Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents ribu savainojuma dēļ nespēlēs vismaz divas nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Durents ribu savainojuma dēļ nespēlēs vismaz divas nedēļas
Kevins Durents
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Kevins Durents, kurš tika atzīts par finālsērijas MVP, ribu savainojuma dēļ laukumā nevarēs doties vismaz divas nedēļas.

Kevins Durents savainojumā iedzīvojās izbraukumā piedzīvotajā zaudējumā pret Minesotas "Timberwolves", kad devās uz grozu, bet sadūrās ar pretinieku centru Karlu Entoniju Taunsu. Viņš gan piedalījās arī uzvarā pret Losandželosas "Lakers", iemetot 26 punktus un pievienojot sešas piespēles un piecas atlēkušās bumbas, tomēr pirmajā puslaikā piedzīvotā sadursme ar pretinieku padarījusi situāciju sliktāku.

"Tobrīd sajutu vēl lielākas sāpes un apstājos. Nesapratu, kas notiek, bet, kad nonācu līdz rezervistu soliņam, sāpes bija diezgan pamatīgas," skaidroja Durents, kurš ribu savainojumā iedzīvojies pirmoreiz karjerā. "Sāp, kad smejos – tā ir nopietnākā problēma. Tikšana ārā no gultas vai apsēšanās – problēmas sagādā parastas lietas. Cerams, ka nedēļas laikā jutīšos labāk."

Durentam konstatēta ieplīsusi riba, un savainojuma dēļ viņš nevarēs palīdzēt komandai vismaz divas nedēļas. Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs ierindā varētu atgriezties aprīlī, kad komandai paredzētas sešas spēles pirms izslēgšanas cīņu sākuma. "Warriors" ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

Jau iepriekš savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt saspēles vadītājs Stefens Karijs un snaiperis Klejs Tompsons, taču visi komandas biedri nepārdzīvo par trīs līderu izkrišanu no ierindas. "Vairāk metienu man," jokoja uzbrucējs Dreimonds Grīns. Šonakt ar to nepietika, jo "Warriors" savā laukumā piekāpās Sakramento "Kings".

Izmantotie resursi:
Kevin Durant of Golden State Warriors out two...

     [+] [-]

, 2018-03-17 15:42, pirms 6 gadiem
Sāp, kad smejos – tā ir nopietnākā problēma. jokupēteris

     [+] [-]

, 2018-03-17 16:31, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Sāp, kad smejos – tā ir nopietnākā problēma. jokupēteris
Neredzu, kas tur smieklīgs.

Ko organisms var nekontrolēti darīt? Smiet, klepot, šķaudīt. Un no tā kratās viss organisms.

     [+] [-]

, 2018-03-18 17:44, pirms 6 gadiem
Man ir bijis līdzīgi, tikai nezinu cik ribas man bija ieplīsušas! Divu nedēļu laikā varēju arī pasmieties
Ps. motokrosā viegli dabut tādas traumas, basī retāk.