Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL līderu cīņā uzvar "Traktor", pastarīši pieveic "Atlant"

Jānis Pārums

KHL līderu cīņā uzvar "Traktor", pastarīši pieveic "Atlant"
Jevgeņijs Kuzņecovs

Šodien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē pie panākuma tika līgas vājākā komanda Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pieveica Mitišču "Atlant". Savukārt KHL līdervienību cīņā Austrumu vadošā komanda "Traktor" ar 3:1 pieveica Rietumu un visas KHL līderi Sanktpēterburgas "SKA".

Avtomobilist - Atlant

Pirmais periods noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrajā trešdaļā 11 minūšu laikā abas komandas kopā izcēlās ar četriem vārtu guvumiem. "Avtomobilist" divreiz nonāca iedzinēju lomā (otrajā reizē – tikai 20 sekundes pēc tam, kad bija panākusi neizšķirtu), taču abas reizes atspēlējās, otro periodu noslēdzot 2:2.

Pamatlaika pēdējās 20 minūtēs rezultāts nemainījās, un arī pagarinājumā, lai gan krietni aktīvāki bija "Atlant" hokejisti (metieni 7-1), cipari uz tablo palika tie paši – 2:2. Pēcspēles metienu sērijā vienīgo precīzo metienu izpildīja Deniss Abduļins, nodrošinot "Avtomobilist" uzvaru – 3:2. Pamatlaikā "Avto" rindās vārtus guva Šepeļenko un Osipovs, bet "Atlant" – Niskala un Žerdevs.

Traktor - SKA

Vēl vienā mačā Rīgas "Dinamo" nākamie pretinieki, Austrumu konferences spēcīgākā komanda Čeļabinskas "Traktor" savā laukumā ar 3:1 pieveica Rietumu un visas KHL punktiem bagātāko komandu Sanktpēterburgas "SKA". Otrā perioda sākumā "SKA" vadībā izvirzīja Viktors Tihonovs, bet "Traktor" aizvadīja lielisku trešo trešdaļu, kurā guva trīs vārtus – divreiz precīzs bija Jevgeņijs Kuzņecovs, bet trešo ripu jau tukšos vārtos pēc Kuzņecova piespēles raidīja Petri Kontiola.

Nākamo spēli "Traktor" aizvadīs 19. janvārī plkst. 15:00, kad savā laukumā uzņems Pekas Rautakallio vadīto Rīgas "Dinamo" komandu.

Citās spēlēs

Juliusa Šuplera vadībā Maskavas "CSKA" komanda šovakar izcīnīja jau ceturto uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 4:1 sakaujot Ņižņekamskas "Neftekhimik". Uzvarētāju rindās Niklass Persons guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Kazaņas "AK Bars" savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 pieveica Minskas "Dinamo". Uzvaru nesošo pēcspēles metienu realizēja Jarko Imonens. Savukārt Ufas "Salavat Yulaev" viesos pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja Popradas "Lev".

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +5 [+] [-]

, 2012-01-17 18:48, pirms 12 gadiem
te tev bij pastarīši. Labi ka mūsējie vēl paņēma 3pts no avto!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-17 20:11, pirms 12 gadiem
nu kuznecovs turpina ardities...traktors shodgad var play-off sagadat kadu aprsteigumu

     [+] [-]

, 2012-01-17 20:26, pirms 12 gadiem
pupols rakstīja: nu kuznecovs turpina ardities...traktors shodgad var play-off sagadat kadu aprsteigumu
Kādu pārsteigumu?vienīgais pārsteigums būtu ja viņi izkristu pirmajā kārtā!Šis Traktors ir viens no galvenajiem pretendentiem uz Gagarina kausu!

     [+] [-]

, 2012-01-17 20:35, pirms 12 gadiem
Kāds Gagarina kauss?Viņi plovos vēl nekad nav spēlējuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 10:24, pirms 12 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Kuzņecovs ir monstrs,šodien vēl varēja vismaz divas bankas gūt,pietrūka veiksmes. Tas čalis būs arī NHL zvaigzne. Tikai ceru,ka līdz Sočiem paliks KHL,vēl ir laiks klubam viņu pierunāt. NHL un Caps pagaidīs.
kaapeec gan lai vinjam liidz sochiem jaapaliek khl?