Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcera vārti un rezultatīvā piespēle palīdz "Senators" kļūt par konferences līderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balcera vārti un rezultatīvā piespēle palīdz "Senators" kļūt par konferences līderi
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Šajā Amerikas hokeja līgas (AHL) sezonā 32 (14+18) rezultativitātes punktus izdevies iekrāt latviešu uzbrucējam Rūdolfam Balceram, kurš šovakar ar rezultatīvu raidījumu un piespēli sekmēja Belvilas "Senators" panākumu 5:2 pār Sirakjūzas "Crunch". Latvietis nopelnīja arī mača trešās zvaigznes titulu.

Balcers šajā spēlē guva mājinieku otros un asistēja pirmajos vārtos, laukumā pavadītajā laikā arī izdarot divus metienus pa vārtiem. "Senators" labā par pašu galveno varoni kļuva Džošs Noriss, kurš atzīmējās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Belvilas klubs ar 53 mačos nopelnītu 71 punktu pakāpās uz pirmo pozīciju AHL Austrumu konferences kopvērtējumā. Savukārt ar 57 punktiem 52 spēlēs desmitā Austrumos ir Toronto "Marlies", kas mājās ar 2:5 zaudēja Bingemtonas "Devils", nespējot turpināt četru uzvaru sēriju. "Marlies" aizsargs Kristiāns Rubīns izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Ontario hokeja līgā (OHL) trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs izcīnīja Berijas "Colts", kas izbraukumā ar 5:2 sakāva Kingstonas "Frontenacs". "Colts" vārtsargs Artūrs Šilovs atvairīja 26 no 28 pretinieku izdarītajiem metieniem. 18 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" draftētais hokejists Šilovs laukumā šosezon bijis 29 cīņās, kopumā atvairot 89,6% metienu un katrā mačā vidēji ielaižot 3,56 ripas.

"Colts" ar 53 spēlēs iekrātiem 55 punktiem pakāpās uz piekto vietu Austrumu konferencē.

Kvebekas junioru līgā (QMJHL) septīto zaudējumu pēdējās astoņās spēlēs piedzīvoja pēdējā vietā esošā Akadī-Bathērstas "Titan", kas viesos ar 4:5 atzina Sentdžonas "Sea Dogs" pārākumu. "Titan" aizsargs Harijs Brants izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -2.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2780...

  +2 [+] [-]

, 2020-02-17 23:43, pirms 4 gadiem
Jāsaka - beidzot punkti Balceram Savās pēdējās trīs spēlēs bija bez punktiem palicis.
Slēpts komentārs: erikxxl

     [+] [-]

, 2020-02-18 08:49, pirms 4 gadiem
Jāsaka, nekas labs priekš izlases un paša Balcera tas nav, ka Senatoru ferma ir Kaldera līderos
Ja tā tas turpināsies, ne vinš tiks uz pasaules čempi, ne arī lielajā komandā
Interesanti, kam būtu jānotiek, lai Rūdim turpmāk nākotnē vairs nebūtu nekādu obligātu saistību ar fermu, kā tas ir Girgensonam un Bļugeram?

  +1 [+] [-]

, 2020-02-18 09:53, pirms 4 gadiem
Par Balceru tiešēm žēl ka nebūs izlasē visdrīzāk, ļoti tehnisks jauns un ātrs, pāgājšgad lielu lomu spēlēja uzbrukumā kopā ar Dārziņu un Bļugeru, 20-25 min. spēlēja.

Šogad vispār amerikāņi miglā tīti, Bļugeram ar labi iet, un ko Girgensons darīs, tam atkal līguma nav.

     [+] [-]

, 2020-02-18 10:14, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Par Balceru tiešēm žēl ka nebūs izlasē visdrīzāk, ļoti tehnisks jauns un ātrs, pāgājšgad lielu lomu spēlēja uzbrukumā kopā ar Dārziņu un Bļugeru, 20-25 min. spēlēja.

