Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hat-trick sērija turpinās – Kuturjē trīs vārti pret Bostonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hat-trick sērija turpinās – Kuturjē trīs vārti pret Bostonu
Šons Kuturjē. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pirmo reizi kopš 1999. gada sešas dienas pēc kārtas kāds no spēlētājiem izcēlies ar hat-trick. Šoreiz to paveica Šons Kuturjē, kurš palīdzēja Filadelfijas "Flyers" ar 4:3 pieveikt Bostonas "Bruins".

Centra uzbrucējs Šons Kuturjē divas reizes ar hat-trick bija izcēlies izslēgšanas spēlēs, taču regulārajā čempionātā viņam tas nebija izdevies. Situācija tika labota mačā pret Bostonas "Bruins". Divus no trim vārtiem viņš guva otrajā trešdaļā – vispirms izdevās pielabot Jakuba Vorāčeka metienu un panākt izlīdzinājumu, bet minūti vēlāk sekoja realizēts vairākums un 3:2 panākšana.

Atrodoties iedzinējos, "Bruins" tika pie iespējas spēlēt piecas minūtes vairākumā, jo lielo sodu un noraidījumu līdz spēles beigām par pretinieka grūšanu apmalē nopelnīja Jori Lehtera. Tomēr ar trim metieniem nebija gana, un vairākums palika neizmantots. Kārters Hārts "Flyers" vārtos atvairīja 39 metienus.

Aprāvusies Sanhosē "Sharks" septiņu uzvaru sērija, jo izbraukumā ar 3:6 tika piedzīvots zaudējums pret Arizonas "Coyotes". Uzvarētāju vārtos Dārsijs Kempers tika galā ar 26 metieniem un izcīnīja savu ceturto panākumu pēc kārtas, bet Kristians Fišers un Losons Kruzs izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Regulārā sezona, 17. janvāris

SpēleRez.
Senators – Avalanche5:2
Flyers – Bruins4:3
Flames – Sabres3:4 P
Canucks – Oilers2:3 P
Coyotes – Sharks6:3