Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" sagrauj konferences līderi ''Celtics'' un pārtrauc zaudējumu sēriju

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

"Knicks" sagrauj konferences līderi ''Celtics'' un pārtrauc zaudējumu sēriju
Mičels Robinsons. Foto: AP/Scanpix

Šodien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences līdervienība Bostonas "Celtics" savā laukumā piekāpās Ņujorkas "Knicks" ar rezultātu 75:105. Ņujorkieši izbeidza mājinieku piecu uzvaru sēriju un triumfēja pirmo reizi pēc tikpat maču pārtraukuma.

Martinam Luteram Kingam veltītajā spēlē pēc ceļgala savainojuma sadziedēšanas laukumā atgriezās "Celtics" aizsargs Kemba Vokers. Savā pirmajā mačā šosezon Vokers cieta sadursmē, pēc kuras devās uz ģērbtuvēm. Bostonai nevarēja palīdzēt līderis Džeisons Teitums, kurš atrodas karantīnā.

Jau mača pirmajās divās minūtēs Ņujorkas "Knicks" spēja sasniegt piecu punktu pārsvaru, atrodoties vadībā ar 7:2. Ceturtdaļas vidū spēles epizodē pēc pretinieka trīspunktu metiena bloķēšanas neveikli krita "Knicks" centra spēlētājs Mičels Robinsons, kurš kādu brīdi palika uz grīdas. Basketbolists gan spēja saviem spēkiem pamest laukumu un lika noprast, ka nopietnu savainojumu nav guvis. Spēles ievadā iekrātais pārsvars un "Celtics" kļūdas ļāva ņujorkiešiem uzvarēt pirmajā ceturksnī – 28:17. Otrajā ceturtdaļā savu spēli manāmi uzlaboja mājinieki, kas kļūdījās jau retāk. Rezultivitāti gan ķelti uzlabot nespēja, tādēļ puslaika pārtraukumā "Knicks" devās ar 13 punktu pārsvaru.

Otro puslaiku ar efektīgu alley-oop atklāja Robinsons, kam nākamajos divos "Knicks" uzbrukumos sekoja divi precīzi trejači. Bostona savus pirmos punktus trešajā ceturtdaļā spēja gūt vien pēc četrām nospēlētām minūtēm. Arī turpinājumā mājinieki nespēja apturēt labāk spēlējošo Ņujorku, ļaujot noslēdzošo ceturtdaļu viesiem iesākt ar 25 punktu pārsvaru. Mača gaitā "Celtics" spēja realizēt vien 15,2% tālmetienu un 62,1% soda metienu.

Ņujorkas "Knicks" labā ar double-double izcēlās divi spēlētāji. Džūliuss Rendls guva 20 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un atdeva četras rezultatīvas piespēles, bet Ārdžejs Barets pretinieku grozā sameta 19 punktus un savāca 11 atlēkušās bumbas. "Celtics" rindās izceļams vien Džeilens Brauns, kurš 33 laukumā pavadītās minūtēs atzīmējās ar 25 gūtiem punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm.

NBA spēles

KomandasRezultātsKomandasSākums
Celtics – Knicks105:75Mavericks – Bulls22:00
Thunder – 76ersNuggets – Jazz3:00
Kings – PelicansClippers – Pacers5:00

     [+] [-]

, 2021-01-17 23:18, pirms 3 gadiem
Ko tas Knicks ēd šosezon?😁😁

     [+] [-]

, 2021-01-17 23:40, pirms 3 gadiem
Bonifācijs_135 rakstīja: Ko tas Knicks ēd šosezon?😁😁
Aizsardzībā zem Thibsa visu skraida.Nav nekādi īpašie aizsardzības čaļi,bet atskraida..Jautājums jau tikai cik ilgi viņi šādi skraidīs zinot Thibsa minūšu sadalījumu starting 5.Randle un Barrets ir top iekš minūtēm jau.

Bostona bija drausmīga maigi sakot.

     [+] [-]

, 2021-01-18 09:19, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Aizsardzībā zem Thibsa visu skraida.Nav nekādi īpašie aizsardzības čaļi,bet atskraida..Jautājums jau tikai cik ilgi viņi šādi skraidīs zinot Thibsa minūšu sadalījumu starting 5.Randle un Barrets ir top iekš minūtēm jau.

Bostona bija drausmīga maigi sakot.
Bostonai spēle absolūti negāja, bumba krita no rokām. Absolūti melnā diena visai komandai , vienu brīdi bija pat -37. Bet Knicks tiešām labi, daudziem liks trūkties, abi rūkiji Tippins un Kviklijs rauj, kā lielie.