Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo: "Dzīve turpinās, bet Ņujorka vienmēr būs daļa no manis"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karmelo: "Dzīve turpinās, bet Ņujorka vienmēr būs daļa no manis"
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Oklahomsitijas "Thunder" uzbrucējs Karmelo Entonijs ar 24 punktiem palīdzēja izbraukumā pieveikt Filadelfijas "76ers", tomēr viņš ar domām jau atrodas Ņujorkā, kur šonakt pulksten 2:30 jāstājas pretī "Knicks" – komandai, kurā Entonijs pavadīja septiņus gadus. Viņš atzina, ka atkalredzēšanās būs emocionāla.

"Ierašanās būs mazliet emocionāla, jo tās ir mājas," par pirmo viesošanos leģendārajā arēnā "Madison Square Garden" sacīja Karmelo Entonijs, kurš Ņujorkā spēlēja no 2011. līdz 2017. gadam. Viņš ir ticies ar "Knicks", taču ne izbraukumā. "Atgriezties, skriet laukumā no cita tuneļa, redzēt cilvēkus, ar kuriem satuvinājos, satikt dēlu un sievu, kurus daudz neredzu, jo esmu Oklahomsitijā. Būs interesanta spēle un interesants vakars. Priecājos, ka varēšu atkal spēlēt Ņujorkā."

"Nepavadīju tur sezonu vai divas, bet gan septiņus gadus. Bija labi brīži, bija ne tik labi brīži, bet vienmēr biju profesionāls, vienmēr ierados un paveicu savu darbu, neskatoties uz to, vai patīku cilvēkiem. Ceru, ka līdzjutēji to novērtēs," pauda Entonijs. Viņa jaunais komandas biedrs Pols Džordžs izbraukuma spēlē pret bijušo komandu Indianas "Pacers" tika uzņemts ar izsvilpšanu.

"Kā gan man varētu nepietrūkt Ņujorka? Ne tikai ar "Knicks", bet ar visu pilsētu kļuvu kā viens vesels. Tās ir manas saknes. Tie ir mani cilvēki, kļuvu par vienu no viņiem. Man patīk Ņujorka, man patīk kultūra, man patīk viss," norādīja Entonijs, kurš ar nepacietību gaida atgriešanos.

"Mums jāturpina dzīvot. No tā, ko esmu dzirdējis un mazliet arī redzējis, varu spriest, ka viņi spēlē labi," par Ņujorkas "Knicks" sniegumu šosezon sacīja Entonijs. "Viņiem pagaidām izdevies atrast savu komandu. Spēlētāji, kuri ir komandā, kopā sader ļoti labi. Viņiem ir prieks spēlēt plecu pie pleca, viņi izbauda spēli. Viņi vairs nedomā par mani, bet es koncentrējos Oklahomsitijai. Tomēr Ņujorka vienmēr būs daļa no manis," teica 33 gadus vecais Entonijs.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony excited for Madison Square...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-16 13:35, pirms 6 gadiem
superstars enkurs - spēle mainās uz nesautīguma pusi bet Melo veljoprojam dzīvo ISO pasaulē

     [+] [-]

, 2017-12-16 13:38, pirms 6 gadiem
Kanters (un Kails) bloķēs, Makbakets metīs un Entonijs pat nepamanīs, ka laukumā nav Porziņģa!

     [+] [-]

, 2017-12-16 16:03, pirms 6 gadiem
Par KP ir kaut kas zināms? Spēlēs?

     [+] [-]

, 2017-12-17 19:24, pirms 6 gadiem
w0w, atradu satraucošu informāciju par Kristapa Porziņģa karjeru Knickos!
https://youtu.be/s94hXj98CbY