Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Video: Timermanis par volejbola saimniecību, paveikto, problēmām un plāniem

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretāru Kasparu Timermani, kurā tiek runāts par LVF jaunās vadība paveikto gada laikā, problēmām, kas pastāv sporta veidā, kā arī nākotnes iecerēm gan klasiskajā, gan pludmales volejbolā.

Sarunas fragments šeit: Tiek domāts par Latvijas, Igaunijas un Somijas...
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-02-17 19:41, pirms 4 gadiem
Cilvēks, kuram nākotnes redzējums. Žēl, ka pludmales volejbolam jācīnās, lai saņemtu kaut vai daļu no tā finansējumu, kas ir ziemas indviduaļajiem sporta veidiem.

     [+] [-]

, 2020-02-18 13:38, pirms 4 gadiem
grego rakstīja: Cilvēks, kuram nākotnes redzējums. Žēl, ka pludmales volejbolam jācīnās, lai saņemtu kaut vai daļu no tā finansējumu, kas ir ziemas indviduaļajiem sporta veidiem.
Jā un tas arī ir viss. Darbi nav un izskatās ka arī neplānojas. Jau gadu stāsta cik slikti visi iepriekšējie priekšnieki bija un cik es labs ,un ja kāds noņemtu naudu visiem citiem ,tad volejbola šefi būtu bagāti!