Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" aizsargs Boljū vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" aizsargs Boljū vēlas tikt aizmainīts uz citu komandu
Zemgus Girgensons, Neitans Boljū un Džeisons Pominvils. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres" aizsargs Neitans Boljū nav apmierināts ar savu lomu komandā, tādēļ neiebilstu, ja viņš tiktu aizmainīts.

Pēc tam, kad Kanādas medijos parādījās informācija par to, ka Neitans Boljū pieprasījis aizmainīšanu no Bufalo "Sabres", viņa aģents Kents Hjūzs informāciju noraidīja, taču piebilda, ka viņa klients pret šādu scenāriju neiebilstu. "Viņš Bufalo nav nelaimīgs, taču gribētu spēlēt vairāk. "Neesam pieprasījuši maiņu, taču esam runājuši ar kluba vadību, ka situācijā, ja Boljū neietilpst viņu nākotnes plānos, mans klients labprāt nonāktu citā komandā."

Boljū, kuram vasarā beigsies līgums, tādējādi viņš kļūs par brīvo aģentu, šajā sezonā piedalījies 26 no "Sabres" 47 mačiem. 11 no pēdējām 14 spēlēm, ieskaitot šonakt izcīnīto uzvaru izbraukumā pret Kalgari "Flames", viņš bijis rezervists un maču vērojis no malas.

Aizsargs Bufalo nonāca 2017. gada vasarā, kad bija iekļauts maiņas darījumā ar Monreālas "Canadiens", kur pavadīja pirmās piecas NHL karjeras sezonas. Tās laikā Boljū aizvadījis 310 spēles, izceļoties ar 11 vārtiem un 76 punktiem. "Sabres" rindās viņa kontā ir 16 punkti 85 mačos.

Pašlaik "Sabres" sastāvā ir astoņi aizsargi, kaut mačam tiek pieteikti tikai seši. Liekie ir Boljū un Mets Hanviks, kurš sezonas pirmos divus mēnešus bija spiests izlaist kakla savainojuma dēļ. Pēc atgriešanās ierindā viņš aizvadījis tikai divas spēles, pārējo laiku pavadot rezervista lomā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/sabres-beaulieu-...