Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bulvītis: "Spēlēt "Anfield" stadionā ir katra futbolista sapnis"

Agris Suveizda

Bulvītis: "Spēlēt "Anfield" stadionā ir katra futbolista sapnis"
Nauris Bulvītis kopā ar komandas biedriem
Foto: plymouthherald.co.uk

Rītvakar plkst. 21:45 pēc Latvijas laika latviešu aizsarga Naura Bulvīša pārstāvētais pēc spēka ceturtās līgas klubs Plimutas "Argyle" Anglijas kausa izcīņas ceturtās kārtas pārspēlē uzņems vienu no Premjerlīgas līderēm "Liverpool", pret kuru izbraukumā pārsteidzoši cīnījās neizšķirti 0:0. Intervijā Latvijas Futbola federācijas mājaslapā Bulvītis stāsta gan par aizvadīto spēli, kurā pats gan palika rezervē, gan šo sezonu kopumā.

"Rezultāts pirmajā spēlē bija lielisks, ko tur lai vairāk piebilst - pilsētā visi ir sajūsmā. Fani šeit ir lieliski. Uz Liverpūli atbrauca deviņi tūkstoši līdzjutēju! Kas būs [tribīnēs] atbildes spēlē, grūti pat iedomāties," teica Nauris Bulvītis. " Anfield stadionā biju pirmo reizi. Tā laikam ir viena no vietām, kur katrs gribētu spēlēt, tāpēc biju priecīgs, ka varēju tur pabūt. Žēl, ka nesanāca uzspēlēt, bet atmosfēru izbaudīju. To gan biju gaidījis skaļāku. Spēles sākumā, protams, bija slavenā dziesma ["You’ll never walk alone"], bet spēles laikā mūsu fani bija skaļāki.”

Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā Plimutas komanda ar 51 punktu 25 spēlēs ieņem otro vietu, no līderes Donkasteras "Rovers", kurai gan ir spēle rezervē, atpaliek par četriem punktiem. Trīs stiprākās vienības iekļūs "League One", bet vēl četras komandas cīnīsies par ceturto ceļazīmi. "Esam tur, kur ir jābūt – pirmajā trijniekā,” turpina Bulvītis. "Komandai ir tikai viens mērķis - tikt līgu augstāk! Ja par mani pašu - sākums izdevās, turpinājums pagaidām ne visai... Varbūt sakrājies nogurums vēl no Latvijas čempionāta. Futbols šeit ir pavisam atšķirīgs - tiešs, spēle notiek uz priekšu. Ja piespēlē atpakaļ, skatītājiem tas nepatīk. Te neiet viegli nevienai komandai, ir daudz cīņas, jebkura komanda var uzvarēt jebkuru."

"Sezonas sākums man izdevās labs," piekrīt 29 gadus vecais centra aizsargs. "Spēlēju daudz, guvu vārtus, bet tad sastiepu ikra muskuli, pasteidzos ar atgriešanos un sastiepu paceles cīpslu. Nācās izlaist mēnesi... Tagad cenšos atgriezties sastāvā, bet komanda labi spēlē, tāpēc treneris neko nemaina. Šeit ir skotu treneris, pret kura komandu kādreiz spēlēju "Inverness" rindās. Mums ir kopīgs paziņa, kurš mani ieteica. Tā es šeit nonācu!"

Pirms rītvakar gaidāmās spēles Plimutas "Argyle" galvenais treneris Dereks Edamss uzsvēra, ka arī atbildes spēlē atslēga būs laba aizsardzība. Savukārt, vaicāts par rezerves plānu, skots atjokoja, atminoties "Liverpool" neseno neizšķirtu pret Mančestras "United" (1:1): "Parakstīsim līgumu ar Maruānu Fellaini un spēlēsim ar tālām piespēlēm."

Izmantotie resursi:
Bulvītis: Spēlēt Anfield stadionā ir katra...
FA Cup: Plymouth Argyle will not change tactics...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-17 22:44, pirms 7 gadiem
Tad jau Plomutai Zlatanu vajag, lai izvelk neizšķirtu tāpat kā United.

     [+] [-]

, 2017-01-17 23:05, pirms 7 gadiem
Speles? Laikam jau ne!

  -1 [+] [-]

, 2017-01-18 09:04, pirms 7 gadiem
Veiksmi Bulviitim!!))Jau var pieskaitiit pie Latvijas futbola legendaam...

     [+] [-]

, 2017-01-18 10:14, pirms 7 gadiem
puramuk rakstīja: Veiksmi Bulviitim!!))Jau var pieskaitiit pie Latvijas futbola legendaam...
kādā ziņā leģenda? kaut kas ārpus laukuma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja