Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Babītes" spēlētājs iepļaukā Kārkliņu, "Liepājai" pirmā uzvara Pertijas vadībā

Krišs Upenieks

"Babītes" spēlētājs iepļaukā Kārkliņu, "Liepājai" pirmā uzvara Pertijas vadībā
Oskars Kļava
Foto: Mārtiņš Sīlis

''Elektrum'' Olimpiskajā sporta centrā ''Ziemas kausa'' spēlē Tamaza Pertijas vadītā ''Liepāja'' ar 2:0 pieveica pagājušās sezonas 1. līgas čempioni ''Babīti''. Pa vārtiem uzvarētāju labā guva Oskars Kļava un Dario Tomičs.

‘’Liepājas’’ sastāvā bija divi pārbaudāmie spēlētāji, par kuriem precīzāka informācija netika atklāta, bet citu pārsteigumu nebija. Potenciālā Virslīgas jaunpienācēja ‘’Babīte’’ sastāvā bija piesaistījusi Latvijā visai labi zināmos Vitāliju Ziļu un Raivi Vītolnieku, kā arī divus brazīliešus, tomēr lielāko daļu sastāva veidoja pagājušās sezonas 1. līgas futbolisti.

Mača pašās pirmajās minūtēs pat nedaudz vairāk bumba bija ‘’Babītei’’, bet turpinājumā liepājnieku pārsvars jau sāka izpausties, parādoties bīstamiem momentiem pie Igora Labuta vārtiem. 12. minūtē pēc piespēles no labās malas vienā pieskārienā nedaudz virs pārliktņa sita Romāns Mickevičs. Puslaika vidusdaļā pagājušās sezonas ceturtās vietas ieguvēja atklāja rezultātu, kad pēc Valērija Afanasjeva centrējuma soda laukumā ar kāju lieliski nospēlēja centra aizsargs Oskars Kļava – 1:0.

Puslaika otrajā daļā laukumā bija vērojams visai garlaicīgs futbols. Babītes futbolisti neļāva liepājniekiem izveidot nevienu bīstamu momentu, bet paši daudz centrējumus veica no laukuma malām, līdz labām sitiena pozīcijām netiekot. Izskaņā nervi neizturēja Babītes aizsargam Vladislavam Kuzminam, kurš pretinieku soda laukumā pa seju iesita Krišam Kārkliņam, par ko galvenais tiesnesis Andris Treimanis piešķīra sarkano kartīti. Pēc pirmā puslaika liepājniekiem minimāls 1:0 pārsvars.

Otros vārtus Liepājas komanda iesita spēles 55. minūtē, kad pēc Mickeviča piespēles soda laukumā ierāvās Dario Tomičs, kurš prasmīgi ieturēja pauzi, novērtēja situāciju un iesita tuvajā stūrī (2:0). Nedaudz vēlāk Babītei vienus vārtus atgūt varēja Raivis Vītolnieks – nepārliecinoša ‘’Liepājas’’ spēle aizsardzībā, kam sekoja arī Raivja neprecīzs sitiens tuvajā stūrī. Diezgan brīvā atmosfērā tika aizvadīta atlikušā spēles daļa, kurā rezultāts uz tablo vairs nemainījās.

Ziemas kauss 2017

Liepāja - Babīte 2:0 (1:0)
Vārti:
Kļava 25’ Tomičs 55'
Liepāja: Raļkevičs, Osipovs, Kļava, Ivanovs, ???, Kārkliņš, Afanasjevs, Jurkovskis, Mickevičs, ???, Hmizs
Babīte: Labuts, Bagdasarjans, Studāns, Baikovs, Kuzmins, Hohlovs, Kurma, Tarasovs, Kārkliņš, Rimkus, Savaļnieks

  +3 [+] [-]

, 2017-01-17 16:02, pirms 7 gadiem
virsrakstā "iepļaukā", rakstā "iesita", kura versija pareizā ?

     [+] [-]

, 2017-01-17 16:12, pirms 7 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: virsrakstā "iepļaukā", rakstā "iesita", kura versija pareizā ?
Ja to veic meitene,tad pareizi ier"iepļaukā"!

