Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Vilki" tiekas Ogrē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Vilki" tiekas Ogrē
"Ogres vilki" lūkos tikt pie otrā panākuma
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola līgā šodien tiks izspēlēta viena cīņa, kurā vietējie vilki no Ogres pie sevis ciemos gaidīs vilkus no Kurzemes – "Talsu NSS/Krauzers".

Nav bieži ierasta situācija, ka Elvi florbola līgas spēles norisinās pirmdienu vakaros, taču šoreiz tieši tā arī notiks un pulksten 20:00 "Ogres vilki" savā laukumā uzņems "Talsu NSS/Krauzers".

Ogres komanda savu pēdējo spēli aizvadīja 28. novembrī, kad mača izskaņā prata atspēlēt četru vārtu deficītu un ar rezultātu 8:7 pieveica "Bausku". Komandai tā bija pirmā uzvara pamatlaikā trīs sezonu laikā. Turklāt šajā mačā savus 100.vārtus virslīgā guva Elvijs Jankovskis, kurš ir komandas neapšaubāms uzbrukuma līderis, arī šajā sezonā ar 24 (15+9) punktiem esot komandas rezultatīvākais spēlētājs. Tikmēr Markuss Januševskis iekrājis 18 rezultativitātes punktus.

Talsu komanda teju visu sezonu spēlē mainīgām sekmēm, kad pēc uzvaras seko zaudējums. Pašlaik pēdējā aizvadītajā spēlē 7.decembrī kurzemnieki viesos spēja izcīnīt uzvaru Kocēnos pār vietējo "Rubeni"… Pašlaik Talsu "vilki" ar 20 punktiem 11 spēlēs ieņem piekto vietu un skaidrs, ka šajā pozīcijā viņi paliks arī pēc šīs spēles. Trīs punkti vairāk un viena nospēlēta cīņa vairāk ir Liepājas "Kurši/Ekovalis", bet šai komandai Talsu vienība zaudējusi pašlaik vienīgajā savstarpējā spēlē. Komandas rezultatīvākais spēlētājs šajā sezonā ar 21 (12+9) punktu ir Andrejs Šķerbergs, kamēr Matīss Fogelis, Toms Bitmanis un Artis Raitums iekrājuši pa 17 punktiem.

Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē, kas bija pirmā arī komandām šajā sezonā, pēc pirmā perioda talsinieki savā laukumā bija iekrājuši komfortablu 5:1 vadību, bet trešajā periodā nospēlēja pārlieku pavirši, kā rezultātā ogrēnieši spēja pietuvoties līdz 4:5, apdraudot pretinieku uzvaru. Uzvarētājiem par labāko tika atzīts vārtsargs Valters Kasjaņenko, kuram tajā mačā 22 atvairīti metieni. Tikmēr ogrēniešiem par labāko tika nominēts Markuss Januševskis, kurš sezonu iesāka ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.