Šogad vispār amerikāņi miglā tīti, Bļugeram ar labi iet, un ko Girgensons darīs, tam atkal līguma nav.
Tikai nevajag, ne vienu reizi vien favorīti Kaldera kapā izkrīt pirmajā vai otrajā kārtā... ZG teica, ka būs!

  +2 [+] [-]

, 2020-02-18 10:28, pirms 4 gadiem
Kaspars Biedriņš:
Tikai nevajag, ne vienu reizi vien favorīti Kaldera kapā izkrīt pirmajā vai otrajā kārtā... ZG teica, ka būs!

--------------------------

Nu jācer ka izkritīs, viens ir cīņa par Stenliju, lai Bļugeram veicas, pavisam kas cits Kalders.
Par Girgensonu biju palaidis garam, kad šis apstiprināja, ka būs, pēdējais ko dzirdēju, ka viņš ļoti vēlas uz 2021 tieši,un vēl jau kvalifikācija, būtu jau labi, ja viņš būtu.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-18 11:20, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Par Balceru tiešēm žēl ka nebūs izlasē visdrīzāk, ļoti tehnisks jauns un ātrs, pāgājšgad lielu lomu spēlēja uzbrukumā kopā ar Dārziņu un Bļugeru, 20-25 min. spēlēja.

Šogad vispār amerikāņi miglā tīti, Bļugeram ar labi iet, un ko Girgensons darīs, tam atkal līguma nav.
Neaizmirsīsim par Rubīnu, Abolu, Kivlenieku, Jevpalovu! Viņiem klubi nav ne tuvu līderos!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-18 11:32, pirms 4 gadiem
Biedrs Noviks rakstīja: Interesanti, kam būtu jānotiek, lai Rūdim turpmāk nākotnē vairs nebūtu nekādu obligātu saistību ar fermu, kā tas ir Girgensonam un Bļugeram?
Jāaizvada pārliecinoša sezona NHL.

     [+] [-]

, 2020-02-18 13:04, pirms 4 gadiem
Prieks par Rūdi, bet.....ir bet - koks ar divām galotnēm. 1. Prieks ka ja ne NHL, tad vismaz AHL sezona ir izdevusies un ja vel izdotos izcīnīt Kaldera kausu vispār super, gana prestižs kauss. 2 Aizspēlējoties gana tālu vai pat līdz galam play/offos, tad Latvijas izlasei Balcers ies secen un tas būs liels zaudējums snaiperu pulkā kāds nu mums tas ir, jo par Dinamo ""karikatūrām"" var nerēķināties, labi ja trāpīs pretinieku vārtsarga kuņģī. Kā arī ļoti liela iespēja ka izlasei būs jāpaliek bez Tedija, jo pingvīni ir gana liels spēks lai tiktu tālu izslēgšanas spēlēs, protams ka viss iespējams, glūži kā pagājušo gad Tampa izkrita pirmajā kārtā, bet tādi fiasko katru gadu nenotiek un pingvīni gana stabili aizvada sezonu........ Vienīgais čalis no NHL izskatās Zemgus, bet es neteiktu ka viņš būtu snaiperis, drīzāk ""Kaplis"" kurš šad tad iemet .......žēl, jo Bobam Hārtlijam ar jau līgums iet uz beigām ar Latvijas izlasi un tikai viņš spētu kaut reiz tik top 4 pie nosacījuma, ja salasītos visi labākie. Man kā izlases fanam gribētos lai izkrīt viņi pirmajā kārtā no NHL UN AHL Tas izklausās ļauni laikam....Bet neitrāli skatoties gribās lai kāds no viņiem izcīna kādu no Ziemeļamerikas kausiem, kurš nu kur, kurā līgā, jauni čaļi, tas viņiem būtu pluss dzīvē un karjerai..... nu kaut kā tā.....

     [+] [-]

, 2020-02-18 13:10, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Par Balceru tiešēm žēl ka nebūs izlasē visdrīzāk, ļoti tehnisks jauns un ātrs, pāgājšgad lielu lomu spēlēja uzbrukumā kopā ar Dārziņu un Bļugeru, 20-25 min. spēlēja.