     [+] [-]

, 2017-01-17 16:21, pirms 7 gadiem
aizermans rakstīja: Ja to veic meitene,tad pareizi ier"iepļaukā"!
Kuzmin kā bāba, iepļaukāja

     [+] [-]

, 2017-01-17 17:13, pirms 7 gadiem
Japaseko lidzi "Babitei" del Savalnieka! Paskatisos ko 1. ligas labakais (pec manam domam) spilers vares virsLiga..

     [+] [-]

, 2017-01-17 17:33, pirms 7 gadiem
Kur Babīte aizvadīs mājas spēles Virslīgā?

  -1 [+] [-]

, 2017-01-17 17:46, pirms 7 gadiem
Kā var nepaprasīt spēlētāju uzvārdus pirms spēles komentētāji Pertijam? Komentētājs tik zīlē un nosaka. ''Tas izskatās pēc gruzīņa, nu diez vai viņš ir no Mauritānijas vai Senegāles''... ko jūs nopietni? Kas notiktu ja šis spēlētājs ??? iesistu vārtus? Ko protokolā rakstītu, 65 minūtē vārtus guva spēlētājs ???.

Kauns.

     [+] [-]

, 2017-01-17 18:02, pirms 7 gadiem
Rafaello rakstīja: Kur Babīte aizvadīs mājas spēles Virslīgā?
gan jau ka Babītes novadā

  +2 [+] [-]

, 2017-01-17 18:07, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: Kā var nepaprasīt spēlētāju uzvārdus pirms spēles komentētāji Pertijam? Komentētājs tik zīlē un nosaka. ''Tas izskatās pēc gruzīņa, nu diez vai viņš ir no Mauritānijas vai Senegāles''... ko jūs nopietni? Kas notiktu ja šis spēlētājs ??? iesistu vārtus? Ko protokolā rakstītu, 65 minūtē vārtus guva spēlētājs ???.

Kauns.
a ja pertija un klubs nevēlas teikt kas tie tādi ir... ko tad darīt?

     [+] [-]

, 2017-01-17 18:13, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: Kā var nepaprasīt spēlētāju uzvārdus pirms spēles komentētāji Pertijam? Komentētājs tik zīlē un nosaka. ''Tas izskatās pēc gruzīņa, nu diez vai viņš ir no Mauritānijas vai Senegāles''... ko jūs nopietni? Kas notiktu ja šis spēlētājs ??? iesistu vārtus? Ko protokolā rakstītu, 65 minūtē vārtus guva spēlētājs ???.

Kauns.
Tā jau ir bijis citus gadus - vārtus guva pārbaudāmais! :-D

     [+] [-]

, 2017-01-17 18:20, pirms 7 gadiem
Rafaello rakstīja: Kur Babīte aizvadīs mājas spēles Virslīgā?
Slokā!

     [+] [-]

, 2017-01-17 18:20, pirms 7 gadiem
mrPO rakstīja: gan jau ka Babītes novadā
Slokā!

     [+] [-]

, 2017-01-17 19:42, pirms 7 gadiem
Neskatoties uz ziemas laiku,spele bija skatama un cinas spars bija labs.Iekrita acis jauna liepajas puikas(ja nejaucu tad pec uzvarda Ķigurs) paraditais sniegums.Meistarigs,aukstasinigs un domajoss čalis.Aveletaja vinam laika vins nereizi nekludijas,bet izdarija daudz precizu piespelu,smuki dribleja ar bumbu,uzsita no talas distances pa vartiem loti tuvu stabam.Šitam puisim ir japevers uzmanibu,obligati jadod vairak laika uz laukuma,domaju ka vins tadu iespeju izmantos un klus par pamatsastava speletaju.Ceru ka ar vinu nenotiks tas kas notiek ar musu it ka talantigiem puisiem.Lidz 20 gadiem viniem prognoze spozu nakotni,bet pec 20 vini kaut kur pazud un klust par Latvijas virsligas viduvejiem futbolistiem

     [+] [-]

, 2017-01-17 20:25, pirms 7 gadiem
Ar viņu jau tas ir noticis,katru brīvdienu ar glāzi rokās pa nakts dzīvi!

     [+] [-]

, 2017-01-17 20:26, pirms 7 gadiem
Kurā vietā tu ieraudzīji iepļaukāšanu? Neliels kontakts, Liepājas aktieris Kārkliņš un Narciss noraida.