Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Siliņš Eiropas kausa TOP16 kārtas spēle, Freimanim cīņa Čempionu līgā

Krišs Upenieks

Siliņš Eiropas kausa TOP16 kārtas spēle, Freimanim cīņa Čempionu līgā
Ojārs Siliņš
Foto: Aquila Basket Trento

Latvijas basketbolisti šajā vakarā aizvadīs spēles dažādos Eiropas basketbola turnīrus. ULEB Eiropas kausā TOP16 kārtā spēle Trento, Rolands Freimanis Čempionu līgas turnīrā cīnīsies Gaziantepā, bet Robertam Stumbrim Kēdaiņos mačs FIBA Eiropas kausa turnīrā.

Ojāram Siliņam šī sezona bijusi ļoti sarežģīta savainojuma dēļ. Problēmas sākušas ar nelielu potītes savainojumu, bet Ojārs turpināja spēlēm, un vēlāk basketbolistu sāka nomocīt pēda. Kluba vadība gan uzskata, ka Siliņam ir jāspēlē, kā rezultātā latvietis pēdējās nedēļas spēlējis ''uz špricēm''. Līdzīga situācija būs arī trešdienas vakarā.

ULEB Eiropas kausa TOP16 kārtā Trento ''Dolomiti Energia'' spēlēs savā laukumā pret ''Buducnost''. Turnīra otrajā fāzē Trento divās spēlēs guvusi vienu panākumu un atrodas trešajā vietā četru komandu konkurencē. ''Buducnost'' arī iekrājusi vienu uzvaru, bet ir labākā gūto un zaudēto punktu attiecībā, kā rezultātā arī otra vieta. Līdere grupā ar 2-0 bilanci ir ''Lokomotiv Kuban''. 1/4 finālā iekļūs katras no četrām grupām divas spēcīgākās vienība. Pret ''Buducnost'' spēles sākums Ojāram pulksten 20:00.

FIBA Čempionu līgas B grupā, kurā spēlē arī Latvijas klubs ''Ventspils'', Rolands Freimanis un ''Gaziantep'' Turcijā cīnīsies ar Lietuvas komandu Klaipēdas ''Neptunas''. ''Gaziantep'' šobrīd ir vienā no neveiksmīgākajiem šīs sezonas posmiem, zaudējot pēdējās četras spēles pēc kārtas.

1. novembrī pirmajā komandu savstarpējā tikšanās reizē ''Gaziantep'' pret lietuviešiem piedzīvoja apkaunojošu zaudējumu ar rezultātu 73:114. ''Gaziantep'' ar 2-8 bilanci ierindojas pēdējā astotajā vietā, kamēr ''Neptunas'' ir trešie (6-4).

FIBA Europas kausa turnīrā Roberta Stumbra Kēdaiņu ''Nevežis'' savā laukumā spēlēs ar ''Buyukcekmece''. J grupā visām četrām komandām ir 1-1 bilance. Divas spēcīgākās grupas komandas iekļūst izslēgšanas turnīrā. Mača sākums pulksten 18:00. Savukārt trenera Edmunda Valeiko Minskas ''Tsmoki'' viesos tiksies ar Melnkalnes ''Mornar Bar''. K grupā ''Tsmoki'' zaudējusi abas spēles. Mača sākums šovakar 21:30.

     [+] [-]

, 2018-01-17 16:18, pirms 6 gadiem
tadjau Siliņš izlasei februārī nevarēs palīdzēt ja spēlēs uz špricēm.