Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "Nākamsezon man ir liels mērķis - augšējā piespēle"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa: "Nākamsezon man ir liels mērķis - augšējā piespēle"
Robs Espero un Tīna Graudiņa šopavasar. Foto: instagram.com/robonthemic

Eiropas pludmales volejbola karaliene Tīna Graudiņa vēlas uzlabot uzņemšanu, servi un cēlienu - tas atklājās sarunā ar ASV populāro pludmales volejbola reportieri un komentētāju Robu Espero.

Eiropas čempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka izpelnījās FIVB Pasaules tūres progresējušākās komandas titulu. "Man ir liels gods saņemt šādu atzinību," atzīst latviete. "Varu teikt, ka šajā sezonā ieguvām daudz lielāku pārliecību, salīdzinot ar iepriekšējiem turnīriem."

Jūs tagad esat visvairāk progresējusī komanda. Turpmāk citas komandas jūs ļoti vēros. "Tas ir traki, ka mēs ieguvām [tādu atzinību], jo šogad kopā trenējāmies un spēlējām tikai no maija. Tā kā nezinu, ka notiks nākamgad, kad būsim kopā visu gadu."

Jāturpina progresēt kopā ar pārinieci Anastasiju Kravčenoku. "Mēs tagad pirmoreiz trenējamies kopā, gatavojoties sezonai. Iepriekš es biju ASV, bet viņa - Latvijā. Grūti prognozēt, kā viss izvērtīsies. Varbūt būs fantastiski visu laiku strādāt kopā. Bet iespējams, ka tas būs par daudz. Man tomēr ir sajūta, ka strādāt kopā būs laba lieta," saka Tīna Graudiņa.

Pie kā tu strādā, lai uzlabotu individuālās prasmes, spēlējot starptautiskajā līmenī? "Man vēl ir daudz jāprogresē volejbola elementos, tostarp uzņemšanā un cēlienā, ka ir ļoti svarīgs un pie kā man jāstrādā. Nākamajā sezonā man ir liels mērķis - augšējā piespēle [šogad gandrīz vienmēr cēla ar sitienu no apakšas]. Arī vēlos uzlabot servi," atklāj jūrmalniece.

Reportieris beigās spēja latviski pateikt "aiziet" un atzina, ka tagad ir gatavs doties uz Latviju. Tīna tūlīt pat uzaicināja uz Pasaules tūres 3* posmu Jūrmalā, kas notiks maijā.

Izmantotie resursi:
volleyballmag.com
.

Reiz Amerikā...

  +4 [+] [-]

, 2019-12-16 18:28, pirms 4 gadiem
Ļoti interesanti, paldies

  +3 [+] [-]

, 2019-12-16 19:57, pirms 4 gadiem
Graudiņas augšējā piespēle par 20% uzlabos rezultātu, mana prognoze!

  +2 [+] [-]

, 2019-12-17 10:56, pirms 4 gadiem
abu spēle noteikt var kļūt būtiski labāka. un tas ir ļoti reāli.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-17 10:57, pirms 4 gadiem
v-bols rakstīja: Graudiņas augšējā piespēle par 20% uzlabos rezultātu, mana prognoze!
tavi procenti gāž no kājām.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 12:24, pirms 4 gadiem
Reportieris beigās spēja latviski pateikt "aiziet" un atzina, ka tagad ir gatavs doties uz Latviju. Tīna tūlīt pat uzaicināja uz Pasaules tūres 3* posmu Jūrmalā, kas notiks maijā.
Autor-kā Jūs domājat-vai šeit nav kas labojams.....Nu izlasiet to, ko uzrakstījāt...

     [+] [-]

, 2019-12-17 13:16, pirms 4 gadiem
Intervijā dzirdam, ka "jauns sacensību treneris ļoti palīdzējis šogad". Varbūt Šmēdiņam/Samoilovam arī tāds līdzētu?