Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Smits – "Nets" zvaigznēm: "Nosaucot žurnālistus par bandiniekiem, jūs paši meklējat nepatikšanas"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Smits – "Nets" zvaigznēm: "Nosaucot žurnālistus par bandiniekiem, jūs paši meklējat nepatikšanas"
Stīvens A. Smits 2019. gada 22. jūnijā. Foto: Scanpix

"Kairijs Ērvings un Kevins Durents ir diezgan jūtīgi čaļi, īpaši attiecībās ar presi. Un jūs izvēlējāties ierasties pasaules mediju galvaspilsētā? Jūsu izvēle bija nepareiza!" ESPN apskatnieks Stīvens A. Smits asi kritizēja Bruklinas "Nets" zvaigžņu izturēšanos pret basketbola žurnālistiem.

Ņujorkā atrodas lielāko pasaules televīziju un ziņu aģentūru biroji. Hadsona upes krastos mājo ietekmīgais laikraksts “New York Times”, kā arī vesela armija ar dzeltenās preses reportieriem un fotogrāfiem. Katru “Knicks” un “Nets” mājas spēli atspoguļo ap 100 mediju cilvēku.

NBA protokols paredz, ka žurnālisti jāsatiek katru dienu. “Knicks” treniņcentrs atrodas četras reizes tālāk no Manhetenas nekā “Nets” treniņzāle Bruklinas noliktavā, taču Kristapa Porziņģa un Karmelo Entonija laikos tajā katru dienu spietoja pārdesmit žurnālisti.

Smits uzskata, ka Ņujorka “nav tikai basketbols. Te vērtē, ko jūs sakāt un darāt. Te skatās, kā sevi pasniedzat un atspoguļojat publiski. Un, atļaujoties ieskriet ugunslīnijā, piemēram, nosaucot žurnālistus par “bandiniekiem”, jūs paši meklējat nepatikšanas.”

Dialogs ar žurnālistiem pieprasa uzmanību, bet Ērvingam un Durentam ārpus basketbola laukuma ir grūti koncentrēties. “Nevienam no viņam nav pacietības, lai izturētu uzmanības novēršanu. Atrodoties pasaules mediju galvaspilsētā jāatceras, ka jebkura mazākā atkāpe no uzvarēšanas tikai sekmēs paša mazākā sānsoļa iztirzāšanu.”

Iznākums? “Jums nebūs cerētā miera un brīvības. Kevins Durents reiz teica, ka vēlas tikai spēlēt – vienkārši pabumbot! Te tas neies cauri – “Nets” tas var pāraugt nelaimē. Kairijs nosauc medijus par “bandiniekiem”? Viņi iztaujās Durentu par Kairiju, pēc tam Levertu. Man izskatās tā. Ceru, ka kļūdos.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/video/clip?id=...
Māris Noviks ASV: Rodions Kurucs. Treniņi...

  +4 [+] [-]

, 2020-12-16 03:48, pirms 3 gadiem
Varbūt tieši pretēji vajag lai visi pasaules mediji(iekaitot Ņujorkas)solidarizējoties apvienojas un par to Ērvingu demonstratīvi vispār neko neraksta,nerāda,un pat nepiemin...tādā vakuumā ātri pazudīs tulkojumā,un neviens vairs pat viņa eksistenci neatcerēsies! Varētu paskatīties,cik tad vērtīgs tas mutes brūķētājs izskatītos darba un reklāmdevēju acīs!!! Autor,kas ir Hadsona upe??? Varbūt Hudzona?

     [+] [-]

, 2020-12-16 07:53, pirms 3 gadiem
Nu, beidziet, 'inteliģentais' Noooviks noslīcis Hudzona upes āliņģī? Vai, vai, vaimanu, vai!

  +3 [+] [-]

, 2020-12-16 08:04, pirms 3 gadiem
noēdīs bez sāls šos abus un pārējos paraus līdzi...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-16 11:08, pirms 3 gadiem
Māri Novik, attiecībā uz ģeogrāfisko nosaukumu latviskošanu nekas vairs nav jāizgudro. Tas jau ir izdarīts: https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Lie...
Hudzona. Tomēr Hudzona.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-16 12:55, pirms 3 gadiem
ingars31 rakstīja: Varbūt tieši pretēji vajag lai visi pasaules mediji(iekaitot Ņujorkas)solidarizējoties apvienojas un par to Ērvingu demonstratīvi vispār neko neraksta,nerāda,un pat nepiemin...tādā vakuumā ātri pazudīs tulkojumā,un neviens vairs pat viņa eksistenci neatcerēsies! Varētu paskatīties,cik tad vērtīgs tas mutes brūķētājs izskatītos darba un reklāmdevēju acīs!!! Autor,kas ir Hadsona upe??? Varbūt Hudzona?
Šis būtu ļoti interesaniti. Es pat gribētu redzēt, kas notiktu.

     [+] [-]

, 2020-12-18 22:45, pirms 3 gadiem
Ir žurnālisti, apskatnieki un ir A.Smith. Viņš nepieder ne pie vieniem, ne otriem, bet ir stulbs bļauris-šovmens ar ļoti maz sakarīgām sarunām, komentāriem un kur nu vēl prognozēm. Viņa ākstīšanos normālā prātā var tikai tups amerikos vai, protams, citu nāciju analogs baudīt kā vērtību.