais vārtu guvums ne tikai pirmajā periodā, bet spēles pirmajā pusē. "Talsu NSS/Krauzers" uzbrukums sāka darboties tikai pēc precīzi 32 minūtēm kopš mačā sākuma, kad ar pirmo vārtu guvumu šajā mačā izcēlās Toms Bitmanis – 1:1. Līdz otrajam pārtraukumam viesus vadībā ar 3:1 jau izvirzīja Armands Budreika un Jānis Ragovskis. Pēdējā trešdaļā vēl divus golus iemeta Toms Bitmanis, nodrošinot komandai "Talsu NSS/Krauzers" panākumu spēlē ar 5:1, bet visā sērijā – ar 4:2.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Armands Budreika, kuram 2 (1+1) punkti. Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Toms Bitmanis, bet Artim Raitumam trīs rezultatīvas piespēles. Par labāko starp kocēniešiem atzina Gati Akūlovu, kurš šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Līdz ar šo zaudējumu Kocēnu "Rubenei" sezona jau noslēgusies. "Talsu NSS/Krauzers" iekļuvis pusfinālā, bet savus pretiniekus talsiniekiem vēl jāpagaida. Viņiem preti stāsies ceturtdaļfināla pāra, kurā "Betsafe Oxdog Ulbroka" cīnās ar "Valmieru", uzvarētāji. Šobrīd vadībā ar 3:2 atrodas ulbrokieši, šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks šīs sērijas sestais mačs.

Čempionu un vicečempionu duelī vajadzīgs septītais mačs

Ceturtdaļfināla sērijā starp "Betsafe Oxdog Ulbroka" un "Valmieru" ulbrokieši trīs reizes bija izvirzījušies vadībā, bet valmierieši divas reizes atspēlējās. Spēļu rezultāti: 5:0, 5:9, 12:1, 4:5 PS un 6:3. Šovakar Ulbrokas komandai bija iespēja iekļūt pusfinālā, ja tikai viesos izdotos pieveikt spītīgos valmieriešus. Valmieras komandu tāds scenārijs acīmredzami neapmierināja, jo jau pirmo minūšu laikā viņi izvirzījās vadībā ar 2:0, pa golam iemeta Sandijs Kalniņš un Ints Vilks. Tikai pirmā perioda pašā izskaņā ulbrokietim Matīsam Kristianam Morozovam izdevās gūt pirmos vārtus viesu komandas labā – 1:2. Otrās trešdaļas laikā mājinieki atguva divu vārtu pārsvaru – 3:1. Nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām viesiem bija tikai vienu vārtu deficīts (3:4), bet "Valmiera" guva trīs vārtus pēc kārtas, mačā tiekot pie panākuma ar 7:3, bet sērijā atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 3:3.

Labākā spēlētāja gods uzvarētāju sastāvā tika aizsargam Gatim Liepiņam, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākais. Divus vārtus guva viņa komandas biedrs Sandijs Kalniņš. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina Ati Blindu, kura kontā divas rezultatīvas piespēles. Divus vārtus iemeta Kārlis Vitkovskis. Izšķirošā spēle šajā sērijā notiks ceturtdien, 21.martā, Ulbrokas sporta kompleksā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2019-03-17 20:47, pirms 5 gadiem
Malači lfs, fujaks, kam būtu jāsēž malā, atbrauc uztaisa spēli, tā jau ir, kad novada bumbulis sēž augstos krēslos federācijā. P.S Vitālij, labs koefs uz Talsiem bija, ne?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-17 20:52, pirms 5 gadiem
ha ha ha Rubene kā jau vienmēr - BOMŽU KOMANDA. Paši nevar vinnēt bez citu palīdzības, un kad zaudē tad visi citi ir vainīgi. Lai komandai tālāk veica Valmieras tintē

     [+] [-]

, 2019-03-17 23:18, pirms 5 gadiem
Rubenei tik laba sezona rādījās, bet tik štruntīgs noslēgums, noslīdot uz 5.vietu un pat izlidojot pirmajā kārtā.. kas par vainu, kādēļ tā nosēdās sezonas beigās!?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-17 23:20, pirms 5 gadiem
Šodien bija Valmieras sporta diena. Sākumā uzvara futbolā, tad basketbolā un beigās florbolā.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-18 08:28, pirms 5 gadiem
Valmiera Kuratņiku atpakaļ ņems? Rubenei tiešām līkne aizgāja uz leju un tukšais beigās vien sanāca. No otras puses, Raitums tiešām ir sagatavojis ļoti labu sastāvu, pilnībā neitralizējot Rubenes uzbrukumu, kas pussezonu bija labākais līgā. Tāpat arī fiziskā ziņā Talsi bija jaudīgāki, kamēr Rubene kautko mēģināja vairāk ar individuālām darbībām. Viens no galvenajiem key faktoriem tomēr bija Kasjaņenko, lieliska sērija vārtos. Katrā ziņā šis ir Talsu lielo iespēju gads, jo visas kārtis viņu rokās...stabila sezona, lieliskas divas maiņas, lielisks vārtsargs, lieliska aizsardzība.

     [+] [-]

, 2019-03-18 11:59, pirms 5 gadiem
Forma rakstīja: Valmiera Kuratņiku atpakaļ ņems? Rubenei tiešām līkne aizgāja uz leju un tukšais beigās vien sanāca. No otras puses, Raitums tiešām ir sagatavojis ļoti labu sastāvu, pilnībā neitralizējot Rubenes uzbrukumu, kas pussezonu bija labākais līgā. Tāpat arī fiziskā ziņā Talsi bija jaudīgāki, kamēr Rubene kautko mēģināja vairāk ar individuālām darbībām. Viens no galvenajiem key faktoriem tomēr bija Kasjaņenko, lieliska sērija vārtos. Katrā ziņā šis ir Talsu lielo iespēju gads, jo visas kārtis viņu rokās...stabila sezona, lieliskas divas maiņas, lielisks vārtsargs, lieliska aizsardzība.
Kapec lai viņš ietu atpakaļ? 😃