Šogad vispār amerikāņi miglā tīti, Bļugeram ar labi iet, un ko Girgensons darīs, tam atkal līguma nav.
Kaut kad Sporta centrā bija raksts ka Girgensons bij kur izteicies, ka šogad spēlēšot izlasē arī bez līguma ja veselība ļaus, vai nebūs traumu, jo esot mazliet savādāka situācija, kāda tieši neatceros..... brīvais aģents skaitīšoties vai kas tur, aizmirsu jo tas raksts bija sen. Jaskatās, tad jau redzēs

     [+] [-]

, 2020-02-18 13:12, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Neaizmirsīsim par Rubīnu, Abolu, Kivlenieku, Jevpalovu! Viņiem klubi nav ne tuvu līderos!
Rubīns un ābols ir ok, bet grūti viņus salīdzināt ar Balceru un Tediju

  -1 [+] [-]

, 2020-02-18 13:51, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jāaizvada pārliecinoša sezona NHL.
Jautājums, kādā veidā lai viņš aizvada "pārliecinošu sezonu", ja klubs viņu TENDENCIOZI marinē fermā? Varbūt pašam paprasīt aizmaiņas iespēju? Tagad vēl ir absolūti bezjēdzīgi, Rīgas Dinamo stilā, paņemts Floridas čekeris-AHLeris, jautājums kāda hrena pēc, ja Senatoriem fermā jau bez tā ir salīdzinoši labs uzbrucēju potenciāls, Balceru ieskaitot?

  -1 [+] [-]

, 2020-02-18 13:56, pirms 4 gadiem
Āris Vg.2 rakstīja: Prieks par Rūdi, bet.....ir bet - koks ar divām galotnēm. 1. Prieks ka ja ne NHL, tad vismaz AHL sezona ir izdevusies un ja vel izdotos izcīnīt Kaldera kausu vispār super, gana prestižs kauss. 2 Aizspēlējoties gana tālu vai pat līdz galam play/offos, tad Latvijas izlasei Balcers ies secen un tas būs liels zaudējums snaiperu pulkā kāds nu mums tas ir, jo par Dinamo ""karikatūrām"" var nerēķināties, labi ja trāpīs pretinieku vārtsarga kuņģī. Kā arī ļoti liela iespēja ka izlasei būs jāpaliek bez Tedija, jo pingvīni ir gana liels spēks lai tiktu tālu izslēgšanas spēlēs, protams ka viss iespējams, glūži kā pagājušo gad Tampa izkrita pirmajā kārtā, bet tādi fiasko katru gadu nenotiek un pingvīni gana stabili aizvada sezonu........ Vienīgais čalis no NHL izskatās Zemgus, bet es neteiktu ka viņš būtu snaiperis, drīzāk ""Kaplis"" kurš šad tad iemet .......žēl, jo Bobam Hārtlijam ar jau līgums iet uz beigām ar Latvijas izlasi un tikai viņš spētu kaut reiz tik top 4 pie nosacījuma, ja salasītos visi labākie. Man kā izlases fanam gribētos lai izkrīt viņi pirmajā kārtā no NHL UN AHL Tas izklausās ļauni laikam....Bet neitrāli skatoties gribās lai kāds no viņiem izcīna kādu no Ziemeļamerikas kausiem, kurš nu kur, kurā līgā, jauni čaļi, tas viņiem būtu pluss dzīvē un karjerai..... nu kaut kā tā.....
Kāda jēga no Kaldera kausa? Absolūti nekāda prieka par to nebūtu, man personiski noteikti! Labāk lai ir vēl viena vismaz astotā vieta pasaules čempī, krietni lielāks gandarījums būtu, labi, Stenlijs tā jau ir pavisam cite štelle, bet ne jau fermu līgas trofejs

     [+] [-]

