Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zībarts veselības problēmu dēļ nebrauks uz izbraukuma spēli Prāgā

Zībarts veselības problēmu dēļ nebrauks uz izbraukuma spēli Prāgā
Mārtiņš Zībarts. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts veselības problēmu dēļ nedosies komandai līdzi uz Eirolīgas izbraukuma spēli. Galvenā trenera pienākumus pret "USK Praha" veiks Matīss Rožlapa, vēsta klubs.

Trešdien, 18. decembrī, "TTT Rīga" aizvadīs Eirolīgas spēli izbraukumā pret "USK Praha". TTT komandu Prāgā vadīs treneris Matīss Rožlapa, kurš Mārtiņu Zībartu aizstāja Eirolīgas spēlē pret Jekaterinburgas UGMK, kad galveno treneri trešajā ceturtdaļā pēc otrās tehniskās piezīmes izraidīja no zāles. Rožlapa paralēli trenē arī "TTT Juniores" komandu un strādā par trenera asistentu Latvijas sieviešu basketbola valstsvienībā.

TTT nākamā pretiniece "USK Praha" A grupā atrodas otrajā vietā ar sešām uzvarām un vienu zaudējumu. Abas komandas tikās Eirolīgas sezonas atklāšanas spēlē Rīgā, kur pārākas ar 66:73 bija Čehijas čempiones.

Šobrīd rīdzinieces A grupā ieņem pēdējo vietu, vienīgo uzvaru izcīnot pret Jekaterinburgas UGMK - 89:81. Sestajā un septītajā vietā ar diviem panākumiem ir Anetes Šteinbergas un Lauras Melderes pārstāvētā "Reyer Venezia" un "Čukurova".

  +2 [+] [-]

, 2019-12-16 15:45, pirms 4 gadiem
mjā...veselībai jābūt pirmajā vietā!
Veseļojies, Mārtiņ!

     [+] [-]

, 2019-12-16 18:31, pirms 4 gadiem
Vai briest otrā uzvara Eirolīgā?!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-16 19:48, pirms 4 gadiem
Heilijs rakstīja: Vai briest otrā uzvara Eirolīgā?!
Lai nu būtu!