Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs turpina spēlēt pamatsastāvā, komanda mazākumā nenotur uzvaru

Agris Suveizda

Tarasovs turpina spēlēt pamatsastāvā, komanda mazākumā nenotur uzvaru
Igors Tarasovs cīņā par bumbu. Foto: slaskwroclaw.pl

Septītajā spēlē pēc kārtas uzvaru izcīnīt nespēja Vroclavas "Slask", kas savā laukumā lielāko daļu otrā puslaika pavadīja mazākumā un cīnījās neizšķirti ar Kjelces "Korona".

Slovāku pussargs Roberts Pihs pirmā puslaika vidū ar sitienu tuvajā augšējā stūrī izvirzīja "Slask" vadībā (1:0), taču serbu aizsargs Džordže Čotra 53. minūtē tika noraidīts. Nokļuvusi vairākumā, "Korona" jau pēc 11 minūtēm panāca izlīdzinājumu, kad pēc standartsituācijas vārtus guva Mihaels Gardavskis (1:1).

Igors Tarasovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un aizvadīja tikai sesto maču Ekstraklases sezonā. Pirmoreiz pamatsastāvā Tarasovs šosezon devās 21. jūlijā, taču tajā atgriezās vien 9. novembrī, nu aizvadot piekto spēli starta vienpadsmitniekā pēc kārtas. Agrāk pārkvalificējies par centra aizsargu, Tarasovs atkal spēlē balsta pussarga pozīcijā. "Slask" ar 18 punktiem 19 spēlēs ieņem trešo vietu no beigām un pēdējo spēli pirms ziemas pārtraukuma aizvadīs 20. decembrī Ščecinā.

Šveices Superlīgā bez diskvalificētā Mārča Oša, kurš iepriekšējā spēlē tika noraidīts, smagu sakāvi mājās piedzīvoja Neišateles "Xamax", kas ar 1:4 piekāpās čempionei un pārliecinošajai līdervienībai Bernes "Young Boys". Citā spēlē "Zurich" ar Andri Vaņinu rezervē izspēlēja bezvārtu neizšķirtu pret "Lugano". Cīrihes klubs a 25 punktiem 18 mačos otro apli noslēdza ceturtajā vietā, bet "Xamax" ar 13 punktiem ir pēdējā pozīcijā. Šveices čempionāts atsāksies 2. februārī.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...