, 2020-02-18 14:03, pirms 4 gadiem
ieciklējušies uz PČ, šogad tas nav galvenais turnīrs!
augusta kvali galvenais neizgāzt Rīgā!
skaitļotāji - kurš, kad un kur kritīs.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-18 14:10, pirms 4 gadiem
Biedrs Noviks rakstīja: Jautājums, kādā veidā lai viņš aizvada "pārliecinošu sezonu", ja klubs viņu TENDENCIOZI marinē fermā? Varbūt pašam paprasīt aizmaiņas iespēju? Tagad vēl ir absolūti bezjēdzīgi, Rīgas Dinamo stilā, paņemts Floridas čekeris-AHLeris, jautājums kāda hrena pēc, ja Senatoriem fermā jau bez tā ir salīdzinoši labs uzbrucēju potenciāls, Balceru ieskaitot?
Jauntājums - kāpēc ir jārunā muļķības?
Balcers šosezon bija NHL un pilnībā pierādīja, visu to, kas par viņu tika teikts iepriekš - pirmajās maiņās viņu vēl nevar likt, bet pārējām maiņām viņš ir nederīgs.

Savukārt, lai spēlētu TOP maiņās, viņam vēl vajag smagi daudz patrenēties spēlēt vienādos sastāvos un aizsardzībā. Ar uzbrukumu viņam viss relatīvā kārtībā.

Tāpēc - Balcers spēlē AHL tāpēc, ka pašlaik neatbilst NHL līmenim. Tas šosezon bija acīmredzami.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-18 14:18, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jauntājums - kāpēc ir jārunā muļķības?
tāpēc, ka tas ir Tjoma

  -1 [+] [-]

, 2020-02-18 14:30, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: ieciklējušies uz PČ, šogad tas nav galvenais turnīrs!
augusta kvali galvenais neizgāzt Rīgā!
skaitļotāji - kurš, kad un kur kritīs.
PČ vienmēr ir galvenais turnīrs!!! Vajag izvirzīt mērķi, izpederēt kādu lieko no IIHF ranga astotnieka, Fričus vai viņu kaimiņus, nav svarīgi, BET VAJAG! Kā to lai panāk? Elementāri, ir jācinas ar visiem spēkiem GAN PČ, GAN OS kvalī, GAN arī pašā olimpiādē!!! Ja tas tiks izdarīts, tuvākajos gados mēs varētu kļūt par STABILU top 8 komandu!

     [+] [-]

, 2020-02-18 15:00, pirms 4 gadiem
Biedrs Noviks rakstīja: PČ vienmēr ir galvenais turnīrs!!! Vajag izvirzīt mērķi, izpederēt kādu lieko no IIHF ranga astotnieka, Fričus vai viņu kaimiņus, nav svarīgi, BET VAJAG! Kā to lai panāk? Elementāri, ir jācinas ar visiem spēkiem GAN PČ, GAN OS kvalī, GAN arī pašā olimpiādē!!! Ja tas tiks izdarīts, tuvākajos gados mēs varētu kļūt par STABILU top 8 komandu!
kad sapņo neraksti muļķības spirtacentrā pederētājs tam nav nekādu apstākļu vai iemeslu , ne subjektīvu, ne objektību!
p.s. tava lirika ir pretrunā pašam ar sevi , kā jau te daudziem. mīž par netikšanu uz OS, bet sapņo par stabilu 8 PČ
kad pārstāsiet mīzt , tad varēsiet droši sākt sapņot par stabilu 8...

  -1 [+] [-]

, 2020-02-18 15:34, pirms 4 gadiem
PČ ir galvenais turnīrs arī šogad!
Kvalifikācija ir turnīrelis ar Ungārijas, Itālijas amatieriem un Francijas varžēdājiem no B grupas.
PČ mums gaida smagas cīņas ar hokeja lielvalstīm, RUS, SWI, FIN, USA.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-18 15:42, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc, ka tas ir Tjoma
Jā, tā ir spēcīga un precīza atbilde.